local-stats-pixel fb-conv-api

Milzīgais Austrālijas heksagons8

260 0

To var redzēt satelītuzņēmumos (varat meklēt pēc 21°48′58″S 114°9′55″E koordinātēm) Tas atrodas Austrālijas rietumos un apkārt šim objektam daudzu kilometru attālumā nav nekā vairāk par Austrālijas tuksnesi. Nekurienes vidū atrodas acīmredzami cilvēka būvēts objekts. Tā ir Harolda E. Holta komunikāciju bāze, kuras jaudas ir pietiekami, lai nodrošinātu sazināšanos visā Dienvidu puslodē. To kopīgi uztur ASV un Austrālijas jūras flote, un, iespējams, ka tieši no šīs bāzes var sazināties pat ar zemūdenēm, ne tikai kuģiem, jo pārraidēm tiek izmantotas zemas frekvences. Taču tas ir arī viens no rūpīgāk apsargātajiem objektiem Austrālijā. Piekļuve pie šī ir stingri ierobežota un tikai nedaudziem ir izdevies tajā pabūt. Kas, kā jau ziniet, ir radījis daudz spekulāciju un sazvērestības teoriju.

260 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ja kādam ir/būtu iespēja kontrolēt klimatu, tad visticamāk koncentrējot vēlamo klimatu vienā vietā, citā vietā klimats mainītos. Ja kļūdos, palabojiet kāds ģeogrāfs, fiziķis, meteorologs utt.

Labs raksts  emotion 

7 0 atbildēt

interesanti bija palasīt emotionemotion nebūtu pat iedomājies ka kaut kas tads var bū t austrālijā emotion

2 0 atbildēt

Programā "what on earth" Bija vienā no sērijām sižets tieši par austrāliju, kur uz radariem parādijās šitādi ( https://www.youtube.com/watch?v=3SeefLZ8eMg ) riņķi un pēc tam tur bija vētras un visādas anomālijas.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Kas tas par brīnumu "zemes magnētiskās plāksnes"  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

kas gan viss nenotiek, bet tikai mēs to nezinām un nekad ari neuzzināsim...

0 0 atbildēt