local-stats-pixel fb-conv-api

Mežāzis 21. 12.–19. 01.0

10 0

Mežāzis 21. 12.–19. 01.



Gada sākumā nekas netraucēs Mežāzim darboties pēc saviem ieskatiem. Nedrīkstēs ļauties slinkumam, jo iekavēto būs grūti atgūt. Janvārī un februārī nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Piemērots laiks, lai sakārtotu savas lietas un noteiktu galvenās darbības sfēras. Jākoncentrējas uz kaut ko vienu, lai enerģiju neiztērētu sīkumos.

Martā labvēlīgs laiks reklāmas un labdarības pasākumu rīkošanai, kā arī kursu apmeklēšanai, lai paplašinātu redzesloku.


No aprīļa vidus līdz jūlijam ir labvēlīgs laiks savu ieceru realizēšanai. Maijā un jūnijā veiksies viss, kas saistīts ar materiālā stāvokļa uzlabošanu un stabilizāciju.

Jūlijā un augustā vairāk uzmanības jāvelta veselībai un atpūtai dabā. Nav ieteicama liela slodze, jo tas var saasināt veselības problēmas, kas saistītas ar mugurkaulu.

Septembrī Mežāzim būs sajūta, ka viss rit labāk, nekā plānots. Šis ir gada labvēlīgākais periods pārmaiņām, lai radītu stabilu platformu darbībai un stabilitātes iegūšanai.

Gada pēdējos trīs mēnešos nāksies lielāko daļu enerģijas veltīt tiešo pienākumu veikšanai. Laikus jāgatavojas Ziemassvētku sagaidīšanai, jo gada izskaņā darāmo darbu būs vairāk nekā tiem paredzētā laika.

No oktobra vidus nav labvēlīgs laiks darījumiem un līgumu slēgšanai. Pārdomāti jāplāno tēriņi, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi.

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000