local-stats-pixel fb-conv-api

Indigo puisītis Saša 3.daļa27

140 7

 

saite uz 1.daļu http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasha-11-atbild-uz/178604

saite uz 2.daļu http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasa-dala-2/178841

tātad,turpinam!

1. Cik procentu cilvēku apmēram ies bojā pārmaiņu laikā ?

91,76843561444444:..


2. Un tomēr,Saša, do kādas rekomendācijas kā kaut mazliet sagatavotos pārmaiņām. Varbūt konservus piemēram iepirkt?

Konservi jūs neizglābs, pārmaiņas aizņems ilgu laiku, konservi sabojāsies. Jums ir jādzīvo kā vienmēr un nekas nav jāgaida,vienkārši jāzin par to un viss. Tā ir daļa no jūsu dzīves, kurai jūs būsiet gatavi. Ja jūs nomirsiet, tas nebūs nekas slikts. Nebaidieties.

3.Vai ir dzīvība uz citām planētām saules sistēmā un vai mēs ar viņiem kontaktēsimies?

Jūs jau sen zinat par tiem, kas dzīvo saules sistēmā. Viņi ir daudz attīstītāki par cilvēkiem. Visgudrākie dzīvo uz Veneras, viņi visbiežāk palīdz cilvēkiem uz zemes. Ir kas dzīvo uz Saturna, bet viņi jau pamazām zaudē dzīvību,viņiem nav atlicis daudz laika. Viņi gribētu dīvot tālāk, bet nesanāk, to zin visi saules sistēmā. Vel ir dzīvība uz Marsa, uz turieni nedrīkst lidot, tur dzīvo visļaunākie iemītniek. Viņiem cilvēki nepatīk. Slikti pret jums izturās no Jupitera un Urāna. Tās ir bīstamas planētas, uz turieni nedrīkst sūtīt cilvēkus,viņiem  izdarīs slikti.  Bet ja sūtīsiet automātiskus kuģus,  tad tiem neko neizdarīs. Tadag cilvēku kosmosa kuģiem seko līdz no Saturna. To,ko rāda cilvēku kuģi ir taisnība ne vairāk kā 30%.

4. Ko tu var pateikt par Jezu Kristu un citplanētiešiem?

Jēzus cilvēkiem deva iespēju savienoties ar pasauli. Viņš nedeva reliģiju,kura radās no ticības,to cilvēki izdarīja nepareizi. Ticēt nozīmē vispirms apdomāt un pēctam darīt, nevis dot darīt kādam jūsu vietā. Jēzus neteica ka visu izdarīs jūsu vietā.Viņš teica ka dos saprast, ja pie viņa vērsīsies. Cilvēkiem nevajag lūgt un lūgties, pasaulē nav zemāko un augstāko, arī Jēzus nav augstākais, viņš vienkārši bija gudrāks. Cilvēki arī tādi var kļūt. Jums viņam nav jākalpo, bet gan jāsaprot viņš. Jēzus arī cenšas saprast jūs. Jēzus nebija cilvēks un nekad tāds nebūs.  Katrs ķermenis- tā ir foma, kura var ātri izveidoties. Jēzus ir savienots nevis ar ķermeni, bet ar prātu ( разум ) kurš visumā ir visapkārt. Jēzus var runāt ar visiem visumā, to viņš vēlējās iemācīt arī cilvēkiem. Viņš nav pirmais, pirmais bija Protemejs. Viņi nāca divas reizes.

