local-stats-pixel fb-conv-api

Astrālā projekcija28

140 0

Tā kā nesen biju ievietojis video par šo tēmu, bet anglisi, un tika pieprasīta info latviski, tad nu lūdzu! Cerams ka nebūs garlaicīg lasīt visu šo penteri!

140 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.daavis.prdx.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Interesanti, interesanti! emotion

9 0 atbildēt

+ tew!!! Tad tāpēc es sapņos pirms iemigšanas brīžiem krītu. Laikam cenšos ieiet astrālajā pasaulē!!!

5 0 atbildēt

Labi es eju guleet , nav ko dariit .

3 0 atbildēt

Bez rindkopā, atstarpēm....murgs lasīt...sāpes...elle, viens liels nepatīkams teksta blāķis...

1 0 atbildēt

Es zinu tikai to kad astrālajā ceļojumā nevar just garšu . Es zinu.  Es mēģināju ēst citronu lai pieceltos jo nekādies nevarēju piecelties. 

1 0 atbildēt

3) Domas! Ja neesat pamanījuši, tad parasti, ejot gulēt, pāris minūtes pirms aizmigšanas jūsu domas nav kontrolētas, dažreiz pat var redzēt dīvainus kadrus… neredzētas sejas, ēkas un dažādas vietas par kurām nemaz nedomājat. Dažreiz liekas, ka kāds jūs sauc vai dzirdami citi trokšņi. Apsveicu! Ļoti iespējams, ka jūs esat jau ceļojoši astrālajā plānā, TIKAI NEAPZINĀTI!

   

Trokšņus un sejas, redzu katru reizi pirms iemiegu.. citreiz pat lai vieglāk iemigt, es iztēlojos ka dzirdu svešu cilvēku balsis, kad saku tās dzirdēt, tad jūtu viegluma sajūtu un aizmiegu. Esmu arī pirmstam interesējies par astrālo projekciju, taču mazliet raustos.. Paldies par rakstu..

 
1 0 atbildēt

To sauc par dežavū! Nē tas ir saistīts ar zemapziņu visuma izzināšanu citām dimensijā, bet ats nav tas pats kas astrālā ceļošana! 

1 0 atbildēt

http://daavis.prdx.lv/deep_meditation.mp3 <- klausoties šo mūziku ir vieglāk meditēt, jo lai ceļotu ārpus ķermeņa jāprot nomierināt savs prāts

1 0 atbildēt

Vai tev pašai ir izdevies nokļut garu pasaulē?! :)

1 0 atbildēt

Ļoti interesants un patiess raksts! Vēl plašāk-http://astral.do.am/

0 0 atbildēt

Esmu bērnībā vairākas reizes piedzīvojis astrālo projekciju.

Es redzēju, ka eju pa tiltu, un pēkšņi sāku krist lejā, un es tik ļoti izjutu to, ka krītu, ka pēkšņi pamodos ar straujiem sirdspukstiem un nosvīdis.

Kinda creepy

0 0 atbildēt

Izskatās, ka Dāvis pacenties. Ja tiešām vēlaties rezultātus, tad ejat uz http://davis.cracks.lv

0 0 atbildēt
Es gribu, lai man personigi uzraksta un gribu par sho temu aprunaties ,kam ir pieredze. Es so to petu par sho temu :)
0 0 atbildēt

Kā īsti ir ar elpošanu ???    Tekstā ir rakstīts ka ir jaizdara 5 lielas ieelpas, bet nekas nav rakstits par izelpu... Tpc gribas zinat, kā pareizi vajadzētu elpot ?  ja, jau veic ieelpas un neizelpo, tad jau ir jūtama gaisa trūkums un cilveks sak elpot. Līdz ar to viss ir ir izbojats, lai izietu no ķermeņa..

0 0 atbildēt

Sveiki, apmeklējiet astral.lv blogu. Esam ar jauno izskatu,iespēju Twītot un sekot Twitterī. Ar iespēju ievietot rakstu "Runā" sadaļā, un sekot graudiem.lb lapai. Kā arī forums,k urš pašlaik ir angļu val. bet kad atradīsies programētājs, tad tiksim skaidrībās, un uzliksim savējo forumu sistēmu. Lapas laajā stūrī ir iespēja klausīties mūziku meditācijai, astrālajai ceļošanai, vienkārši chill out. Iespējams, ielogoties komentāru sistēma izmantojot graudiem.lb vai facebook.com profilus, un droši komentēt rakstus, un veidot diskusijas. Kā arī video sadaļa ar lekcijām "Kā iziet no ķermeņa 3 dienu laikā (krieviski)" un citi video.

0 0 atbildēt

vajag pēc iespējas izolēt ārējos trikšņus! Tu biju tuvu tam!  Bet vnk pirmajās reizēs nekas nedrīkst traucēt! :)

0 0 atbildēt

Labais :o Būs kādu reizi jāpamēģina, izklausas interesanti :)

0 0 atbildēt

Izgītība laba lieta! :D

0 0 atbildēt

Tu shito textu pati raxtīji? vai kkur nokopēji?

0 0 atbildēt

 

0 0 atbildēt