local-stats-pixel fb-conv-api

Gāžam faktus par aizspoguliju.30

143 11

Hēy! Bieži verot mistikas sadaļu vaļā redzu visi baigi ieinteresējušies par aizspoguliju. Bet kā būtu ja es jums pastāstītu to ka tādas aizspogulijas nemaz nav? "Alise Aizspogulijā'' lai paliek kā pasaka priekš bērniem. Nu, MONTANNA, ierij šo :D emotion

Sāksim ar to, kas ir spogulis vispār.

Par spoguli mēs uzskatām interjera objektu, kas atrodas katra mājās. Tas ir nekas vairāk par fizikālu objektu ar virsmu, kurš atstaro pietiekami daudz gaismas, lai varētu saskatīt savu atspulgu.

Nu nopietni? Monstri dzīvo spugulī?

Es ļoti atvainojos, bet tas ir BULLSHIT. Nē, tur nekā nav. Mans pašas eksperiments: es 30 min nosēdēju iepretim spogulim un blenzu viņā, biju tik ļoti iedziļinājusies, ka man šķita, ka acis nepamirkšķināju. Seko mūžīgais jautājums, ko es tur tādu redzēju, kā MONTANNA apraksta savos rakstos. Un atbilde ir NEKO! Vienīgi jā, pēc kādām 2 min seja mazliet deformējās un kā pakustināju kaut nedaudz acis tā visa aina pazuda. Tas jau pierāda to, ka vainīgas pie tā ir mūsu smadzenes. Neko vairāk par sejas nelielu deformāciju nesaskatīju. Nekādus garus, monstrus, vai nedod Dievs citu dimensiju neredzēju.

Tagad mazliet par to jums apskaidrošu. Jaunieši mīļie, vai jūs kādreiz esiet dzirdējuši par Caputo effect? Tas arī jums liek redzēt to ko jūs tur aprakstat savos rakstos, bet patiesībā tas nav nekas vairāk kā jūsu ilūzijas ar mazliet piedomātu saturu, lai lasītāju vidū būtu tāds ''WOOOOW'' vai arī nedaudz vairāk ''+'' rakstam.

Atgriežamies pie Caputo efekta. Visi no jums ,Mistikas sadaļas lasītājiem, būs dzirdējuši fenomenu par Asiņainās Mērijas or smth like that parādīšanos spogulī. Hmm, vai jūs zinājāt, ka tā ir jūsu ilūzija vai arī jūs pats? Jo, Caputo efekts. Es laikam tā arī nekad nepastāstīšu ko tas nozīmē emotion Nu tātad, mums ir smadzenes. Tām visu laiku pienāk dažādi signāli. No acīm, piemēram. Jūsu vizuālā sistēma smadzenēs, sāk pielāgoties kad mēs saņemam visu laiku vienu un to pašu informāciju. Tas arī ir iemesls kāpēc sākās vizuālās pārmaiņas kad ilgāku laika periodu skatranies uz vienu un to pašu objektu. Mūsu smadzenes ir apbrīnojams mehānisms, tajās ir iestrādāta sistēma, kura interpretē sejas ļoti viegli. Pateicoties šai sistēmai, mēs redzam iedomātas ''seju'' ilūzijas, piemēram, uz Marsa saskatām sejas nospiedumus, lai gan tās ir klintis, kurām krīt ēna virsū, Dieva seju saskatām mākoņos, piemēram, arī tas ir BULLSHIT, parasti mākoņi, kas sabīdijušies tā, lai izskatās pēc sejas.

Caputo efekts ir atkarīgs arī no telpas apgaismojuma, dažādas ēnas kas krīt uz jums, ēnojums, var palielināt jūsu ilūzijas un redzēt kādu ''nepazīstamo'' spogulī.

Liela nozīme arī ir emocijām. Ja jūs būsiet tumšā istabā pie svecēm, radīsies baiļu sajūta,ēnojums, un šīs sajūtas dēļ redzēsiet briesmīgas ilūzijas.

Es, piemēram, 30 minūtes skatījos spogulī, pēc acu atpūtas 10 min skatījos uz savu futbola bumbu. Arī tur saskatīju dažādas sejas interpretācijas. vai tas nozīmē ka manā futbola bumbā arī ir spoki? NĒ.

