local-stats-pixel fb-conv-api

Kada cita iedvesmots raksts6

Ka jau noprotat, iedvesmu guvu izlasot kada cita rakstu. Bet, lai gan citi sausminajas par autora pareizrakstibas spejam, man tas atsauca atmina ko citu.

Tatad sis "cits" ir kads mans piedzivojums, kad man bija apmeram 8 gadi. Karejais vakars. Kartejais gulamejamais laiks. Un, ka parasti, no blakusistabas fona skan krievu filmam raksturigie troksni. Biju jau aizmigusi, kad mani kads sak kratit. Es, ka jau meitene :-D, saku spiegt. Tetis nak skatities kas mana istaba notiek. Jo, jaatzist, nekada spiedzeja pat tad nebiju. Izradijas, ka sis "kads" bija... Neviens. Cik zinaju tad, neviens tur nebija miris(tagad gan ir, bet tas ir cits stasts). Ka stastija pret mums slikti noskanoti kaimini, maja celta uz kada karavira kapa, bet nekas paranormals tur savadak nebija redzets. Tatad kartejie vinu meli.
Atvainojiet, ka nav ne garumzimju, ne mikstinajuma zimju, bet telefona nav latviesu klaviaturas.

8 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Tas ir viss, ko varēji izdomāt? 1. Vajadzēja garāku spoku stāstu izdomāt. 2. Te pietrūkst baiļu sajūtas. 3. Nākamreiz pacenties labāk! emotion Neesmu nekāda profesionāle spoku stāstu rakstīšanā, bet šajam stāstiņam pietrūkst daudz kā. emotion
1 0 atbildēt

Iespējams tas ir nekas cits kā smadzeņu impulss. Kas tāds notiek ja ķermenis un apziņa pārāk ātri iemieg un smadzenēm liekas ka tu mirsti tādēļ tās caur visu ķermeni laiž "strāvu" kā rezultātā liekas ka tevi krata vai bieži citiem liekas ka viņi krīt.

Bet tas ir mans viedoklis iespējams tavā istabā bija nešķīsts gars.

0 0 atbildēt