local-stats-pixel fb-conv-api

Edvards Mordrejks3

112 0

Eksistē grāmata "Anomālijas un reti notikumi medicīnā", un tā tika publicēta 1896. gadā. Tajā ierakstīts viens neparasts atgadijums. Edvards Mordrejks piedzima ar divām sejām. No paša Edvarda vārdiem, viņš – viens no mantiniekiem, kurš ir no ietekmīgākajām ģimenēm Anglijā. Visi viņa draugi atsaucās par viņu, kā par spilgtu personību. Draugi teica, ka viņš bij apveltīts ar Dieva labvēlību, un pat vēl labi spēlēja dažādus mūzikas instrumentus.

Tie, kuri bija pazīstami ar Edvardu, teikuši, ka viņam bija ļoti skaista seja, bet tikai no prikšpuses. Aizmugurē, uz pakauša, viņam bija vēl viena seja, kura itkā izstaroja ļaunumu un bija ļoti neglīta.

Tādu patoloģiju sauc par «Сraniophagus Parasiticus». Tas var notikt, ja vienā ķermenī saaug divu siāmas dvīņu galvaskausi. Šis cilvēks deva priekšroku vientulībai, pat atteicās no tā, lai viņu apmeklētu viņa ģimenes locekļi.

Liecinieki apgalvo, ka otra seja nekad neesot teikusi nevienu vārdu un nekad neesot ēdusi. Tajā pašā laikā otrās sejas acis cieši sekoja visam notiekošajam, varēja arī izteikt dažas emocijas: smaidīt vai saviebties. Lūpas, uz Edvarda Mordrejka otrās sejas, kustējās, nebeidzot kaut ko bubināt. Bieži vien otrā seja pauda emocijas pretēji pirmajai sejai, piemēram, kad Edvards raudāja, otrā seja par kaut ko priecājās.

Tajā laikā, kad apkārtējie cilvēki nekad nedzirdēja ne vārda no otrās sejas, Edvards zvērēja, ka bieži vien pamodās no tā, ka otrā seja kaut ko čukst. No vīrieša vārdiem, vinš ne vienu vien reizi prasīja ķirurgiem, lai tie viņam atgriež viņa otro seju. Viņš apgalvoja, ka viņa «ļaunā» seja, nakts laikā čukst viņam velnišķīgus vārdus.

Ne viens no ārstiem neuzņēmās tāda veida operāciju. 23 gadu vecumā viņš izdarīja pašnāvību. Un tas neskatoties uz to, ka viņu visu šo laiku uzraudzīja ārsti. Pēc tā, kad viņš nomira, radinieki atrada vēstuli, kurā mirušais lūdz līdz viņa bērēm atgriezt viņa «dēmonisko» seju. Viņš lūdza to priekš tā, «lai tā neturpinātu savu šausmīgo čukstēšanu viņa kapā».

Vēl viens vīrieša lūgums bija izpildīts: viņu apglabāja tuksnesī, un kapa piemineklis ne tika uzlikts. Vai izpildīja ārsti vīrieša lūgumu atgriezt viņa otro seju, neviens nezin ..

112 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Profesors Drebelis? Ko var zināt, lai gan ir ļoti minimāla iespēja, ka šādi siāmas dvīņi izdzīvotu abi, jo divas "sejas" nevar dalīt vienas un tās pašas smadzenes. Tas ir, apmēram, kā ar tiem suņiem Latvijas kurā tur muzejā, kad kucēna galva ar kaklu tika piešūta mātes mugurai... Abi suņuki pēc dienas mira... Bet visādi brīnumi notiek, iespējams, ka otra seja bija spējīga un kādu emociju izrādīšanu, bet runāt vai domāt atšķirīgi - to gan ne.
1 0 atbildēt

Sviests!

0 0 atbildēt
Ko tu neteiksi. Viņi nesmēlās ideju. Viņi vienkārši ielika šo personu seriālā. Pirmajā sezonā bija ari Blach Dahlia
0 1 atbildēt