local-stats-pixel fb-conv-api

Mistika un Taro...2

29 1

Vai esi veeleejies uzzinaat naakotni? Vai esi veeleejies izprast savaa dziivee notiekosho? Es esmu paarliecinaajusies, ka tas ir iespeejams. Veeleejos Jums pastaastiit par Taro kaartiim.

Taro kaartis nav miglaa tiits nosleepums - taas ir visiem pieejamas, un katram ir iespeeja izzinaat un iemaaciities riikoties ar taam. Lai gan daudzi atmet ar roku un kliedz:"Fake and Gay", vai arii bailees skrien uz taalaako pasaules nostuuri, tomeer es esmu paarliecinaajusies, ka Taro kaartis ir efektiivas un nemaz nav tik baismiigas.

Taro kaartis sastaav no 78 kaartiim, kas ir sadaliitas 4 maastiis (gluzhi kaa speelju kaartis) un taam arii ir savs Duuzis, Karalis, Daama un Kalps, kaa arii Princese/Princis (atkariibaa no kaarshu tipa). Kaartis ir ziimeetas, un lielaakaa dalja kaarshu komplektu ir balstiiti uz Rider- Waite komplektu.

Tiek uzskatiits, ka caur ziimeejumiem kaartis var paraadiit klienta dziives situaaciju pashlaik, pagaatnee kaa arii naakotnee. Ziimeejumi uz kaartiim meedz buut ljoti atshkjiriigi - viena kaarshu kava ir ar dziivnieku ziimeejumiem, cita ar pukju fotograafijaam - Taro kaartis tieshi balstaas uz katra cilveeka dazhaado vizuaalo teelu uztveri un sapratni.

Taatad, kaa Taro speej paredzeet naakotni? Protams buus skeptikji, kas neticees, bet es arii netaisos paarliecinaat. Taro kaartis darbojas kaa saikne starp Zemi un Visumu, taas aptver muusu energjiju, savieno to ar Visuma energjiju un iznaakumaa saliek kopaa ziimeejumu seeriju, kas atbild uz muusu jautaajumiem. Protams gala rezultaats arii ir atkariigs no kaarshu lasiitaaja, bet tomeer vislielaako ieguldiijumu dod Taro kaartis un klients. Daudzi Taro kaarshu komplekti ir balstiiti uz Kabalistisko maaciibu, tomeer ne visi kaarshu lasiitaaji izmanto sho metodi. Taro kaartis darbojas arii cieshaa saiknee ar astrologjiju, katra kaarts atbilst noteiktam laika periodam, kas var paliidzeet, ja klients veelas uzzinaat kad notiks tas, ko vinjsh veelas. Tomeer es esmu paarliecinaajusies, ka vistieshaakie un labaakie Taro lasiijumi ir, kad kaarshu lasiitaajs izmanto savu intuiiciju.

Tas arii buutu iiss apkopojums par to, kas tad iisti ir Taro manaa skatiijumaa. Ja kaadam ir interese uzzinaat ko vairaak par Taro, tad es buushu prieciiga uzrakstiit vairaak par Taro veesturi, dazhaadaam kaarshu kavaam, tehnikaam utt.

29 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Monstri arī nāk laukā no tam kārtīm? Ja es viņu nolikšu uz galda no tās iznāks Zilacainais Baltais Pūķis vai Bebrs Izvarotājs? Nu, tā kā Yugioh.

2 1 atbildēt

Labprāt uzzinātu kā viņas pielieto (tb kāda "tehnika",vai?)...

0 1 atbildēt