local-stats-pixel fb-conv-api

Īpašības, kas visspilgtāk raksturo katru zodiaka zīmi22

62 1

Auns – pārgalvīgais

Enerģisks. Piedzīvojumu kārs un spontāns. Paļāvīgs un entuziastisks. Jautrs. Mīl izaicinājumus. Ārkārtīgi nepacietīgs. Reizēm patmīlīgs. Ātri sadusmojas. Dzīvīgs, kaislīgs un asprātīgs. Sabiedrisks. Ātri zaudē interesi, sāk garlaikoties. Egoistisks. Drosmīgs un uzstājīgs. Bieži fiziski attīstīts un sportisks.

Vērsis – pacietīgais

Apburošs, bet agresīvs. Var izskatīties garlaicīgs, bet tāds nav. Centīgs. Sirsnīgs. Spēcīgs, apveltīts ar pacietību. Drošs un stabils raksturs un rīcība. Nemeklē vieglākos ceļus. Lepojas ar savu skaistumu. Pacietīgs un uzticams. Labs draugs un padomdevējs. Mīlošs un laipns. Kaislīgs. Izpaužas emocionāli. Var spēji sadusmoties. Mērķtiecīgs. Baudkārs. Ļoti augstsirdīgs.

Dvīņi – pļāpīgais

Gudrs un attapīgs. Sabiedrisks, ļoti pļāpīgs. Dzīvīgs, enerģisks. Spēj pielāgoties, bet nepieciešama pašizpausme. Labas spējas argumentēt un uzstāties. Patīk pārmaiņas. Mainīgs. Rosīgs, reizēm nervozs un saspringts. Mīl baumas. Var likties virspusējs vai nekonsekvents, bet tas ir tikai mainīgums. Fiziski un garīgi skaists.

Vēzis – bruņinieciskais

Jūtīgs, emocionāls. Var būt kautrīgs. Ļoti mīlošs un gādīgs. Glīts vai pat daiļš. Lielisks dzīvesbiedrs. Aizgādniecisks. Izdomas bagāts. Piesardzīgs. Taktisks personības tips. Nepieciešams izjust apkārtējo mīlestību. Viegli aizvainojums, bet līdzjūtīgs.

Lauva – priekšnieciskais

Ļoti organizēts. Dzīvē nepieciešama kārtība, un tas nozīmē visu kontrolēt. Patīk novilkt robežas. Tiecas visu pārraudzīt. Priekšniecisks. Izpalīdzīgs. Sabiedrisks un komunikabls. Ekstroverts. Augstsirdīgs, sirsnīgs. Jūtīgs. Radošs. Pārņemts ar sevi. Mīlošs. Grib vienmēr rīkoties pareizi. Pievilcīgs.

Jaunava – perfekcionists

Attiecībās – dominē. Konservatīvs. Vienmēr grib paturēt pēdējo vārdu. Netrūkst argumentu. Raizējas par itin visu. Ļoti gudrs. Nepatīk troksnis un haoss. Motivēts. Centīgs. Uzticams. Skaists. Viegli sarunāties. Grūti apmierināt. Strikts. Praktisks un pieksīgs. Bieži kautrīgs. Pesimistisks.

Svari – samierinātājs

Jauks pret ikvienu, ko satiek. Neizlēmīgs. Īpašs šarms. Radošs, enerģisks un ļoti sabiedrisks. Necieš vienatni. Mierpilns, dāsns. Skaists un mīlošs. Koķets. Pārāk viegli piekāpjas. Kavētājs. Lētticīgs.

Skorpions – kaislīgais

Ļoti enerģisks. Inteliģents. Var būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks. Čakls. Lielisks skūpstītājs. Var ļauties apsēstībai vai noslēpumainībai. Tur ļaunu prātu. Pievilcīgs. Apņēmīgs. Dod priekšroku ilglaicīgām attiecībām. Runīgs. Romantisks. Reizēm var būt egoists. Kaislīgs. Emocionāls.

Strēlnieks – veiksmes kareivis

Labdabīgs optimists. Negrib pieaugt (Pītera Pena sindroms). Izdabā savām iegribām. Lielīgs. Mīl luksusu un azartu. Sabiedrisks un komunikabls. Nepatīk atbildība. Toties bieži fantazē. Nepacietīgs. Sabiedrības dvēsele. Daudz draugu. Koķets. Nepatīk likumi un noteikumi. Reizēm liekulīgs. Necieš ierobežojumus, šauras telpas un pat šauras drēbes. Necieš, ka viņu apšauba. Skaists gan iekšēji, gan ārēji.

Mežāzis – praktiķis

Pacietīgs un gudrs. Praktisks un nelokāms. Ambiciozs. Drīzāk izskatīgs, nekā neglīts. Laba humora izjūta. Var būt nedaudz kautrīgs un atturīgs. Bieži pesimistisks. Reizēm rīkojas pirms domā, var būt nelaipns. Ļaunpieminīgs. Patīk sāncensība. Sasniedz kāroto.

Ūdensvīrs – mīlīgais

Optimistisks un godīgs. Jauks cilvēks. Ļoti neatkarīgs. Izdomas bagāts un inteliģents. Draudzīgs un uzticams. Var šķist nejutīgs. Var būt nedaudz dumpiniecisks. Ļoti spītīgs, bet oriģināls. Pievilcīgs gan iekšēji, gan ārēji. Ekscentriska personība.

Zivis – sapņainais

Augstsirdīgs, laipns un domīgs. Ļoti radoša un spilgta iztēle. Var kļūt slapstīgs un izvairīgs. Jūtīgs. Nepatīk iedziļināties detaļās. Reizēm pietrūkst saiknes ar realitāti. Līdzjūtīgs un mīlošs. Laipns. Nesavtīgs. Lieliski skūpstās. Skaists.

62 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Auns pilnīgi neatbilst man... 

0 0 atbildēt
Esmu ūdensvīrs un daudz maz tas atbilst man.
0 0 atbildēt

da H tas viss...

1 1 atbildēt

Man atbilst.

0 0 atbildēt
Varu saderēt kad puse no cilvēkiem nemaz nezin kāds horoskops viņiem ir tāpēc arī neatbilst... apskatieties precīzi no kura līdz kuram datumam ir zodiaka zīme.
0 0 atbildēt

uz pasaules ir apm. 7 MILJARDI ļaužu, katrs ir citāds un ir tikai 12 zīmes, 12 kategorijas?

0 0 atbildēt

bija tas gods tērzēt ar vienu dāmu, ilggadēju mediķi, kura bija ievērojusi sakrītības starp horoskopa zīmēm un slimībām, ar kurām tauta ierodās. tiešāk - konkrētiem zodiakiem ir konkrētas slimības, kuras ir biežāk sastopamas tieši šiem ļaudīm. ļoti centos viņu pierunāt uzrakstīt grāmatu par viņas pētniecisko darbu, kuram viņa piešķīra tikai hobija nozīmi. cerams viņa tomēr to izdarīs emotion

0 0 atbildēt
Esmu strēlnieks. Bet vispārēji atbilst man.
0 0 atbildēt

Neesmu ne tuvu pacietigai.Nevaru ciest gaidisanu

0 0 atbildēt
Nu paldies, apraksts tiesām jauks, bet vai tā ir pariesība jāprasa kādam citam...
0 0 atbildēt
Es patiešām šiem zodiaku raksturojumiem ticu, jo pie mana zodiaka ir rakstītas ļoti daudzas īpašības, kuras piemīt man! Es pat pati esmu pārsteigta, cik daudz patiesības ir manā zodiaka raksturojumā! 😮
0 0 atbildēt

Interesanti emotion

Vai es varētu aizņemties jūsu jauko rakstiņu savam saitam, protams norādot avotu?

0 0 atbildēt

Kurš tādu murgu izdomājis.

1 3 atbildēt