local-stats-pixel fb-conv-api

Atrastas naglas no Jēzus krustā sišanas74

693 34

Kanādiešu filmu veidotājs Simča Jakoboviči (attēlā) savā jaunākajā dokumentālajā filmā The Nails of the Cross nācis klajā ar sensacionālu atklājumu – viņš apgalvo, ka ir atradis naglas, kas tikušas izmantotas, lai sistu krustā Jēzu Kristu, ziņo ārvalstu mediji.

Divas naglas un kāda kaula fragmentu viņš pēc trīs gadus ilgiem izpētes darbiem atradis kādā aptuveni 2000 gadus vecā apbedījuma vietā Jeruzalemē, un režisors uzskata, ka tieši ar šīm naglām pie krusta pienaglots pats Jēzus.

"Vai es esmu simtprocentīgi drošs, ka ar šīm naglām Jēzus tika sists krustā? Nē, bet es uzskatu, ka mums ir ļoti droši iemesli, lai tā tomēr domātu," komentējis režisors, kurš, izdarot šādus secinājumus, ņēmis vērā gan vēsturisko, gan arheoloģisko atraduma kontekstu.

"Tas, ko mēs sniedzam pasaulei, ir labākais jebkad veiktais arheoloģiskais atklājums - divas no Jēzus krustā sišanā izmantotajām naglām ir atrastas," pārliecināts par sava darba vērtību bijis filmas veidotājs.

Tiesa gan, vairāki skeptiķi apgalvojuši, ka šīs naglas ir vienkārši veci krāmi, kurus filmas veidotājs izmanto, lai popularizētu savu jaunāko veikumu.

693 34 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 74

0/2000

tajos laikos krusta saskruvēti veselas čupas ar cilvēkiem.

114 0 atbildēt

1.aizej uz depo nopērc ahujena lielas naglas

2.nopērc coca-cola

3.ielej glāzē colu un iepis iekšā lielo naglu

pēc pāris mēnešiem tev būs jēzus naglas tikai kkādu kaulus apkārt vēl pielīmē emotion

80 8 atbildēt

nu piz%$#@#&   tikpat labi es varu izdomāt , ka es atradu tiko lāpstu ar kuru senos laikos sprīdīts kalnus gāza

63 2 atbildēt

Tiesa gan, vairāki skeptiķi apgalvojuši, ka šīs naglas ir vienkārši veci krāmi, kurus filmas veidotājs izmanto, lai popularizētu savu jaunāko veikumu.

pilnīgi piekrītu noteikti visi kas tic Dievam sametīs man mīnusiņus xD

61 25 atbildēt

šaubos ka ar tik iisaam naglaam sita krustā, un pie tam, otrajaa bildē redzams, ka naglas gals ir apliekts. Gib teikt, ka krusta koka konstrukcija bija tik plaana? Un vispār, diezvai pēc piesishanas krusa kads butu apliecis naglai otru galu..FAKE

27 0 atbildēt

man pilns šķūnis ar Noasa šķirsta dēļiem,viņam pāri palika emotion

26 0 atbildēt

Sišana krustā nebija reta parādība pirms ~ 2000 gadiem... Tās naglas tikpat labi var būt no zemnieka, kurš kādam govi nobendējis. Loģiski, ka popularizācijas nolūkos izplata šo ''ticamo'' informāciju.

12 1 atbildēt

nu bāc, filmas režisors, ja vēl arheologs un zinātnieks būtu atradis, bet nu parasts režisors, kas 100 % šito izdomāja, tikai lai uztaisītu mind fuck visiem un popularizētu savu filmu.

12 1 atbildēt

Cmon, kurš metāls var 2k gadus izdzīvot. Turklāt vel tik maziņš. Kā tad Opeļiem visas skrūves jau pēc 20 gadiem ir neatskrūvējamas...jo ir izrūsējušas utt.... Bet te redz, 2 naglas 2k gadus dzīvo...sveika sun veselas, tik aplipušas ar kkādiem kauliem..

10 1 atbildēt

Aha.. Dzirdēju, ka Somijas parlamenta ēkas kamīnā atrasta Ziemassvētku vecīša jostas sprādze un aproču pogas...... O, rly? 

YA, RLY! :P

8 1 atbildēt
KT avatarsKT

DNS noņēma no naglām ka tieši zin :D

7 0 atbildēt

Es ar domāju, ka tas ir kaut kads masu-mēdiju kartējais FAKE, lai piesaistītu cilvēkus kaut kam emotion

6 0 atbildēt

lab ka hitlera pelnus neatrada emotion

6 1 atbildēt

taču daudzus tajā laikā sita pie krusta, kāpēc lai šīs būtu tieši 'īstās' naglas?

4 0 atbildēt

Uz mūsu  pasaules ir bijuši milijoniem piesistu cilvēku.neticās kautkādīgi kautkāds fake tik īsas naglas un tieši pie šīm ir bilis piesists jēzus ko vel neizdomās

3 0 atbildēt

protams, tak NEŅEMSIM vērā, ka tajā laikā tur pie krusta sita katru kurš nepareizā virzienā nošķaudījās emotion

2 0 atbildēt

a jēzu atrada?

4 2 atbildēt

oūu.. nu manuprāt fāaaake..;D

2 0 atbildēt

Šeit nav nozīmes, ne tam vai esi kristietis, vai ne, drīzāk vai tici tam, ka Jezus ir bijis reāls un ir tik tiešām sists krustā vai ne...Es tam neticu un tāpēc, uzskatu, ka tās naglas tik pat labi ir  no kāda noziedznieka sodīšanas, jo kaula fragmets atkādina mugurkaula skriemeli vairāk nekā roku vai kāju kaulus....Bet plus par centību! :D

3 1 atbildēt

Tikpat labi tās naglas ir nākušas no citu cilvēku plaukstā un pēdām, jo Jēzus taču nebija vienīgais, kurš tika sists krustā.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »