local-stats-pixel fb-conv-api

Ko vīrieši nespēj ciest sievietēs, kas dzimušas vērša, jaunavas un mežāža zīmē3

36 2

Lūk, kas zemes zīmē dzimušajās sievietēs ikvienam vīrietim šķiet kaitinošs!

VĒRSIS
Tev patīk mīlēt un tev tas lieliski padodas! Tu lepojies, ka esi izveidojusi lieliskas attiecības ar savu otro pusīti un spēj tās padarīt ilgtspējīgas. Ja tu patiesi iemīlies, tu neesi viņam pieķērusies kā dadzis, tiesa šī cilvēka klātbūtnē tu vari būt pārlieku produktīva. Vienalga vai tas notiek aiz mīlestības vai tādēļ, ka kļūsti mazliet greizsirdīga, tavu otro pusīti šāda rīcība var aizbiedēt.

Tev labāk padodas rīkoties atrodoties sava partnera klātbūtnē. Centies darīt visu iespējamo, lai tava aizsargājošā daba nepārvēršas pārlieku lielā pieķeršanās spēkā. Tev jāsaprot, ka arī tavam vīrietim laiku pa laikam nepieciešams laiks, ko veltīt tikai sev. Izmanto šo laiku, lai iepazītu un izprastu sevi. Tavai dzīve jābūt gana interesantai kā brīžos, kad atrodies viena pati, tā arī pavadot laiku ar mīļoto cilvēku.

JAUNAVA
Tu lepojies ar to, ka esi nopietns cilvēks un smagi strādā, tomēr tas nav gluži tas brīdis, kad esi vislaimīgākā. Dažkārt tu lietas uztver pārlieku nopietni, it īpaši tas attiecināms uz attiecībām. Ja tavs draugs sāk tevi ķircināt vai arī neizdodas ideālām romantiskā vakariņām rezervēt tevis iecerēto restorānu, tu to uztver daudz saasinātāka veidā, kā nepieciešams.


Atceries, ka attiecībās ir gana daudz vietas jautrībai, gluži tas pats attiecas arī uz nopietnību. Vēl tev jāpatur prātā tas, ka tavs mīļotais vīrietis ir tikai un vienīgi tavā pusē, arī tad, ja viņš šad un tad nolemj uz zoba pavilkt tavu nopietno personību. Velti laiku, lai paākstītos ar savu otro pusīti, tādējādi viņš zinās, ka spēj vienlīdz labi baudīt kā darbu, tā arī atpūtu.

MEŽĀZIS
Tu esi ļoti praktisks cilvēks, kurš attiecībās vēlas redzēt nopietnību. Tu novērtē attiecību veidošanu ar cilvēku, kurš augstu vērtē ģimeni un tradicionālās vērtības, gluži tāpat kā to dari tu. Par spīti visam, tu nereti sagaidi no attiecībām sliktāko iznākumu, lai arī viss ir kārtībā un tās ir spēcīgas.

Neļauj savām svārstīgajām emocijām ņemt virsroku un kontrolēt attiecības. Tavs vīrietis veltīs attiecībām tikai tik daudz pūļu, cik to būsi gatava darīt tu. Tieši tādēļ centies sevi iedrošināt, tā vietā, lai kādā situācijā gaidītu tikai to sliktāko iznākumu. Ja tu ļausi sīkumiem sevi sagraut, vari būt pārliecināta, ka tādā gadījumā attiecībām tik tiešām nebūs tas ilgākais mūžs – lai arī cik nopietni tu attiektos pret savu otro pusīti. Pastāsti viņam to, kā tu jūties, lai viņš var palīdzēt tevi uzmundrināt, kad tas nepieciešams. Un neaizmirsti: jūs abi esat viena komanda!

36 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Mhmm... 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt