local-stats-pixel fb-conv-api

Lāsta noteikšana32

230 9
Lai noteiktu vai jums ir uzlikts lāsts vai „ ļauna acs”, vakarā pirms gulētiešanas, paņemiet parastu stikla glāzi, ielejiet tajā aukstu ūdeni un akurāti glāzē iesitiet olu (gan dzeltenumam, gan baltumu). Olu nedrīkst pārsist ar nazi, bet akurāti pret glāzes malu! Līdz ko ola ir iesista glāzē, tā sakiet šādus vārdus:

Nitra, Rado, Sunandam

Glāzi ar olu nolieciet pie savas gultas. No rīta. Līdz ko pieceļaties, tā aplūkojiet glāzi ar olu: lāsts vai noskaudums redzams uzreiz, ja olas dzeltenums ir melns vai pelēks, tas nozīmē, ka jums ir ļoti smags dzimtas lāsts. Savukārt, ja olas baltums atgādina medūzu ar taustekļiem, tad jums ir lāsts. Bet ja glāze ar olu ir pilnīgi tāda pati kā vakarā nolikāt pie gultas, jums nav ne lāsts ne "ļauna acs" Pēc tam, kad esiet aplūkojuši glāzi, tad olu ar visu ūdeni izlejiet kanalizācijā un sakiet šādus vārdus:

"Ej pie tā, kas tevi sūtīja.

Vai

„ Māte zeme pieņem to visu pārstrādei!”

230 9 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

njā...bišķi par traku šitāda muļķošana.

īstu lāstu var noteikt tikai analizējot FAKTUS, nevis lūrot olas dzeltenumā un izsakot bezjēdzīgas skaņas. nu, ja nu vienīgi placebo efekts nostrādā, bet tas arī viss.  un kvalitatīvs lāsts jau nu točna "neies atpakaļ", ja to mīļi palūgs emotion. tās lieciņas strādā bišķi savādāk.  un par laimi kārtīgu lāstu mūsu laikos ārkārtīgi maz cilvēku prot uzlikt. pārsvarā dominē parasti sadzīves lāsti, par kuriem pat nenojauš pats licējs , ne upuris.

  esot gan cilvēki, kuri varot redzēt šīs lietas.  bet tā , manuprāt, ir tikai teorija. cik esmu veicis eksperimentus, tik sevi par gaišreģiem saucošie izrādijās vienkārši savu personīgo fantāziju upuri.

19 0 atbildēt
Interesanti. Būs japameiģina. 👍
13 0 atbildēt
Bet vai tas ir droši?
9 0 atbildēt

tādu lāstu nav, ir tikai muļķiem galvās un tad redz visādus brīnumus savā dzīvē.

9 1 atbildēt

Mans uzskats par lāstiem ir tāds, ka lāsti nepastāv, bet gan pie visa sliktā kas ar mums notiek ir vainīga karma, kas radusies vai nu paša neapdomības dēļ, vai arī jau iepriekšējā dzīvē..

Bet katram savs viedoklis, citi noteikti var domāt savādāk.

7 0 atbildēt

Bet ja no rīta glāze ir tukša? emotion

4 0 atbildēt

jāskatās uz notiekošo savā dzīvē. ja ir pamanāms, ka cilvēks pieļauj pārspīlēti daudz muļķību, kuras viņu noved pie vidēja un liela izmēra sūdiem, bet pats, tajā pat laikā, sajēdz, ka grib dzīvot forši, tad ir iemesls satraukties.

3 0 atbildēt
Varētu jau izmēģināt, bet ir lietas, ko labāk nezināt. emotion
3 0 atbildēt

 emotion  Liels pluss! 

2 0 atbildēt
Šis viss ir reāli.Nav nekādas pasaciņas.Vēl viena metode ieraudzīt uzliktos lāstus,piebūrumus,saites,ir iedzerot Ajavaskas dzērienu(Ayahuasca).Tad tiešām ieraugi visas tās uzliktās saites skaidri,un redzi no kurienes tās stiepjas.
1 0 atbildēt

Ok šodien pamēģināju, pēc 7-8h būs rezultāts. emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ai nu .. spokos ir savs "kultūrslānis". Te var gadu gaitā vērot, kā kurš sācis savu "karjeru" un ienācis Spoku "apritē". Te var palasīt vecos cilvēku rakstus, kā kurš domājis un runājis pirms gada vai vairāk. Te var pavērot, kā cilvēkam mainījušās intereses un rakstības stils gadu un mēnešu gaitā.

Ko es ar to gribu pateikt pēc šāda ievada - ir te cilvēki, kas pirms dažiem gadiem rakstījuši par astrālajiem ceļojumiem pēc pašu pieredzes, par narkotikām. Un var redzēt, kā tie cilvēki mainījušies gadu gaitā - kādus rakstus sākuši likt, kādus komentārus, kā mainījušies kā personības. Teiksim tā - tie, kas likuši par narkotikām entuziastiskus rakstus pēc pašu pieredzes, tiem ir paveicies, ja paši uzraksta, ka "atmetuši". Līdz ar to man nav radusies pārliecība, ka psihodēlisko narkotiku efekts tiešām būtu "apziņu paplašinošs", nevis vairums vienkārši gļuki. Un pat ja redzētu ko tādu, ko ar neapbruņotu aci neieraudzīs - raksti ir "kaut ko redzēju, neko nesapratu - ar ko riskēju, kas tur notika, ko satiku". Ar tādām pašām sekmēm var saskatīties romantiskās bandītfilmas, sarīties šņabi, līst pusnaktī uz kādu urlu tusu un nesaprast, kā tas viss strādā un kā ir noveicies, ja veselu ādu tiek mājās.

0 0 atbildēt