local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pasargāt sevi no ļaunas acs !12

158 2

Svešinieku sliktās domas un pat tikai prātā tev veltītie negatīvie vēlējumi var iedragāt tavu veiksmi. Tāpēc pirmajai pašaizsardzībai atceries – jo apkārtējie mazāk par tevi zinās, jo būs labāk. Tavs dzīvesstāsts, emocijas un pat ikdienas notikumi var kādam šķist skaudības vērti. Atliek kādam ko nelāgu par tevi nodomāt, un kas zina – pēkšņi var sākt neveikties. Uzticies tikai tuvākajiem, taču pat tad atstāj kādu noslēpumu tikai sev. Ļaunāk ir tad, ja kāds tik ļoti tevi ienīst, ka kāro uzlikt lāstu. Tici vai ne – bet pie dziedniekiem nāk ne viens vien, lai lūgtu kādu nolādēt. Un ir pesteļotāji, kas to par paprāvu summu arī izdara. No šādiem nedraugiem jāsargas, jo tev būs vajadzīgs ilgs laiks un darbs ar sevi, lai atkal sakārtotu dzīvi. No lāsta diemžēl būs pagrūti atbrīvoties bez palīdzības no malas, bet no ikdienišķajiem slikta vēlējumiem, ko viens otram raidām, vari sevi pasargāt pats/ pati. Ļaunacainais būs bezspēcīgs, ja enerģētiski būs par tevi vājāks. Tāpēc izmēģini dažas pavisam vienkāršas metodes, kas stiprinās tavu enerģētisko lauku.

Uzliec aizsargus!

158 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mamma Google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

ir vēlviens veids un tas ir visefektīvākais:

11. neticēt tādām blēņām! Ja tu katru savu likstu saistīsi ar lāstu vai ļaunu aci, tad dzīvot vispār nav iespējams. Un pat ja notiek pastāvīgi sūdi, tas ir rādītājs, ka tu kaut ko dari nepareizi un kaut ko vajag mainīt. VISS.

9 0 atbildēt

Precizēšu 8.punktu: nazi nedrīkst likt ar asmeni uz augšu.

1 0 atbildēt

Kā var sajaukt tik daudzas pat pretējas lietas?  Kristietība, seni pagānu ticējumi un pašpalīdzība psihiski vājajiem no tīņu žurnāliem. Tāds kokteilis ir tikai garīgi nelīdzsvarotu cilvēciņu prātos, kuriem bail no visiem un ikviena.

Zinu dažus tādus tizleņus kuri nogāžoties no trepēm vairākus mēnešus mocās ar muguras sāpēm, bet neit pie ārsta. Tā vietā iet pie pūšļotājas kas noņem ļauno aci emotionemotionemotion

1 0 atbildēt

pirmo reizi redzu rakstiņu, kurā ir tehniski pareizas lietas. piemēram par tiem akmeņiem - tehniski precīzs izpildijums. vai par krustiņu. izskatās, ka saproti lietas.

0 0 atbildēt