5. Kas notiks ar citām planētām pēc pārmaiņu laika?h

Saules enerģija ir daudz lielāka par zemes enerģiju, bet saule ir ļoti no zemes atkarīga,tāpat kā no pārējām planētām. Uz saules cilveki nekad nevarēs nokļūt, bet tur atrodas tas, kas jūs "uztaisīja". Enerģija un apziņa ir viens un tas pats. Saule ir savienota ar citām zvaigznēm, cilvēkiem tas saucās "zodiaks" . Svarīgākās Saules planētas ir Jupiters,Saturns,Plutons - tās ir stacijas,kuras regulē saules sistemas kustību. Saturna stancija ir ļoti vāja, dēļ pārmaiņām. Cilvēkiem ir jāatrod veidz kā viņu atjaunot, savādāk Saules sistēma sāks "sabrukt". Jūs to nedarīsit vieni, to darīs arī pārējie, kuri dzīvo Saules sistēmā. Uz Cilvēkiem gaida,kad viņi iemācīsies rīkoties ar iedotajām lidošanas tehnoloģijām un spēcīgajām enerģijām, lai varētu lidot uz citām planētām  (laikam jau cilvēkiem ir informācija, ko devuši citi saules sistēmas iedzīvotāji, ne velti pa discovery rāda, ka dažreiz cilvēki mēdz jaukt NLO ar cilvēka rokām veidotu lidaparātu,praktizējās) . Pēc izmaiņām parādīsies jaunas planētas, kuras ienāks Saules sistēma no ārpuses, jo Saules pievilkšanās spēks pieaugs. uz Zemes būs ļoti karsti. Merkūrijs pazudīs, Venēra varbūt paliks.

6. Kāpēc Zemei palīdz? Kas atsūtīja Indigo? Kādu nozīmi Zeme un cilvēce dod Pasaulei?

Indigo uz Zemi nesūtīja,viņi nāk paši. Tā ir tā saikne,kas ir lielāka par mīlestību. Zemei nepalīdz, bet gan grib tai iemācīt, cilvēkiem pašiem sev jāplīdz. Ciloveki māk dzīvot tādā formā, kādā viņiem ir, viņa ir loti interesanta. Ķermeņi pasaulē ir maz, viņus maz neizmanto. Cilvēkiem ir daudz iespēju attīstīt savas iespējas, daudzi to nemāk. Cilvēki māca vine otram meklēt un savienot lietas vienu ar otru, tie ir lieli plusi. Lai arī cilvēki ir vienkārši, tomēr viņi interesē citiem, un neviens tiem neaizliedz kontaktēties. Bet citur Pasaulē cilvēki nedzīvo, tur ķermenis nav vajadzīgs.

7. Kas ir Dievs? Kāds ir Dieva motīvs un kāpēc viņš izveidoja Zemi?

Dievs ir tas, ko cilvēks neredz,bet agri vai vēlu pie tā atnāks. Dievs - tie ir paši cilvēki, ārpus cilvēka Dieva nav.  Cilvēki izvidoja savu pasauli, lai izzinātu savus mērķus. Bet kad mērķis nav pieejams, tad uzrodas Dievs. Jo spēcīgāks ir Dievs, jo vajāki ir cilvēki. Jo spēcīgāka ticība, jo tuvāk ir Dievs. Bet cilvēki Dievu nekad nesasniegs un nekad neuzzinās kāpēc ir izveidota Zeme,uz kuras cilvēki dzīvo. Šis noslēpums atklāsies tikai pēc aiziešanas no Zemes.

8. Kā tu attiecies pret dzīvniekiem? Vai cilvēkiem vajadzētu izturēties savādāk pret viņiem? Vai ta ir taisnība, ka dzīvnieki ar savu enerģiju spēj arstēt?

Dzīvnieki ir tādi paši iedzīvotāji kā jūs. Pret viņiem jāizturas kā pret kaimiņiem. Kaimiņiem jādzīvo draudzīgi.  Visi zvēri māk runāt, bet cilvēkam šī valoda nav saprotama, jo cilvēku prāts nav "uzstādīts" uz tādu sarunu.  Cilvēkiem liekas, ka zvēri izdod tikai skaņas. Ja putna dziedāšanu palēlinātu simts reizes, varētu izdzirdēt atsevišķus vārdus putnu valodā.  Kad sarunājas cilvēki, putniem liekas, ka tā ir gara un lēna skaņa. Cilvēki maz klausās, daudzi zvēri klausās daudz vairāk īsā laika posmā. Paši ātrakie runāšanas un klausīšanās ziņā ir vaļi un delfīni. Delfīni labi attiecas pret cilvēkiem, bet viņi nesaprot kādēļ cilvēki bojā ūdeni un aizved citu delfīnus prom uz visiem laikiem. Vaļi nekad labi nedomās par cilvēkiem.

