local-stats-pixel fb-conv-api

Creepypasta 2# LAUGHING JACK5

Es turpināšu rakstīt rakstus par creepypastām , jo par savu pirmo rakstu es dabūju 40 plusus un tikai 7 mīnusus.Es uzskatu ,ka priekš pirmā raksta ir daudz!!! Un kā jūs jau nospriedāt 2# creepypasta būs par Laughing jack(Smejošais Džeks).Es neesmu redzējusi nevienu rakstu par Smejošā Džeka vēstori! Tāpēc es to tagad rakstīšu!

Džeks bija pavisam parasts zēns kurš sapņoja kļūt par klaunu.Kādu dienu skolā , Džeks , lidināja papīra lidmašinas , un viena no tām trāpīja skolotājam.Skolotājs ļoti sadusmojās un bļāva.Un tad paprasīja :

-Par ko tu kļūsi kad izaugsi? Uz to Džeks atbildēja

-Par klaunu!

Visi sāka smieties, vienīgi nesmējās kāda meitene.Viņai tas nelikās smieklīgi.

Pagāja 10 gadi un Džeks patiešām kļuva par klaunu!Visās pilsētas ielās varēja redzēt plakātus ar viņu.Džeks biaj krāsains klauns , un viņa deguns bija konusveida , un kŗāsains .Pilsētas iedzīvotāji bija viņu iesaukuši par Smejošo Džeku.

Kādu dienu Džeku pasauca uzstāties , kādā bērnu ballītē.Viņš uz to ar lielāko prieku aizgāja.Ballītē bija kāda piedzērusies sieviete kura uzbļāva Džekam:

-Hei! Kāpēc nesmīdini mūs? Tu taču esot Smejošais Džeks!Tu neesi smieklīgs!

Sieviete nevarēja iedomāties ka tie būs viņas pēdējie vārdi.Džeks aiz dusmām metās virsū sievietei , viņš sievieti nožņaudza.Vēlāk viņš nevarēja apstāties , un metās virsu arī bērniem! Drīz ieradās policija.Un Džeku nogalināja .Bet viņa dvēsele palika.Tikai šoreiz viņš nebija krāsains.Džeka āda biaj balta , kā mironim.Viņa apģērbs un deguns bija kļuvis melnbalts.Bet...nogalināt Smejošais Džeks turpina vēljoprojām.Parasti viņš bērniem dod konfektes un piedāvā draudzēties.Un kādā no naktīm ... vienkārši nogalina bērnu!un kad viņš to ir izdarījis ,nežēlīgi smejas.

Vienā jaukā dienā Džila(meitene kura nesmējā par Džeku bērnībā) izdzirdēja jauku melodiju , kura viņu hipnotizēja , un viņa tai sekoja. Dziesma atveda vinu uz pamestu parku.Vēlād Džila sajuta sitienu pa galvu.Viņa atmodās kādā mājā.Viņai pretī stāvēja spogulis.Tajā viņa ieraudzīja ka deguna vietā viņai ir melnbalts konuss.Mugurā viņai bija melnbaltas drēbes.Tad Džila pēkšņi no stūra izdzirdēja smieklus , tas bija Smejošais Džeks.Tad sekoja teksts.

-Tev patīk?

-Jā man patīk.

Nu... lūk tāda creepypasta.Ceru ka arī šī patika! :D

219 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Un te parādas stāsta otrā versija . . .Visvairāk ticēju par konfektēm un draudzību . Pirmajā versijā bija par to pašu . Bet pluss Tev ;)
3 0 atbildēt

Varēji vismaz sameklēt SnuffBomb versiju (orģinālu).

3 0 atbildēt

+ c:

1 0 atbildēt

i like lj

0 0 atbildēt