local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve astrālajā telpā (apzinātā sapnī)27

195 1

Šeit es īsumā aprakstīšu kā es uztveru, sajūtu sevi un apkārtni astrālajā plānā. Pētījumus es veicu apzinātajos sapņos. Regulāri veicu pierakstus un izmantoju dažādas stratēģijas lai ievāktu pēc iespējas vairāk informācijas.

Mans izskats

Gribēju noskaidrot vai es astrālajā ķermenī izskatos tāpat kā fiziskajā. Izrādās ka nē, varbūt tas ir atkarīgs no spējas koncentrēt uzmanību. Es redzēju savas rokas, kas bija manas, taču kad paskatījos uz kājām tās bija pārāk tievas un zilganas. Mēģināju iekniebt, taču roka izgāja cauri. Eksperimentu atkārtoju un ieguvu to pašu rezultātu. Maksimālais ko es varēju sajust bija tā sajuta kādu es jūtu kāju tai nepieskaroties. Neskatoties uz to visu, mēģināju izmainīt savu izskatu un pārvērsties par uguns lodi, kas man arī izdevās. Lidoju lielā ātrumā pāri galdam pie kura sēdēja cilvēki un gaidīju viņu reakciju. Taču mēģinājumi pārtapt par kaķi man neizdevās. Mēģināju kustināt asti, skrāpēt ar nagiem un ņaudēt, bet nekas nesanāca. Vēl es mēģināju sadalīties simts daļās, palēcos un lecu pret zemi bet nekas nenotika. Protams ka man gribējās sevi ieraudzīt spogulī. Vienā telpā es ieraudzīju spoguli, piegāju klāt, paskatījos un ieraudzīju sevi, taču mugurā man bija vecais zilais džemperis kuru jau es sen nelietoju. Eksperimentu atkārtoju vairākas reizes un rezultāti bija dažādi, vienreiz kosmētikas veikalā es sevi redzēju skaistāku nekā esmu, bet kad skatījos ilgāk attēls sāka mainīties un es ieraudzīju sevi kā vecu sievieti. Citreiz es sevi redzēju neglītu un ar domu spēku mēģināju sevi pārveidot, citreiz es skatījos kā greizajā spogulī kurā visu laiku attēls mainījās, reizēm seja bija apaļa un tad pēkšņi izstiepās gara.

Kā es uztveru

Sajūtas ir tādas pašas kā šajā fiziskajā realitātē. Eju pa ielu, spīd saule, redzu mājas, kokus, braucu ar automašīnu, sarunājos ar vietējiem iedzīvotājiem... Jūtu ka ūdens ir auksts un slapjš, pieskaros pie radiatoriem, tie ir karsti. Bet ir arī atšķirības. Ir grūti lasīt tekstu, šeit kā piemēru citēšu tekstu no saviem pierakstiem:

... Nolēmu aizlavīties uz citu kabinetu. Atradu dokumentu mapi un centos izlasīt cilvēku vārdus, kaut kas sanāca MATT. Tekstu redzēju, vietām bija simboli, kurus nevarēju salasīt. Tekstu redzēju skaidri, tikai nesapratu ko lasu. Šķiru mapi tā bija sarkanā krāsā, ar roku rakstīts teksts. Sapratu ka tās ir kaut kādas atskaites. Vēl es redzēju kaudzīti ar krāsainām reklāmiņām zilā krāsā, man atgādināja tās, kuras aicina Maximā strādāt.Gribējās man vienu paņemt līdzi uz šo realitāti, taču sapratu ka tas nav iespējams. Es domāju ka man nav ko baidīties ka mani pieķers, jo tas ir sapnis. Man apnika rakāties pa papīriem un es nolēmu aiziet vēl kaut ko paskatīties ...


... Sāk spīdēt Saule un es eju gar žogu, domāju izlasīt uzrakstus VAVA 35-6. Lasot divreiz uzraksti mainās ...


Arī tekstu rakstīt ir ļoti sarežģīti

... Tad iegāju vienā telpā un tur bija un uz galda ieslēgts dators. Un es nolēmu uz galda atstāt zīmīti lai man atsūta e-pastu. Meklēju kur pierakstīt. Uz galda atrodu zaļas piezīmju lapiņas kuras visas jau bija aprakstītas, pildspalva nerakstījās. Tad atradu baltu papīra lapu un zīmuli un saku rakstīt savu e-pastu. Grūti bija uzrakstīt, jo teksts sāka staigāt. Mēģināju labot burtus, taču tad izlēmu uzrakstīt tekstu trīs reizes, varbūt kopā saliekot varēs izlasīt tekstu. Tad es to tekstu uzliku uz galda. Domāju varbūt pašai sev nosūtīt e-pastu caur datoru, taču tas man likās pārāk sarežģīti un es lēnām pārslēdzos uz šo pasauli.


Mēģināju arī skatīties attēlus

...Tad es eju telpā uz priekšu, pieeju pie plaukta, skatos uz plaukta ir mapes. Es paņemu lielu zilu mapi un atveru to vaļā. Mēģinu izlasīt kaut kādu tekstu, taču tas nebija iespējams. Tad es ieraudzīju vienas sievietes fotogrāfiju un sāku to novērot. Tā sāka mainīties un tur parādījās dažādi attēli. Tad pamanīju ka viens attēls parādās divas reizes...

Mani ļoti interesē elektroniskās ierīces, līdz šim nekas nav sanācis bet mēģinājumi ir interesanti

... Pirms tam uz galda ievēroju mobilo telefonu, pelēkā krāsā kas bija ielikts tumšā maciņā. Domāju pamēģināt piezvanīt, taču nepratu ar to telefonu apieties un tad parādījās tas puisis ...


Vēl pamēģināju kā garšo dažādi priekšmeti

Nolēmu pagaršot priekšmetus. Mēģināju sagrauzt glāzi bet neizdevās. Tad es ieraudzīju dzeltenu sveci un to nokodu, tā nebija garšīga un mēģināju to izdabūt no mutes ārā. Tad es aizgāju uz virtuvi un leju glāzē ūdeni, rokas bija ļoti neveiklas. Padzēru ūdeni, piegāju pie loga un paskatījos lejā tur bija vairāki rotaļu zaķīši ...


Šonakt es izlēmu pajautāt kā tās pasaules iedzīvotāji redz mani

Priekšējā rindā sēž divas meitenes. Jautāju kā viņas sauc. Viena stādījās priekšā kā Merinolone, otra Ilona. Merinolones vārdu es vairākkārt atkaroju lai neaizmirstu. Tad es jautāju Ilonai kā viņa mani redz? Viņa teica ka redzot salvetīti. Es viņai teicu ka es taču esmu cilvēks!

Atsevišķa tēma būtu "pārdabiskās spējas", piemēram, priekšmetu radīšana, teleportācija kā arī priekšmetu un vielu īpašības.

195 1 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Raksts ir labs, tikai vai to ķermeni ar kuru tu staigā sapņos var saukt par astrālo ķermeni? Sapņi un astrālā pasaule ir divas dažādas lietas.

7 0 atbildēt

turpini...taisi vēl šādus rakstus, lūdzu emotion 

6 1 atbildēt

Visas pazimes ka uz delnas...

4 1 atbildēt
Un kā var tikt apzinātajā sapnī???
2 0 atbildēt

Apzinātajā sapnī man izdevās teleportēties, kad netīšām radīju zombiju apokalipsi un ar steigu vajadzēja pazust no turienes, teleportējos. Sekudes simtdaļa un tu atrodies citā vietā lēnām ''ieslēdzoties'' emotion Forša padarīšana.

1 0 atbildēt

Agrāk ļoti bieži pieredzēju šo pieredzi astrālajos lidojumos. Bet man nedaudz šis tas atšķīrās - savu ķermeni vienmēr redzēju un jutu asevišķi. Redzēju(vairāk jutu) savu ķermeni guļam gultā, bet es(apziņa) brīvi pārvietojos pa māju.  Parasti gan nekur tālu necentos aizkļūt, jo bieži mani sagaidīja nepatīkama pieredze - dažāas nepatīkamas lietas un šausminošas vietas. Astroloģe gan teica, ka tie esot zemākie astrālie slāņi, kuros ir viss negatīvais, man vienkārši esot vajadzējis nebaidīties, doties tiem cauri un tad sāktos daudz kas labāks. Vēl varu teikt, ka "izlidošana" no ķermeņa notika man negribot - tā vienkāši notika diezgan bieži, kad laidos miegā un jau no agras bērnības. Bet kopš paliku stāvoklī un piedzemdēju bērniņu nekas tamlīdzīgs ar mani nav noticis. 

1 0 atbildēt
Cik daudz cilvēku reāli tic kautkam šitādām? emotion
3 3 atbildēt

Jūs slimojat ar šizofrēniju? 

5 6 atbildēt

Tas ir apzinātais sapnis. Astrālā projekcija ir kad viss notiek realitātē, tava dvēsele iziet no ķermeņa un tu esi reālajā laikā vari paskatīties ko tava mamma dara virtuvē vai vienkārši lidināties apkārt pasailei vai iet kosmosā.. 

0 1 atbildēt