Daudzi zvēri spēj atrast dzīves tecējumu un izmantot viņu. Cilvēki to sauc par mācēt ārstēt. Patiesībā dzīvnieki caur sevi padara tecējumumu spēcīgāku un tādā veidā noņem slimības no cilvēkiem. Daži cilvēki māk darīt ko līdzīgu, bet lielākā daļa dod priekšroku ārstēšanai ar zālēm. Ārstēšanās cilvēku padara vājāku, cilvēks pārstāj cīnīties ar slimībam un viņš sāk dzīvot arvien mazāk. Nesaprotami, kāpēc tie cilvēki kas māk izmantot dzīves tecējumu, citiem palīdz pa naudu un sauc to par izdziedēšanu. Dzīvnieki to dara vienkārši tāpat, jo savādāk var nomirt. Es nesaprotu kāpēc cilvēķi pārdod nāvi un zāles no nāves, jo tas ir viens un tas pats! Kad cilvēks citam pārdod dzīvību, tas ir ļoti nepareizi : dzīvībai nav cenas, cena ir tikai nāvei. Dzīvnieki nemāk pārdot un pirkt.

9. Tu teici, ka cilvēki mācīsies ne tikai skolās. Kur vel viņi mācīsies?

Cilvēki mācīsies no Zemes, tur ir vairāk zināšanu,nekā māca skolā. Var macīties ne tikai uz Zemes,tas notiek tad, kad cilvēki saprot nepieciešamību no tā.  Ja cilveki negrib - viņiem nevien nespiež.

10. Kas notiek ar cilvēku pēc nāves?

Mirst tikai ķermenis,bet tas , kas jūs esat mirt nemāk. Nāve sastopama tikai dažās pasaulēs,kas līdzīgs šim. Kad jūs jautājiet par dzīvi, jūs jautājiet kā risinat savu uzdevumu,kuru esat paņēmuši šinī pasaulē. Atbildes varat iegūt tikai jūs paši, sāvādāk uzdevumam nebūs nekādas nozīmes. Uzdevuma risināšana ir viens no veidiem kā palikt gudram un sākt saprast citu.

140 7 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

3. < fizikāli jebkuram skaidrs, ka uz Veneras, Jupitera, Saturna un Urāna nevar būt dzīvības. Bet tas tikai tad, ja ar vārdu dzīvība saprot tādus bioloģiskus ķermeņus, kas dzīvo uz zemes un ja tad, ja dzīvot saprot kā mitināties "būdiņās"... Lai vai cik tas stulbi skanētu, izslēgt to nevar, mūsu zinātne nav tik kopetenta, lai par visiem 100 apgalvotu tādas lietas.

6 0 atbildēt

4.daļa būs?

sasodīti interesanti. ^^

++++++

4 0 atbildēt

gaidu 4. daļu! 

3 0 atbildēt

liec 4. dalju luudzu tik interesanti!emotion

3 0 atbildēt

bus vel vairakas daljas ;) prieks ka jums interese!

3 0 atbildēt

Gaidu nākamās daļas, ļoti interresanti un ticami!

3 0 atbildēt

bus vel daljas..?nenormali interesanti visu sho lasit... ++ par raxtu ka vienmer...

2 0 atbildēt

izņ*t par planētām, tā arī es domāju, dīvaini, bet sakrīt manas domas par reliģiju, dzīvniekiem, ārstēšanu un dzīvošanu.

jā gaidu nākamo daļu.

2 0 atbildēt

gaidu nākošo daļu. ļoti interesanti.  :)

0 0 atbildēt

Esiet pacietigi :)

0 0 atbildēt

 Ja jūs nomirsiet, tas nebūs nekas slikts. Nebaidieties.

Ja protams tas jau nekaqs ka ja ne es tad mani pectechi k-kad vienkarshi nospraags no k-kada zibshnaja nee protam,s  nekas:D

 

Es zinu kamirshu...tomer es velos nomirt lai gan  ne tik idelaja pasuale bet tomer sheit,,..vecumaa.no slimibas..ok vrb pat kada negadijuma..bet es nevelos nospragt k-ada pasules galaaa....

Pie joda vinh muld kad viss bus labi parmainjas buus labas utt.bet taja pasha laika apgalvo ka mees visi nospragssim....un  pasaule klus par slimigu bez partikas bumbuli visuma..un tas buus ljoti jauki un labi......

P.s UZ VENERAS NAV IESPEJAMA DZIVIBA TAS IR ZINATNISKI PIERADITS..PLANETA IR PARAK TUVU SAULEI TUR NAV UDENS BET UYDENS IR NEPIECIESHAMS DZIVIBAI..UN STARP CITU SHITAIS PUIKA APGALVO KA TIESHI SAULE BUS VAINOJAMA PARMAINJAAS...PFF:D

1 1 atbildēt

8taā atbilde patiešām likās ļoti interesanta....un pareiza !!!

 

no Pikachucookie komentāra čutņi apņirdzos :D:D:D
0 0 atbildēt

nee nu vsp uz citam planetam dziviba ir , nevar but ka mes saja visuma esam vieni !!! + ko mums stasta NASA un visi parejie tas ir labi ja 20% ko pastasta un visu parejo noklusee !!! bet ko sis puisels runa no vienas puses tiri interesanti no otras man liekas kas vinjam ir bijusi smaga berniba :D:D (traumejosha) :D

0 0 atbildēt

Tas čalis teica ka nevajag braukt uz dažam planetam jo tur dzivo ļauna rase, tad viņš saka lai mes uz tam braucam un glābjam to rasi, wtf?! emotion

0 0 atbildēt

10000% kosmonauti vai tās zondes jau ir satikušas čalīšus no citām planētām, bet nesaka nevienam, lai pasaulē nesāktos panika utt.

0 0 atbildēt

inchiigi palasiit, shur tur liekas fantastika, bet kas zin vrbuut ta ir tiraka patiesiba

0 0 atbildēt

Daudzi zvēri spēj atrast dzīves tecējumu un izmantot viņu. Cilvēki to sauc par mācēt ārstēt. Patiesībā dzīvnieki caur sevi padara tecējumumu spēcīgāku un tādā veidā noņem slimības no cilvēkiem. Daži cilvēki māk darīt ko līdzīgu, bet lielākā daļa dod priekšroku ārstēšanai ar zālēm. Ārstēšanās cilvēku padara vājāku, cilvēks pārstāj cīnīties ar slimībam un viņš sāk dzīvot arvien mazāk. Nesaprotami, kāpēc tie cilvēki kas māk izmantot dzīves tecējumu, citiem palīdz pa naudu un sauc to par izdziedēšanu. 

līdz šim es tam visam it kā ticēju, bet izlasot šo gabalu, es noticēju. jo ir piedzīvots, ka kaķi ārstē, piemēram, paguļ uz vēdera un vēdersāpes pazūd.

 

ļoti interesanti :)

0 0 atbildēt

patiesiiba.

0 0 atbildēt

Grūti pateikt, cik tas ir ticami, jo tik daudz cilvēku, kas stāsta par pasaules galu utt lietām, bet jebkurā gadījumā gaidu nākamo daļu! :) emotion

0 0 atbildēt

Khemm..... es gaidu naakamo raxtu ! truuskt vaardu... super ++++

0 0 atbildēt