local-stats-pixel fb-conv-api

Mani maģiskie triki apzinātajā sapnī2

111 0

Vēl viens mazs rakstiņš par maģiskiem trikiem kādus var veikt apzinātā sapnī.

Iepazīstot paralēlo pasauli ar apzināto sapņu palīdzību, pirmais solis ir iepazīt priekšmetu īpašības, otrs ir iepazīt savu astrālo ķermeni, trešais ir apgūt maģiskos trikus, ceturtais ir iepazīties ar vietējiem iedzīvotājiem. Šajā rakstā aprakstīšu savus maģiskos trikus, par tiem kas izdodas kā arī par tiem eksperimentiem kas ir cietuši neveiksmi. Maģiskie triki ir nepieciešami tālākajā darbībā strādājot astrālajā telpā pie kāda sava dzīves aspekta, vai projekta. Minēšu piemērus no saviem pierakstiem.

Lidošana

Lidošana apzinātajos sapņos ir vispopulārākā nodarbošanās, jo tā rada brīvības sajūtu, taču lidošanai ir arī ļoti praktisks pielietojums lai nokļūtu sev vēlamajā vietā ātrāk nekā ja būtu jāiet ar kājām. Tā noder lai ātrāk izkļūtu ārā no mājas un pārvarētu kādu šķērsli, piemēram, žogu.

... Eju mājā iekšā un pa trepēm augšā. Māja ir pamesta un augšējais stāvs ir ciet. Domāju iet prom. Paskatos ārā pa logu un domāju ka varētu tikt ārā no mājas izlidojot pa logu un pārlidojot pāri žogam. Skatienu mēģinu fiksēt uz mucas zilā krāsā. Grūti bija pacelties. Es sev teicu, esmu enerģija, esmu enerģija. Tiku ārā uz ielas. Sāka pazust sakari. Mēģināju tos atjaunot aktīvi vicinot rokas.. Lidoju atmuguriski. Domāju ka gribu redzēt kur lidoju, mēģinu apgriezties. Apgriezos un lidoju tālāk. Nokļuvu kā man sākumā likās lidostā...

Lidojot var rasties dažādas sajūtas, gan smaguma sajūta, kad ir grūti pacelties gan arī neparasti viegla sajūta, kad lidojums notiek lielā ātrumā un augstumā. Kādreiz rokām un kājām ir tāda kustību amplitūda it kā tās būtu no auklām. Lai astrālās plūsmas nesanestu un nejustos kā lidojošs balons un nebūtu jākrīt izmisumā ka tuvojas kaut kāda siena kurā tūlīt, tūlīt ietriekšos, lidojumu virzienu var viegli kontrolēt ar rokām. Ja rokas tur sev priekšā, tad var lidot taisni bez kādām problēmām.

Lidot var ne tikai pa gaisu bet arī zem zemes, ja ir uzņemts liels ātrums tad ir viegli palidot zem zemes un sajust to kas prātam nav aptverams.

Lidošanas laikā es bieži sajūtu nelielu gravitācijas spēku, īpaši tad kad es mēģinu lidojot dejot. Veicot apgriezienus augstums lēnām samazinās.

Viegli ir izlidot cauri stiklam, taču ar sienu ir savādāk, tas ir atkarīgs no situācijas.

Teleportācijas mēģinājumi

Ar teleportāciju ir diezgan sarežģīti, es to saprotu kad es atrodos vienā vietā un pēkšņi atrodos citā, taču mans prāts šo komandu nespēj aptvert:

Atrados trolejbusa galapunktā ... gribējās man nokļūt savā istabā, mēģināju teleportēties, sajutu sev priekšā tādu kā enerģētisko sienu un gāju tajā iekšā. Aizveru acis un jūtu milzīgu vēja plūsmu, man bija bail atvērt acis, tad kad vēja plūsma beidzās, es atvēru acis !!! un es atrados kaut kādā sporta kompleksā, bija nakts un es redzēju ka aiz stikla durvīm pārdeva kaut kādus suvenīrus. Sapratu ka nebiju trāpījusi kur vajadzēja...

Eksperimentu es atkārtoju, kad iegāju teleportācijas režīmā atkal sajutu milzīgu vēja plūsmu. Es biju piesnigušā mežā un tēmēju atkal uz savu istabu. Tad man radās interese kas tad īsti notiek, atvēru acis un es milzīgā ātrumā traucos cauri kokiem, māju sienām ... un es atjēdzos savā gultā jau pamodusies, bija tāda sajūta it kā es būtu elektrizēta. Es ātrāk nekustējos kamēr šī sajūta nebija pārgājusi. Sapratu ka tā nav teleportācija. Eksperimentus es turpināšu.

Iziešana cauri sienām

Ne vienmēr man ir izdevies iziet cauri sienai, sitos sitos, bet cauri netieku. Kad pielieku klāt roku tad sajūtu sienas faktūru, bet citos gadījumos es izeju cauri sienai bez problēmām. Divas reizes man ir bijušas nepatīkamas sajūtas.

