local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu ezera pojan anomālijas3

ĶĪNĀ EKSISTĒ SAVS ''BERMUDU TRĪSSTŪRIS''. TAS IR EZERS POJAN-VISLIELĀKAIS SALDŪDENS EZERS DEBESS DZĪĻU TERITORIJĀ. AR POJAN EZERU SAISTĪTI DAUDZI BAISI NOTIKUMI.

PAZUDUSĪ JAHTA

''Atceros, kareiz 2001. gada ziemā, mēs atradāmies uz ezera, un viss bija labi, bet pēkšņi laiks strauji mainijās-stāsta vietējais iedzīvotājs. Viļņi pēkšņi kļuva tik spēcīgi, ka mēs pagriezām laivas un devāmies atpakaļ. Taču nevisiem izdevās sansniegt krastu. Laivas, kas pārvadāja smiltis, priekšgals, pēkšņi noliecās un visa laiva atradās zem ūdens.

Vētra ilga apmēram 20 minūtes, un ļoti ātr viss norima, itkā nekas nebūtu noticis''.

KĀ NESAJUKT PRĀTĀ

Pēdējos 30 gados ezera ūdeņos noslīka vairāk nekā pusotrs tūkstotis cilvēku. Tie, kuriem kuģa katastrofā izdevās izglābties,-sajuka prātā.

1925. gada 16. aprīlī šajā ezerā nogrima japāņu militārais kuteris. Visi 20 ekipāžas locekļi gāja bojā. Bet, kad japāņi nosūtīja ūdenslīdēju vienību, lai izceltu kuteri, tad arī tā nozuda zem ūdens. Atgriezās tikai viens cilvēks. Vairākas dienas viņš atradās šoka stāvoklī, viņa sejā bija vērojama šausmu maska. Drīz vien šis vienīgais izdzīvojušais sajuka prātā.

1985. gada 3. augustā vienlaikus 13 zvejas laivas nogtima ezera ūdeņos netālu no Laoī tempļa. Izglābties neizdevās nevienam. Neskatoties uz daudzajiem mēģinājumiem atrast šīs laivas un zvejniekus, līdz šim palikuši bez rezultātiem.

Un vēl viens neticams notikums, kas saistīts ar ezera noslēpumainajiem ūdeņiem, notikam1977. gadā. Togad uz ezera tika uzbūvēti trīs dambji. Tieši tajā gadā viens dambis-milzīgs aizsprosts līdz 600 metru garumā un vairāk nekā 50 metru platumā vienā naktī pilnīgi bez skaņas nozuda zem ūdens.

78 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

  Interesanti,bet neticu.emotionVarēji dažas bildes par šo ezeru,bet tas tā.emotion++

2 0 atbildēt
Nekas tāds iepriekš nav dzirdēts!
0 0 atbildēt

ŠITAIS IR RAKSTS NO ŽURNĀLA Noslēpumi un fakti ja nemaldos (mētajas man toletē plauktā) teksts pilnīgi identisks.... emotion cerēju uzzināt ko jaunu par šo ezeru pēc raksta izlasīšanas žurnālā.. un tu liki man vilties emotion

0 0 atbildēt