local-stats-pixel fb-conv-api

Mr. Widemouth6

93 1

Nesen te bija ielikts raksts par šo leģendu no CreepyPasta. :) Varbūt kāds jau painteresējās par viņu un būs dzirdējis stāstu par viņu, bet es izlēmu iztulkot un ielikt to šeit. Gandrīz neko pati nedomāju emotion

Laikā, kad biju bērns, mana ģimene bija kā ūdens pile lielā upē - nekad vienā vietā neuzturējāmies ilgi, jo tētis, vēlēdamies nodrošināt ģimeni, bieži mainīja darbavietu.

Lielākā daļa atmiņu par dzīvesvietām ir neskaidras un bezjēdzīgas - ķerenes mājas pagalmā, mēģinājums uzbūvēt plostu nelielā līcī aiz dzīvokļa, ko īrējām un tā joprojām. Bet ir daudzas atmiņas, kas ir skaidras, it kā tas būtu noticis tikai vakar. Es bieži brīnos, ka varbūt šīs atmiņas ir murgi, kas rādījušies, kad ilgi slimoju tajā pavasarī, bet sirdī es zinu - atmiņas ir īstas.

Mēs dzīvojām mājā ārpus rosīgas metropoles. Tā bija liela celtne, it īpaši 3 cilvēku ģimenei. Te bija vairākas istabas, ko nebiju apskatījis 5 mēnešus, kamēr dzīvojām te. Kaut kādā ziņā tās bija tikai atkritumu telpas, bet tā bija vienīgā pieejamā māja, vismaz stundas laikā, kas bija dota, lai pieņemtu lēmumu.

Dienu pēc manas dzimšanas dienas (ko ''apmeklēja'' tikai mani vecāki), es saslimu ar drudzi. Ārsti teica, ka man ir mononuklioze, kas nozīmēja to, ka nekādu spēļu un vismaz 3 nedēļas palikt gultā. Tas bija drausmīgs laiks, būt gultas režīmā, kad mēs bijām pakošanās procesā, lai pārvāktos un vairumu manu mantu mēs jau sapakojām kastēs, atstājot manu istabu tukšu. Mamma nesa limonādi un grāmatas vairākas reizes dienā, kas sniedza domu, ka tā būs mana vienīgā izklaide turpmākās dažas nedēļas.

93 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
+ reali iepatikas:D kamer lasīju suns man sviestmaizi nozaga
5 0 atbildēt
Labs +
0 0 atbildēt

Pluss. maņ paķīk ^^ 

0 0 atbildēt
Ķer ++
0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt
++++
0 0 atbildēt