local-stats-pixel fb-conv-api

Citplanētietis Aļoša18

386 2

Tas notika Krievijā, Čeļabinskas apgabalā, ciematā netālu no Kištimas pilsētas. Tur dzīvoja pensionāre Tamāra Prosvirina, kas bija nekaitīga. Tikai radinieki viņu pavasarī un vasarā lika psihiatriskajā slimnīcā, lai izvairītos no slimības saasinājuma. Kamēr viņa neatpūtās slimnīcā, tikmēr klaiņoja pa ciematu, it īpaši kapsētu, no kuras viņai patika atnest trofejas - puķes un plāksnītes ar mirušo vārdiem.

1996.g. 13.augusta vakarā bija ļoti spēcīgs negaiss. Lietus ar krusu kapāja kokiem lapas, bet tas netraucēja Tamārai doties pastaigā uz kapsētu. Varētu uzskatīt, ka viņa kapsētā neko neatrada un tas ir tikai iztēles auglis, bet ir daudz video un fotogrāfiju, kas apliecina pretējo. Kaimiņi diezgan pamatoti uzskatīja, ka Tamārai ir kārtējo reizi "jumts aizbraucis", kad viņa sāka stāstīt par savu vienīgo dēlu Aļošu, kuru grasās uzaudzināt. Īstais dēls bija cietumā, bet vedekla viņu dažreiz apciemoja. Viņa bija viena no retajām, kas būtni redzēja dzīvu. 25 cm garais humanoīds nenodzīvoja ilgāk par divām nedēļām, bet paliekas tika nozagtas.

386 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Šamējo Ekstrasensu cīņās rādīja emotion
19 0 atbildēt

Vai nav liktenja ironija ?Visas pasaules ufologi,kriptozoologi un vel visadi ,,ogi un ologi,, apdirsdamies skraida un mekle pieradijumus par nezinama eksistenci,stridoties ar putam uz lupam ...bet tur kada pustraka vecene sazin kur un sazin ka atrod,,huminoidu,,un nevienam ne prata neienak pazinjot specialistiem vai kaut mentiem....?Vel trakak,radijumam lauj nospragt bada un tad vel pazaude pat atliekas... lai vispar neko nevaretu izpetit vai? It ka nejaushi no kaut kurienes (nolaidibas delj) paspruka,bet pec tam attapas un noslepa galus.Vai tapec ka tas bija Krievijaa ?

4 0 atbildēt

RenTV...

4 2 atbildēt

Lai atklātu noslēpumu kur pazuda Aļoša ,iesaistījās raidījus ''Ekstrasensu Cīņas'' ;DD Aļošeņka! ;D

3 1 atbildēt

Coincedence? I think not.

1 0 atbildēt

Visloģiskākā jau it kā būtu tā mutācijas teorija, tikai aizvietojot cilvēku ar pērtiķi (vai kādu no primātu sugām), taču tas neizskaidro kāpēc valdība savāca līķi un likvidēja lieciniekus.

1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

vecas ziņas bet lestetas ir citā laika zonā tapēc tagad tik ielika šito 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

    Ja laba pasaka uz nakti!Lai gan par šito bija redzēts dokumentālais,bet tā pat interesanti.Par ticamību tur jau cits jautājums...++++

0 2 atbildēt
Kātad...
0 3 atbildēt