local-stats-pixel fb-conv-api

Iluminati - kas viņi ir?57

251 11

Izdomāju ielikt šo rakstu par Iluminati un viņu zīmēm.

Kas ir "Iluminati" jeb apgaismotie (Iluminated)? Daži uzskata ka organizācija radās no Templāru ordeņa pārpalikumiem, bet patiesība tā rādās ap 1750. gadu ar vienu mērķi ko viņi plaši izplatija - ieviest jaunu pasaules kārtību.

Organizāciju dibināja Adams Wishaupts bavārijā.

Viņa ideja bija iefiltrēties "Brīvmūrniekos"-pusslepenā organizācijā kurai tajā laikā bija milzīga ietekme eiropas valstu valdibās un pat Vatikānā.

Waishaupta ideja izrādijās ļoti laba jo jau pēc pāris gadiem katrā brīvmūrnieku ložā vismaz viens augsti stāvošs biedrs bija kas? Pareizi Ilumināts.

1785. gadā tam visam pienāca beigas (itkā), jo bavārijas un visas citu eiropas valstu valdības aizliedz šo organizāciju un pavēlēja visus biedrus ieslodzīt vai nogalināt. Oficiāli šis ir brīdis kad stāsts beidzas.

Neoficiāli galvenie Iluminati paslēpās, vai arī bija tik augstu valstu valdībās, ka neviens pat neiedomājās ka viņš varētu būt ordeņa biedrs.

Teorijās ir teikts ka iluminati turpināja savu darbību (pierādijumi pirmajā video), un šobrīd ir gandrīzvai sasniegušu savu sākotnējo mērķi. Kapēc gandrīz? Viņu mērķi bija: valdīt pār lielāko valstu valdībām (ievekam krustiņu), valdīt pār lielāko spēku pasaules vēsturē - kristietību.

Kāpēc kristietību? Tāpēc ka tā ir pasaules izplatītākā reliģija, un visus kriestiešus vada VIENS (!) cilvēks - pāvests. Un patiesībā ex-pāvests pats neoficiāli ir atzinis ka ja vatikāns nolaidīs uzmanību kaut uz mirkli, "viņi" to izmantos lai visu pārņemtu...

Protams visām šīm lietām var ticēt vai ne, bet cik liela ir iespēja ka organizācija kas bija bezmazvai valdniece pār eiropas valdībām 1780-tajos gados prosta izzuda un neatgriezās? Diezgan maza, vai ne?

Tālāk būs divas vissredzamākās itkā Iluminati zīmes pasaulē, pēc tam video.

Video netā ir vairāk kā tev uz galvas matu par firmām, filmām un citām lietām kuras "pierāda" iluminati esamību, tpc atlasiju trīs tā teikt "stabilākos". Viens ir par Iluminati iefiltrēšanos padomju savienībā (OBLIGĀTI noskaties līdz beigām). Bet pārējos divus var uzskatīt par vienu lielu.

Reklāma






251 11 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 57

0/2000

fuk yea, freemasons rule!

trolololol..

da, ko jūš tur diršās? brīvmūrnieki ir celtnieki, kas srano dienvidtiltu cēla...

es ieliku konspirāciju tavā konspirācijā, lai tu vari konspirēties, kamēr konspirējies.......

vļēēēē...

12 2 atbildēt

Pāvests vada tikai katoļus, pārējiem 84% uz viņu ir PO...

9 1 atbildēt

A pa to mosteru varbūt pati firma kas viņu ražo izlaida tādas blēņas lai tauta tagad pirktu monsteru un dzertu... Baigi labā reklāma. Vispār man par to čaļi no skolas izstāstija, viņi vispār prātā sajukuši, ka jau redz uz kaķu galvām trīsstūrus...

5 0 atbildēt

 

Iluminati - kas viņi ir? < visu laiku lieākie dzērāji cilvēces vēsturē emotion Ja godīgi nelasīju rakstu ... Vnk te jau par iluminātiem katru nedēļu kāds gudrīts ieliek ...varbūt izdodiet avīzi? emotion
8 3 atbildēt

Nesaprotu ko cilvēki cepjas...negribat neticat. gribat ticat, neviens neuzspiež...

4 0 atbildēt

ko nu dariisim? pohuj

4 1 atbildēt

psc, kas pa sūdu!

labi gribēdams, man uz dirsas redzēsi to ļauno aci.

2 1 atbildēt

Par to monster energy drink jau vareeji labak neraxtit :D:D:D

1 0 atbildēt

sviests kkāds

1 0 atbildēt

eu nu. cik tad var par viņiem rakstīt.....

sāk jau tie iluminatori un brīvjūrnieki aknās sēdēt...... emotion

4 3 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Umh... es arī vienu vasaras nedēļu ņ*s un rakņājos pa netu, youtube un grāmatām meklēdams viss kaut ko par illuminati līdz sapratu, ka eju sviestā un ne par ko citu nevaru vairs domāt

iesaku arī iečekot manu d-grāmatas ierakstu dr.lv , kur es arī par illuminati esmu uzrakstijis- http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=7381264

par rakstu došu plusu, bet par šo tēmu var rakstīt ĻOTI daudz un ilgi, un jā ZPD patiešām par šo tēmu var taisīt, materiāla ir Ļoti daudz pa visu internetu un tēma arī interesanta :)

1 0 atbildēt

Eu bet cista vecmamiņa tikko kautkur aizgāja!!!! OPEN YOUR MIND BJEACH XD

1 0 atbildēt

par monster energy drink emotion danu, izskaās ebreju cipars līdzīgi ar 666, i jau valda pār kompāniju iluminati emotion nedaudz tizli ne???   

1 0 atbildēt

hmm..a kursh par to Monster drink'u izdomaajis:D:D Kam pieder tie uizskati:) es domaaju,ka vienk dizains un viss.Taa var daudz kam pievilkt aiz ausiim,ka izskataas peec tip 6:D

1 0 atbildēt

Nu labi, es zinu ka tādi ir, ko man tālāk darīt? Ja pateikšu kādam, ka viņš klausās sātanisku mūziku, viņš pagrozīs pirkstu pie galvas un turpinās klausīties, Ja pateikšu ka lieto sātana zīmi, viņš pasmiesies un sāks to vicināt. Ja netusēšu un nedegradēšos ar cigaretēm un alkoholu, neiekļaušos sabiedrībā, ja mēģināšu cīnīties pret viņiem- būšu miris. Donkihotisms sanāk.

1 0 atbildēt

nesapratu kaadaa sakaraa monster ir iluminati? 

1 0 atbildēt

super interesanti

1 0 atbildēt

Nu kas cilvēkiem tiešām nav ko darīt? Drīz jau saskatīs Failluminati simbolus uz parastas baltas lapas, jūras viļnos un veidā kā līst lietus.

2 1 atbildēt

forsi forsi ..

bus jasagada info daudz un jauztaisa zpd darbs no siem ..

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »