local-stats-pixel fb-conv-api

Depersonalizācija un hipnagoģija8

194 0

Sveiki! Īstenībā šajā rakstā nebūs nekādas mistikas, jo abas šīs lietas ir izskaidrotas, bet kad pašam sanāk to pieredzēt, tas šķiet vairāk kā mistiski.

194 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Super raksts. Pati nekad neizdomātu ko tādu pameklēt.

Ne katru nakti, bet bieži vien gadās, ka ir tā sajūta, ka kontrolēju savu sapni un to kādus tēlus tajā iemest iekšā un kur atrasties, un kādas darbības veikt. Esmu novērojusi, ka kontrole zūd pār sapņiem, kuros ir zombiji. Pieļauju, ka tas tāpēc, ka baidos no viņiem, jo nevar taču kontrolēt to no kā baidies.

4 0 atbildēt

Depersonalizācija-sajūta, ka tavs ķermenis ir svešs un tas nepieder tev, atsvešināšanās no sevis tā teikt. Un ir arī derealizācija jeb sajūta, ka viss apkārt notiekošais notiek kā caur miglu, piemēram, paskaties pa logu un šķiet, ka nekas nav īsts. Pati esmu izjutusi abus diezgan ilgu laiku periodu, arī atkārtoti un varu teikt, ka tas ir visai briesmīgi.

2 0 atbildēt

Lidot sapnī ir reāla bauda..tagad vairs nav bijuši tādi sapņi, bet agrāk bērnībā diezgan bieži.

2 0 atbildēt

Sapnī lidot (levitēt) nav nekas pārāk grūts... Tikai nedaudz jāsasveras uz priekšu un tā īpatnēji jāsasprindzinās (jakoncentrējas), un viss notiek! No sākuma tādi ilgāki lēcieni sanāk, bet vēlāk vari lidot cik gribi. Nomodā gan diemžēl vajadzīga lidmašīna, tā pat nesanāk.

2 0 atbildēt
Var piedzīvot apzinātos sapņus, tur ir iespējams gandrīz viss...Var veidot ko gribi, lidot, iet kontrolēt ar priekšmetiem un cilvēkiem, jūties kā Dievs. Bet līdz apzinātiem sapņiem ilgs ceļš. Einšteinam bija apzināti sapņi. Iesaku atrast informāciju un palasīt sīkāk.
0 0 atbildēt
Gan depersonalizācija, gan hipnagoģija ir man diezgan bieži sastopami notikumi. Nemaz nezināju, ka šim visam pat ir nosaukumi vai kas aprakstīts par to (pie tam, tik sarežģīti nosaukumi..), bet interesanti, jā. Iepriekš likās, ka tas ir parasts ķermeņa signāls norādot uz ko īpašu, kas nav kā parasti, bet redz kā. Anyways, pagājušajā vasarā lucid dreamoju ik pa laikam, jo iepriekš nebija gadījies un salasījos, gribējās zināt, kā būs. Neviena no metodēm, lai lucid dreamotu, sākumā nestrādāja, vēlāk padevos, vienkārši katru nakti stipri vēlējos to sajūtu, līdz iznāca. emotion miega paralīzi gan nav nācies sastapt, bet gan jau.. emotion
0 0 atbildēt

Depersonalizācija un Hipnagoģija reāli riebīgas lietas. Jā, man līdzīgs stāsts kurš sākās jau bērnībā. + derealizācija, agrofobija, miega paralīze utt. Tas viss laikam tāpēc, ka pārāk daudz domāju un iedziļinos visos sīkumos emotion besī, man kaitina, ka citi var dzīvot normāli, bet man šitā jādzīvo.. Bet lai vai kā ir taču cilvēki bez rokām un kājām, bet neviens nesūdzas.. emotion viss es eju gulēt emotion  

0 0 atbildēt

🤟

0 0 atbildēt