local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pētījums par paralēlās pasaules iedzīvotājiem apzinātos sapņos22

223 5

Apzinātos sapņus pētu no 2014 gada oktobra un līdz šim to ir bijuši vairāk par 60. Vispirms izpētīju priekšmetu īpašības, tad iespējamās darbības, tagad iepazīstu iedzīvotājus. Ar viņiem es iepazīstos uzdodot dažādus jautājumus uz kuriem es arī saņemu atbildes. Es cerēju ka tur satikšu eņģeļus, dažādus garus, fejas, savus spēka dzīvniekus un tamlīdzīgus radījumus, taču man tas līdz šim nav izdevies. Tagad aprakstīšu īsumā tos ar kuriem man ir bijusi darīšana.

1. Runā manā intonācijā

Eju pa dzīvokli kam ir daudz istabas. Saprotu ka sapņoju. Gribēju saprast kas šajās istabās ir tāds dīvains, visas istabas bija vienādos zaļganos toņos. Lai tiktu skaidrībā nolēmu izsaukt sev pazīstamu meiteni, skaļi nosaucot vairākkārt viņas vārdu. Atnāk viena meitene, sākumā viņa izskatījās savādāk, tad viņas izskats mainījās. Viņai bija gari, gaiši, bojāti mati. Es viņai uzdevu jautājumu "Kāpēc šai telpai ir tāds iekārtojums?" Nepacietīgi gaidīju atbildi. Viņa sāka runāt manā intonācijā. Viņa teica ka viss iekārtojums ir it kā pareizs, tikai norādīja ka vajagot uzlikt kaut kādus uzrakstus. Gribēju vēl kaut ko jautāt taču sapnis sāka pēkšņi pazust.

2. Nolasa manas domas

Es no kaut kurienes iznācu ārā un tur bija smagā mašīna. No kravas nodalījuma iznāca vīrietis. Es viņam uzdevu vairākus jautājumus kurus neatceros. Viens no tiem bija "Vai tu esi cilvēks?" Viņš teica ka jā. Viņš nolasīja manas domas tāpēc saruna bija prognozējama.

3. Iedzīvotāji ar vietējiem vārdiem

... Tad izgāju ārā un atrados automašīnā. Tur bija puisis vārdā Jānis. Viņš man likās pazīstams. Viņš par sevi neko nezināja pateikt. Kad es viņam jautāju kur atrodas tavs fiziskais ķermenis, viņš atbildēja ka ārstam uz galda. Mēs abi sākām smieties. Es viņam centos iestāstīt ka viņš sapņo ...

... Ieraudzīju (tas notika grāmatnīcā) trīs puišus, kuri stāvēja pie ieejas durvīm. Nolēmu iet iepazīties. Sapratu ka viņi ir studenti, jautāju kā sauc? Viens saka ka Uldis, otrs saka ka arī Uldis, trešais saka ka Jānis. Tad es jautāju par ko viņi mācās? Jānis teica ka galveno. Es kaut kā uzreiz nesadzirdēju un domāju ka galdniecību. Nē, viņš saka, grāmatvedību un vadību. Es puišiem jautāju kurā vietā viņi mācās? Viņi bija izvairīgi un vairāk negribēja ar mani runāt.

Es biju vienā pasākumā un aiz manis sēdēja cilvēki rindā kā teātrī un es sapratu ka sapņoju un es izlēmu izjautāt klātesošos. Jautāju kā tevi sauc? Viena meitene teica ka Jana, otra Ilze, viņai bija trīs vardi, trešā bija Nikola. Es jautāju Janai vai viņa ir cilvēks, persona vai gars? Viņa man nezināja ko atbildēt. Jautāju Nikolai vai viņa no rīta ceļas un iet uz darbu? Viņa man kaut ko sāka stāstīt par Jāni. Es viņai jautāju kas ir Jānis? Uz ko es atbildi nesaņēmu.

... Atveru logu ... arā bija cilvēki, viens sēdēja uz palodzes. Viens kaut ko krāmēja smagajā mašīnā. Viena meitene gāja ar radioaparātu. Es visiem jautāju kas grib ar mani parunāt? Tā meitene teica ka viņu sauc Guna un uz jautājumu kādu spēku viņa pārstāv, atbildēja ka viņa dzerot. Tas manī izraisīja vilšanos.

4. Neparastu vārdu īpašnieki

Kad nokāpu lejā, esmu kaut kādā telpā un sapratu ka sapņoju ... Uz galda bija mazas reklāmas lapiņas. Es centos izlasīt kas tur rakstīts. Uz vienas bija rakstīts yoga (maksimālais es varu izlasīt un atcerēties četru burtu kombināciju) Taču pārējo tekstu nevarēju salasīt.Tad ieraudzīju ka telpā ir sanākušas meitenes. Dalu viņām tās lapiņas. Zinu ka viņas ņems jo tas ir sapnis. Gribu ar vienu meiteni iepazīties. Viņa tā ļoti negribīgi, taču piekrīt. Es viņai jautāju kā tevi sauc? Viņa saka ka Nona. Tad domāju kā man stādīties priekšā, jo gribas lai arī viņa kaut ko pastāsta. Es saku ka esmu no planētas Zeme un man ir fiziskais ķermenis un vēl citi. Viņa kļuva domīga. Sapratu ka es kaut ko ne to pateicu.

Es eju pa koridoru un saprotu ka sapņoju, iegāju vienā kabinetā un tur pie rakstāmgalda sēž vīrietis. Viņš izbrīnījies uz mani paskatījās. Es viņam jautāju "Kā tevi sauc?" Viņš saka ka Centors. Es skaļi atkārtoju viņa vārdu lai neaizmirstu. Es jautāju ko viņš dara. Viņš pārdodot piekabes.

5. Sapņu tēls kurš eksistē tikai sarunas laikā

Es iekāpu iekšā dīvainā melnā mikroautobusā, pie stūres sēž meitene. Es apsēžos un saprotu ka sapņoju.Es saku blakus sēdošajam puisim ka es zinu ka es sapņoju un gribētu ar viņu iepazīties. Viņš jautāja kā mani sauc, es viņam atbildēju. Jautāju kā viņu sauc, viņš teica ka Tedijs. Es viņam pārjautāju, viņš apstiprināja. Viņš bija jauks puisis. Es viņam jautāju kas viņš ir, vai viņš ir gars? Viņš man atbildēja ka nekas no tā ko es domājot. Viņš esot sapņu tēls. Es viņam jautāju vai viņam ir sava pagātne? Viņš atbildēja ka nē, viņš eksistē tikai šajā laikā kamēr mēs sarunājamies.

6. Neredzami cilvēki

Es ieeju telpā kurā ir salikti krēsli vairākās rindās, dzirdu ka sarunājas cilvēki, taču viņus neredzu. Izeju auditorijas priekšā un skaļi saku "Parādieties!!!" Taču nekas nenotika.

7. Pazīstami cilvēki

... Tad es sastapu XX (pazīstama meitene, vārdus es neminēšu). Jautāju kas tu esi? Viņa man atbildēja ka nezinot. Tad es iegāju otrā telpā un tur sastapu YY (pazīstamu skolotāju no skolas laikiem). Es viņai teicu ka gribu viņas apskaut sapnī. Es viņai jautāju vai viņa ir skolotāja, viņa teica ka ir. Tad es viņai teicu ka man svarīgi ir izstāstīt to ka es sapņoju un ka arī gribētu būt par skolotāju un stāstīt par paralēlo pasauli. Tad tur bija arī divi ziņojuma dēļi uz kuriem kaut kas bija salikts. Ciparu virkne kurai nebija ievērota secība, telefonu numuri. Domāju piezvanīt uz šo realitāti un pārbaudīt.Tad mēs piegājām pie otra, tur bija attēls un es viņai liku skatīties un jautāju ko viņa tur redz, viņa neko neievēro, tas man liek domāt ka viņa nezin ka sapņo. Taču es redzu ka visu laiku mainās attēls.

... Es piegāju pie vienas meitenes un jautāju kā tevi sauc? Viņa teica ka ZZ (man pazīstama meitene). Es viņai jautāju vai tu esi tā par kuru domāju? Ko viņa teica diemžēl neatceros. Jautāju kur viņa dzīvo, atbilde man arī padzisa. Jautāju vai pie jums ir laiks? Viņa teica ka kaut kad esot. Ejot pa ielu viņa kaut kur pazuda ...

... Tad telpā ienāca viena meitene, es viņai piegāju klāt un teicu "Vai drīkst jautāt kā tevi sauc? Viņa teica ka "Mani sauc QQ" Tad es viņai jautāju "Vai tu esi tā QQ (ZZ un QQ neizskatījās pēc tām meitenēm šajā realitātē) , kuru es pazīstu?" Viņa teica: "Jā, QQ vairs neko ļaunu tev nodarīt nevar un WW ir ļoti apmierināta ar tavu veikumu". Es viņai jautāju: "Kas tu esi? Gars vai eņģelis?" Viņa atbildēja: "Nezinu". Es viņai jautāju vai viņa pazīst ZZ, viņa teica ka nē. Tad atnāca viena cita meitene, viņai rokās bija klade ar pierakstiem, QQ viņai palūdza vai viņa nevarot atrast citu pāri.

8. Mirušie tuvinieki

Redzu ka nāk omamma. Es viņai jautaju kapēc viņa man rādās sapnī? Es viņai saku ka zinu ka sapņoju. Viņa man dod baltu aploksni un tajā iekšā ir kāda vīrieša fotogrāfija. Es neatceros vārdu un uzvārdu. Sapratu ka tam vīrietim ir kaut kas nodarīts.Vēl viņa man dod kaut kādus saplēstus un saņurcītus papīrīšus uz kuriem ir kaut kāds teksts, vēl es atloku mazu papīrīti uz kura ir krāsains ornaments. Es saku ka ilgi nevaru noturēt uzmanību un tūlīt pazudīšu ...

9. Vēstneši

Piemēru personisku apsvērumu dēļ neminēšu. Viņi atnes ļoti svarīgu informāciju ar kuru nevar nerēķināties,

10. ???

Eju pa ielu un saprotu ka sapņoju. Tad ieraugu vienu sievieti kura kaut ko pārdod uz ielas. Es pieeju klāt. Viņa man deva kaut kādu novēlējumu kuru neatceros. Viņa jautāja kā mani sauc, es atbildēju. Es viņai jautāju kādu spēku viņa pārstāv. Viņa teica ka pārstāvot lībiešus un ka viņu sauc Tatjana, kas lībiešu valodā izklausās citādi. Visu viņas teikto es nesapratu ... Tad es viņai pateicos un paņēmu rokas viņas roku. Tad pie viņas atnāca vēl cilvēki...

Kādi viņi ir?

Daudzi no viņiem izvairās kontaktēties

Aizgāju uz otru telpu. Ieraudzīju vienu vīrieti un teicu viņam ka viņš sapņo. Viņš skatījās ar lielām acīm un neko neteica. Es viņam uzdevu jautājumu kapēc man sāp kakls? Viņš pagrieza galvu uz otru pusi un neko neatbildēja.

Piedāvā man veikt kādas darbības

... Pēc tam izgāju ārā koridorā, redzu tur ir pavērtas durvis. Es eju iekšā, tur stāv sieviete un jautā ko es gribot. Es tā uzreiz apjuku un nezināju ko teikt. Viņa man rādīja baltu trauciņu un lika man saprast ka viņa man jautā ko es vēlos zīmēt. Es tā ļoti nopriecājos, jo astrālajā ķermenī nekad to neesmu darījusi. Es viņai to gribēju teikt bet neteicu lai viņas nenobaidītu un nesanāktu divdomīga situācija. Es jau ķēros pie darba kad sāku sevi sajust fiziskajā ķermenī.

Runā nesakarīgi

Es biju kādā telpā un runāju ar vienu vīrieti, runājot es sapratu ka sapņoju. Viņš nosauca savu vārdu un runāja nesakarīgi. Es runāju vēl ar citiem, taču nevarēju saprast ko viņi saka.

Ubagi, veci un slimi

Tirgū bija daudz cilvēku, meklēju vēl kādu meiteni ar kuru parunāt, taču neatradu ... Tad es ievēroju ka divi cilvēki bija uzvilkuši uz galvas krekliņus ar dzīvnieku attēliem un ubagoja naudu. Tad es izgāju cauri tirgum un kāpu lejā pa pakāpieniem ... Vēl es redzēju vienu vecu aklu sievieti ar baltu nūju un viens vīrietis viņu veda lejā pa trepēm. Man tas likās dīvaini ka cilvēki šajā pasaulē arī slimo un ir veci.

Pārveidojas sarunas laikā

... Nonācu tirgus laukumā un ieraudzīju laimīgu ģimenīti. Es viņiem jautāju vai viņi grib ar mani parunāt? Viņi bija ar mieru. Es redzēju viņus - vīrieti, sievieti un mazu bērniņu, pēc tam tie pārvērtās par sievieti un vīrieti gados, pēc tam tie pārvērtās par diviem vīriešiem. Es pateicos par parādību un gāju tālāk ...

Izpalīdzīgi

... Eju pa Pērnavas ielu Deglava ielas virzienā. Pagriezos un tur kur ir sporta veikals, tur ir aptieka. Man ir liels smagums un es rāpoju pa zemi. Paņemu rokās smiltis un domāju ka tas nekas ka es rāpoju. Pierāpoju pie aptiekas taču netieku augšā pa trepēm. Mēģinu lēnām uzrāpties augšā pa trepēm. Tad no aptiekas iznāk gados veca sieviete un palīdz man piecelties. Es pieceļos un ieeju aptiekā. Tagad tā vairs nav aptieka bet grāmatnīca ...

Mēģinājumi izsaukt sargeņģeli un spēka dzīvniekus

... Tad es iedomājos pasaukt sargeņģeli lai man norāda ar ko man ir iespējams sarunāties, taču nekas nesanāca ...

... Saucu sargeņģeli un parādījās zaķītis ...

... Tad iedomājos izsaukt spēka dzīvniekus, taču nekas nesanāca ...


Dzīvnieki

... Iedomājos ka durvis ir vaļā, es tās atvēru un izgāju pa tām ārā. Pie durvīm ārpusē bija kaķis, es aizveru durvis, taču tās atkal atveras ...

... Gribēju uzsākt dialogu ar zaķīti taču zaķītis bija nerunīgs. Tad zaķītis pārvērtās par degunradzi ...

Grūti ir izdarīt secinājumus ... iespējams ka tie ir tikai sapņu tēli, gaisā virmojošas domas, sajūtas, fantāzijas ... Nezinu ...

223 5 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

pamēģini apzinātā sapnī gulēt apzinātu sapni, kurā tu guli apzinātu sapni. tad un tikai tad Tu būsi meistars emotion .

12 0 atbildēt
Tu no 2014 gada kautkādus psihotropos medikamentus gadījumā nelieto?, jo no tiem parasti sāk parādīties visādi spilgti sapņi, ka pilnīgi liekas ka citā realitātē nokļūsti miegā sapņojot
10 0 atbildēt

Nekas nemaz nav jāsecina. Tas viss ko tu redzēji, esi tu pats. Tava apziņa vai zemapziņa. Man ari ir bijuši apzinātie sapņi, parasti sapnī satiktajiem tēliem prasu, ko nozimē, kad sapņo apzināti, vai cilvēki te satiekās, utml.

Foršas sajūtas. Vairāk nemeģinu okšķerēt, bet izbaudīt procesu.

10 0 atbildēt

Ļoti interesanti. Parasti apzinātajos sapņos mēģinu lidot, bet galvenais ir nepacelties par augstu(izlidot cauri atmosfērai), jo tad seko pamošanās, vienmēr šķiet, ka tur augstāk ir kāda barjera, kuru ir liegts šķērsot, tādēļ arī vienmēr pamostos.

5 0 atbildēt

sapņi ir lielisks  instruments cilvēkiem, kuri zin patiesību , lamatas maldu praktiķiem, un gauži neitrali parastiem ļaudīm.

  lai tas būtu instruments, cilvēkam ir jāzin lietas par sava prāta uzbūvi, kuras grāmatās neraksta, cilvēki nestāsta un skolās nemāca.

  lai tās būtu lamatas, pietiek lasīt visādas gudrās praktikas, kuras nav pamatotas ar loģisku, patiesu un pārbaudāmu argumentu segumu. jāklausās cilvēkos, kuri fano par savas iztēles augļiem un jāseko viņu piemēram.

4 0 atbildēt
Nākamais solis-Astrālā projekcija.Ja tev tas sanāks ,tad atraksti iespaidus,tāpat kā par apzinātajiem sapņiem.
3 0 atbildēt
Nu nezinu. Es sapņus redzu reti, pārsvarā iekrīt un gultā un pamostos no rīta. Izklausījās diezgan nesakarīgi, bet pats labprāt pa miegam pastaigātu. Grūti jau tam noticēt, jo es to nekad neesmu piedzīvojis. Mamma tik saka, ka es pa naktīm bieži runāju...tas skaitās?
3 0 atbildēt

you have a weak mind.. emotion This is not lucid dreaming. Its only 2% lucid dreaming. Vai tajā brīdī, kad tu saproti ka tu sapņo, tu vari sapni pārvērst par "flat screen" , jeb baltu segu ? No šī brīža sākas lucid dreaming. Construct your own matrix. Lasot tavus sapņus, tu apzināti jauc sapņu dinamiku un simbolisko nozīmi. Vai nu dari vienu ( vēro, skaties ) , vai arī otru. Savādāk būs fuck shit stack, un pēc šiem sapņiem, tas jau notiek.

3 1 atbildēt

Ko tieši tu pīpē?

2 1 atbildēt

Kādreiz daudz lucidoju, bet tagad tik, ja spontani sākas tas. Bija Fun kādreiz.

1 0 atbildēt
Izskatās, ka tev tā gulēšanas padarīšana ir visai interesanta. Es parasti vakaros aizsnaužos pie TV, tad eju gulēt. Acis aizkrīt nemanot. Šķiet, ka pēc momenta jau atveru un atkal jāskrien uz vilcienu, kā jau katru rītu. Ja arī kādreiz esmu kaut ko sapņojis, tad apzinos to tikai miegā. No rīta tikai retos gadījumos atceros, ka kaut ko redzēju (parasti neatceros ko tieši). Ja man tagad būtu jāatstāsta spilgtākais sapnis, ko esmu redzējis, es nevarētu emotion
1 0 atbildēt

interesanti.

1 0 atbildēt

Taurenītis  --> Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ  emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Lidošana apzinātajā sapnī ir kas cits nekā ārpusķermeņa pieredze. Kaut gan abas pēc savas būtības ir astrālā ceļošana. Man arī gribētos satikt kādu kurš reāli nodarbojas ar ārpusķermeņa pieredzi. Kurš varētu padalīties. Mani ļoti interesē kādas ir reālas iespējas un vai ir vērts censties. Es to mēģinu darīt jau ilgu laiku un nekas dižs nav sanācis. Apraksti internetā man diez ko nepārliecina, jo nav reālu piemēru. Ja kāds ir īsts speciālists, lūdzu atsaucieties!!!

0 0 atbildēt
Diemžēl vienīgie apzinātie sapņi, kas man bija ātri pārvērtās orğijās. emotion
0 0 atbildēt

Paldies, ​par šo tēmu es jau uzrakstīju rakstu "Kā ieiet apzinātā sapnī" Varbūt ka kaut kas no tā noderēs

0 0 atbildēt

Tu reāli bojā savu psihi, pēc tam reāli rēgosies visādi murgi un nerarēsi viereiz no tā pamosties. Veiksmi!  emotion 

0 0 atbildēt

Bet ka var zinat, ka tas nenotiek tikai pasha galva?

Un vispar kas ir apzinatie sapni? Katru nakti izsapnoju vismaz 3-5 dazadas epizodes, kuras visai skaidri pec tam atceros. Neko "paralelu" es tur nejutu.

0 0 atbildēt
Mind palace? : D
0 0 atbildēt