local-stats-pixel fb-conv-api

Citplanētiešu mērķi4

64 1

NLO novērojumi visā pasaulē var pierādīt ārpus zemes iedzīvotāju eksistenci, bet paliek tikai viens neatbildēts jautājums – kāds īsti ir viņu mērķis attiecībā uz planētu zemi un tās iedzīvotājiem. Šajā rakstā es apskatīšu četras iespējamās varbūtības. Katra no tām var nest mūsu planētai citādu nākotni.

64 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Neviens no minētajiem mērķiem. Visiem minētajiem mērķiem nav racionālas jēgas un jebkura advancēta būtne tos var sasniegt pakustinot tikai mazo pirkstiņu...

3 0 atbildēt

Patiešām totālākais bulšits...

Paga, nē... Vistotālākais bija tas, ka piramīdas būvēja citplanētieši...

Iedomājies... Atlido mazi zaļi cilvēziņi HVZ no cik parsekus attālas planētas, sadedzina HVZ cik googlplexdžoulus enerģijas lokot laiku un telpu...

Un ta'tā... Nolai[žas uz Zemes un sakrauj smukā kaudzītē lielus akmeņus... emotion

Un lai pavisam mums sajātu smadzenes, vēl paslepus aizlaižās, neatstājot lielu un uzskatāmu uzrakstu "Zdjes bil malij zeljonij"

emotion

1 0 atbildēt

tā kā viss sastāv no enerģijas, un to varam iedalīt 2 daļās: negatīvā un pozitīvā...

tālāk, eksistē enerģiju pievilkšanās... tāds tādu piesaista. 

Lai kaut kādi sliktie no citurienes atbrauktu un mūs iznīcinātu, tas nav vienkārši reāli. 

Jo kopējā pozitīvā cilvēces daļa nemaz nav tik maza. Tas ir - vēl ir iespēja attīstīties pozitīvā veidā.

1 0 atbildēt

Ir  amerikanju filma-serials,-,,Zvaigznju Varti ,, . Tajaa  ,, Grey,, paraditi kaa cilveku draugi un paligi.Un ari tur,,pelekajiem,,ir genetiska rakstura problemas ar vairoshanos.Ja ir gribeshana ,noskatieties visas sezonas,tas ir taa verts.Ir ,protams,ari garlaicigas serijas.Tachu lielako dalju skaties ar aizturetu elpu.Amerikanji prot uznjemt filmas,paliek iespaids ka kaut kada dalja ir patiesiba.Tas gan katram pasham jalemj.Tas butu par 1. no citplanetieshu merkiem.Otrais un treshais ,manuprat, ir galigi garaam.Mes vinjiem galigi neko nevaram likt preti,diemzhel ,-fakts.Par 4. merki,kontroli no iekshpuses ar implantiem.Implantus atrod nevis ,,jau vairakus gadus,,bet gan,,velsvinj zin cik sen,,.Rentgenstarus atklaja1895. gadaa,Viljams Rentgens,dodot mums iespeju  ,,ielukoties sevii,,.Kad isti cilveks uzgaja sevi implantus ,isti nav zinams,bet jau labi sen to dzirdeju.Un lidz shim tos nav izdevies izpetit,musu ,, zinatne,,  nerullee.Un nav dzirdets ka,kads ,,juties loti brivi,, no implantiem.Nu varbut uzzinaja pr implantiem, nobijas un aizjoza uztaisiit ,,duushu,, nu un peec tam ,,loti brivi jutaas,,...kadu laiku.

0 0 atbildēt