Gāju iekšā baznīcā, šķiet tā bija luterāņu, visa tukša. Es paskatījos uz grīdu un sapratu ka sapņoju. Uzreiz centos koncentrēties uz sienu lai nepazustu kontakts. Mēģināju iziet cauri sienai. Galva plīsa vai pušu no spiediena. Kad tiku ārā pagalmā, tad tā sajūta pazuda...


...Tad izdomāju ka nesīšos cauri sienai. Pagāju uz atpakaļu un nesos cauri sienai. Mani sagrāba elektrība. Priekšā rādījās zīmes un simboli un svītras kā melnbalta televizorā. Ilgi es nesos cauri sienai un domāju ka tas beigsies ar pamošanos. Tad otrā pusē kļuva gaišs un es sapratu ka biju nokļuvusi otrā pusē ...

Vienreiz es iesprūdu sienā, pamodos, nolēmu ka tā nav labi palikt sienā un man izdevās atgriezties sapnī un iziet ārā no sienas otrā pusē.

Priekšmetu radīšana

Viss kā izrādās ir daudz vienkāršāk nekā es domāju. Es sevi gribēju redzēt spogulī, domāju kā man izsaukt spoguli, kamēr es domāju ka to izdarīt, es paskatījos uz sienu un spogulis tur jau bija. Tas pats bija ar atslēgām, kāpu augšā pa trepēm un domāju kā man atslēgt durvis, kur lai es ņemu atslēgu. Iebāzu roku kabatā un tur jau atslēga arī bija. (Varēju arī iedomāties ka durvis ir vaļā un tā tas arī būtu.) Es saprotu ka tas paralēlajā pasaulē ir kā likums.

...Tad es iedomājos ko es gribu pētīt un nolēmu mēģināt radīt priekšmetus ar domu spēku. Es plūsmā lidoju un mēģināju ieraudzīt tārpu. Tas bija pirmais kas ienāca prātā. Nekas nesanāca. Tad es koncentrēju skatienu apmēram izstieptas rokas attālumā un saucu tomāts, tomāts!!! Atkal nekā. Bija sajūta ka domai nav spēka, nav kur aizķerties. Tad skatos uz leju un redzu tomātu dobi kā "Fermā" un pilnu ar tomātiem.

Vēl man ir izdevies elpot zem ūdens, pagaršot kā garšo svece, ar domu spēku aizlidināt prom vienu sievieti kura man sakrita uz nerviem, pārveidot priekšmetiem krāsu, palielināt un samazināt tos un no viena priekšmeta radīt divus.


Es ar kādu kopā gāju un mēs iegājām kādā telpā kura bija tukša un es uzreiz viņai teicu ka tādas telpas izskatās kā apzinātā sapnī, varbūt es sapņoju? un es sapratu ka sapņoju. Es tai sievietei stāstīju ka apzinātos sapņos var trenēt gribu. Man rokās bija akmens un es uz sienas uzzīmēju apli, tad to apli ar domu spēku padarīju lielāku un tad mazāku. Tad es paņēmu ķeblīti un ar visu spēku metu pret zemi un tas pārvērtās par diviem ķeblīšiem, kuri bija salikti kopā. Tad es vēl vienu priekšmetu metu pret zemi, taču tas bija par vieglu un es to nevarēju pārveidot jo trieciena spēks bija par mazu lai notiktu pārvērtības.

Apgūt maģiskos trikus no otrās pasaules iemītniekiem

... Es kāpu augšā pa trepēm un sapratu ka sapņoju. Atveru vienu skapīti un paskatījos kas tur iekšā. Gribēju radīt kādu priekšmetu, taču nekas nesanāca. Satiku vienu puisi ar tumši brūnām acīm un jautāju vai viņš var man parādīt kā radīt priekšmetus? Viņš teica lai es paceļot rokas, es pacēlu. Tad viņš teica lai es sajūtot kā rokas pašas ceļas uz augšu. Es sajutu tādas kā enerģijas strūklas un bišku pacēlos gaisā. Tad es satiku vienu meiteni un jautāju vai ir iespējams runāt svešā valodā? Viņa teica ka var un sāka kaut ko nesaprotamu runāt...


Taču nav jau tā ka ieejot paralēlajā pasaulē var visu, arī tur ir savas spēju robežas. Un arī interese par to ātri pazūd, jo rodas milzīga vēlēšanās izpētīt apzinātā sapņa vidi tādu kāda tā ir. Bet maģiskie triki, protams, pieder pie lietas, jo tas ir lielisks instruments un palīgs darbam paralēlajā pasaulē.

Ja jums šis raksts patika varat izlasīt arī citus "Kā ieiet apzinātā sapnī?", "Mans pētījums par paralēlās pasaules iedzīvotājiem" un "Dzīve astrālajā telpā"

111 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Antriņ,pastāsti par tehniku ar kādu ieej apzinātajā sapnī.
0 0 atbildēt