143 11 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Beidzot kaut kas jēdzīgs par šo tēmu. emotion

Citādāk visi testētāji, salasījušies teorijas par pasauli aiz spoguļa, izfantazē visādus monstrus un sestās dimensijas un pat negrasās pieņemt faktu, ka tā ir smadzeņu reakcija uz vidi un izlasīto šausmu stāstu ietekme. 

18 1 atbildēt

3. pasaules karš sācies starp extasy666 un MONTANN`U? :D

13 0 atbildēt

Izrādās, ka te kāds arī loģiski domā. emotion

8 0 atbildēt

Karš var sākties. Bet tev ir taisnība. Tik tiešām. Pluss tev par to! 

8 0 atbildēt

Nu protams, ka spogulī nekā nav. Tās visas ir tikai mūsu smadzenes, kas visu izveido, un cik Jums sa****as smadzenes, tik arī sa****i skati. Droši vien tu skatījies tajā spogulī tās 30 min ar mērķi pierādīt, ka nekas tāds tur nemaz nevar parādīties. Protams, tavas smadzenes un to reaģēja un tu pats zemapziņā arī neko necenties saskatīt. Ja tev vajadzēja faktus, lai par to pārliecinātos, tad tu laikam esi tīri māņticīgs.

6 0 atbildēt

Nu tas, ka tā nav īstenība, tas manuprāt jau visiem bija skaidrs... (Varbūt ir daži māņticīgi izņēmumi), bet, lai gan tās ir tikai ilūzijas, tomēr ir interesanti, ko tādu izlasīt vai izdarīt, tāpēc nedomāju, ka te jāsākas kkādam karam.

6 0 atbildēt
Tu man atvēri acis, paldies tev :))
6 0 atbildēt

Tīri tā, Post scriptum: Fizioloģiski, neviens cilvēks nespēj 30 minūtes nemirkšķināt acis, tas ir refleks un tas notiek bez domāšanas!

4 0 atbildēt
Ir mistiskas lietas, bet ne sis gadijums.
3 0 atbildēt
beidzot kads izteica pamatotu, zinatnisku izskaidrojumu. vardus no mutes izravi, cilveki tik naivi un stulbi ka tic mistiskiem regiem, dievam un citam mulkibam.
3 0 atbildēt
Skatoties un koncentrejoties aizkara saredzu cilvekus, dzivniekus un vel so to. Tas ir smadzenu triks ja ilgak koncentrejas un ir bailes tad no bailem svist un sak panakt tadu efektu ko rada narkotikas halikunacijas un no tadas blisinasanas pec tam galva sap un biezi vien tur var itka redzet lielakas bailes
2 0 atbildēt

Un manu balvu, par pirmo normālo mistikas rakstu saņem....

EXTASY666, ar rakstu 

Gāžam faktus par aizspoguliju.    
1 0 atbildēt

O. spokos ir cilvēki ar smadzenēm arī..Bet Montanna savos rakstus nevis piepušķo WOW efektam, bet gan viss raksts ir milzīgs PUŠĶIS, kur patiesība ir labi ja daži %.

6 5 atbildēt

Apsveicam uzvarētāju!

Balva: VIENS PLUS!

0 0 atbildēt
Montana pamegini paskatities piemeram uz sienas vienkarsi nebus tas efekts kas spoguli bet ieraudzisi sejas u.t.m
0 0 atbildēt

Viss tomēr ir galvā. 

0 0 atbildēt

Loģiski Jā protams viss ir pareizi no fizikālās puses utt.  Bet laikam  daudzi neapzinās visus aspketus no garīgās pasaules puses. Tāpēc visi brēc MONTANNA visu izpušķo. Man pie dirsas, es stāstu ko redzēju un apstākļos kādos es lasīju internetā. Jebkurš var skatīties spogulī gaišā dienas laikā un rādīsies tikai gļuki, izdari to gandrīz tumsā Puisīt 

0 0 atbildēt

Liels trekns Pluss ( Ja adbloks ļautu)

1 1 atbildēt
MALACIS!!!!! Tas bija labākais ko šodien izlasīju
1 2 atbildēt