local-stats-pixel fb-conv-api

Astrālā ķermeņa atdalīšana, astrālā projekcija9

112 0

Viens no galvenajiem šķēršļiem skolnieka ceļā - bailes. Daudzi baidās, ka var nomirt vai, ka tiem var būt nodarīts kāds kaitējums ceļojuma laikā. Nekas nav tālāk no patiesības. Kenterberijas institūts, kas slavens ar saviem okultajiem pētījumiem, veica eksperimentu ar astrāla ķermeņa atdalīšanu, kurā piedalījās vairāk kā 2000 cilvēku. Neviens no tiem nav cietis un vēlāk tāpat neviens nav saskāries ar šādām problēmām. Pirmkārt, jums vajag iepriekš noskaidrot, ka, ejot šo ceļu, nedrīkst griezties atpakaļ, - ja jums izdosies apgūt astrālo projekciju, tā reizi un uz visiem laikiem kļūs par jūsu dzīves daļu.

Otrkārt, par vislabāko izeju sastopoties ar dīvainām lietām būs to izpēte. Jums nāksies iemācīties kontrolēt situācijas, kas rodas astrālajā pasaulē, un kontrolēt savas bailes. Pirmkārt nepieciešams atzīt baiļu esamību un sastapties ar tām aci pret aci. Tad, uzvarot tās, jūs varēsiet justies kā astrālās pasaules saimnieks un tās izpausmes nevarēs pār jums valdīt. Lai cik biedējoša liktos iziešana no ķermeņa, paši ārpus- ķermeņa ceļojumi parasti neslēpj sevī neko briesmīgu. Drīzāk tie ir piepildīti ar miera un laimes izjūtu un var nobiedēt tikai tos, kas nesaprot, kas ar viņiem notiek. Pamatā tās ir vienkārši bailes nezināmā priekšā. Jebkurš cilvēks nejūtas ērti, nonākot jaunā vidē, kurā valda citi, viņam nezināmi likumi. Tomēr jūs sapratīsiet, ka baidīties astrālajā pasaulē nav no kā, kad iepazīsieties ar zemāk minētajiem likumiem.

Likums 1. Jūsu pieredzes saturu nosaka tas, kam jūs ticat. Likums 2. Atšķirības jebkuras situācijas emocionālajā noskaņā rada jūsu attieksme pret to. Ja jūs attiecaties pret astrālo pasauli negatīvi, visticamāk jūsu ceļojumi jums nesagādās baudu. Ja, savukārt, jūs esat noskaņoti pozitīvi, piedzīvojumi astrālajā pasaulē būs patīkami un aizraujoši. Likums 3. Neviens gars nevarēs pārņemt jūsu ķermeni, kamēr jūs esat astrālajā pasaulē. Likums 4. Jūs nevarēsiet pazust astrālajā pasaulē vai zaudēt saikni ar savu ķermeni. Likums 5. Vienīgais, no kā jums jābaidās, - tās ir pašas baiļu izjūtas.

ATSLĀBINĀŠANĀS UN IEEŠANA TRANSĀ

Jau sen ticis novērots, ka pirms iemigšanas vai hipnotiskā transa, cilvēki secīgi izjūt atslābināšanos, smaguma sajūtu un siltuma sajūtu. Eksperimenti ir parādījuši, ka, izraisot sevī šīs sajūtas ar iedvešanas palīdzību, cilvēks var ieslīgt hipnozes vai dziļas atslābināšanās stāvoklī.

Jebkurš cilvēks zina, kas ir mums ierastā atslābināšanās sajūta. Smaguma sajūta ķermenī ir dziļas muskuļu relaksācijas simptoms, bet siltuma sajūta liecina par vēl dziļāku atslābināšanās pakāpi, kas tiek saukta par vazorelaksāciju. Šajā stāvoklī ķermenis atslābinās līdz pat kapilāriem, caur kuriem sāk plūst vairāk asiņu, un tādējādi rodas siltuma sajūta.

Vingrinājumi, kas minēti zemāk, palīdz radīt atslābināšanās sajūtu, kas nepieciešama, lai ieietu transa stāvoklī. Ārēji tie ir ļoti līdzīgi autogēnajam treniņam, bet, atšķirībā no tā, to mērķis nav vienkārši atslābināšanās un pašiedvesma kā tāda, bet transa stāvokļa sasniegšana, kurā tikai sākas galvenais darbs. Ja jūs labi iemācīsieties tos izpildīt, jums neradīsies ar to nekādas problēmas.

Formulas, ko jūs iedvešat paši sev, - tas ir kaut kas vairāk par vienkāršiem vārdiem. Tās nepieciešams iztēloties pēc iespējas spilgtāk, pieslēdzot maksimālu jūtu apjomu (redzi, dzirdi, tausti, emocijas utt.). Jebkura pašiedvesma ir jāizrunā pozitīvā manierē. Piemēram, ja jūs gribat radīt sevī miera stāvokli, formulām jābūt sekojošām: "es arvien vairāk un vairāk nomierinos" vai "es sajūtu mieru". Līdz ar šo vārdu atkārtošanu, nepieciešams sevi iztēloties absolūti mierīgu, atrodamies kādā patīkamā, mierīgā vidē. Nedrīkst teikt "es nenervozēju". Šis iedvešanas tips ir negatīvs un liks jūsu zemapziņai iztēloties sevi stresa situācijā, nevis mierīgā vidē. Zemapziņa ir spējīga uztvert tikai vissvarīgāko vārdu frāzē. Šajā gadījumā šis vārds būs "nervozēju", un jūs netīši akcentēsiet savu uzmanību tieši uz to. Savukārt, ja jūs izrunāsiet frāzi "es nomierinos", galvenais vārds tajā būs "miers". Pašiedvesma ir jāveic pasīvi, tas ir, nepieciešams izvairīties no apzinātas piepūles. Tāda uzvedība tiek saukta par bez-piepūles koncentrāciju. Tāda veida koncentrēšanās, kā saka Indijā, "izlīdzina prāta viļņus", palīdzot jums iegremdēties dziļas atslābināšanās stāvoklī.

Nervozitāte parasti ir tikai sekas tam, ka prāts pastāvīgi lēkā no viena pārdomu priekšmeta pie otra. Kad jūs koncentrējaties tikai uz vienu domu, nav svarīgi, cik otršķirīga tā ir, prāts nomierinās. Iedvešot sev kaut ko mutiski, jums ir jāiztēlojas apstākļi, kuros parasti rodas vēlamie efekti. Piemēram, ja jūs iedvešat sev: "Mana labā roka kļūst siltāka", ir jāiedomājas, kā labā roka sakarst vasaras saules staru ietekmē, vai atrodas vannā ar patīkamu siltu ūdeni, vai saņem siltumu no ugunskura, kas atrodas tuvumā. Un tieši pretēji, iedvešot aukstuma sajūtas, jūs varat iedomāties, ka turat rokā sniegu. Kāds tieši būs domu tēls, atkarīgs tikai no jums, tomēr, kad jūs izvēlēsieties konkrētu jebkuras pašiedvesmas tēlu, tas ir jāizmanto turpmāk pastāvīgi. Nav vērts izšķirties starp siltu vannu un ugunskuru. Domu tēlu straumei jābūt noturīgai un nepārtrauktai, kā kinematogrāfa lentei. Citiem vārdiem, jūsu iztēlei ir jādemonstrē jums kaut kas līdzīgs filmai, kurā, piemēram, roka atrodas vannā ar siltu ūdeni.

Jo spilgtāks būs jūsu domu priekšstats, jo lielāks būs efekts, bet domu priekšstata attīstība savukārt ir atkarīga no prakses. Mutvārdu pašiedvesmas formulas jāatkārto kā mantra. Piemēram, ja jūs gribat izsaukt siltuma sajūtu labajā rokā, tas jāiedveš sev sekojoši: "Mana labā roka ir silta. Mana labā roka ir silta. Mana labā roka ir silta..." Katru formulu jāatkārto no vienas līdz pusotrai minūtei, pirms pāriet pie citas ķermeņa daļas. Sākumā nepieciešams iemācīties izraisīt vajadzīgo sajūtu kādā ķermeņa daļā, bet pēc tam jūs iemācīsieties izsaukt šo sajūtu arvien ātrāk un ātrāk.

Ar laiku, rezultāts tiks sasniegts praktiski vienā acumirklī. Lai iemācītos ieiet transā, nepieciešams izveidot domu saikni ar katru ķermeņa daļu. Dažiem cilvēkiem tas liksies viegli, citiem būs grūtāk, bet, tomēr, panākt to pa spēkam ir katram cilvēkam. Lai izveidotu šādu saikni, izpildiet sekojošu vingrinājumu. Aizveriet acis un domās iztēlojieties labo roku. Pēc iespējas pilnīgāk atzīmējiet apziņā visas izjūtas, kuras jūs jūtat labajā rokā. Ja jums ir grūti izveidot domu saikni šādā veidā, pamēģiniet citādi: turot acis aizvērtas, pieskarieties savai labajai rokai ar kreiso roku. Noglāstiet to, sekojot līdzi visām savām sajūtām. Pēc tam noņemiet kreiso roku, turpinot sekot visām sajūtām, ko izraisījis pieskāriens. Tādējādi, paši to nemaz nemanot, jūs izveidojat īstu domu kontaktu ar labo roku. Vienlaikus dotais vingrinājums ir labs iztēles un domu vizualizēšanas spējas treniņš.

Iedvešot sev kaut ko, vienkārši vērojiet, kādu efektu tas atstāj uz jūsu ķermeni. Palīdziet sev, nepretojieties pašiedvesmai un ļaujiet tai sniegt jums vēlamo rezultātu. Lai labāk iepazītos ar izjūtām, kuras jūs radīsiet domās, vispirms tās ir jāizjūt fiziski. Pēc tam jūs varēsiet atsaukt tās atmiņā, un iedvešanas rezultāti izpaudīsies daudz ātrāk.

Lai sajustu fizisku atslābinājumu, muskuļi ir sākumā jāsasprindzina un jāieklausās izjūtās, kas rodas. Pēc tam jāatslābina šie muskuļi un jāļauj apziņai gremdēties miera un relaksācijas stāvoklī.

Lai radītu smaguma izjūtu, nolieciet uz atbilstošās ķermeņa daļas vairākas smagas segas, bet kad būsiet pludmalē, ierocieties smiltīs un iegaumējiet savas izjūtas. Lai saglabātu atmiņā siltuma sajūtu, atbilstošā ķermeņa daļa ir jāsasilda. Šim mērķim var izmantot siltu vannu, elektrisko sildītāju vai ugunskura siltumu. Izjūtu iegaumēšanas metode ir jāveic vienu reizi vai divas, pēc tam var pāriet tieši pie relaksācijas un pašiedvesmas vingrinājumiem.

Pirms praktiskās nodarbības uzsākšanas, jums jāatrod piemērota vieta, ieteicams klusa un vāji apgaismota istaba. Izvēloties nodarbību vietu, novelciet vai atslābiniet kustības ierobežojošo apģērbu un atgulieties. Kājām ir jābūt atslābinātām un jāatrodas nelielā attālumā vienai no otras, bet zem ceļu locītavām ieteicams nolikt jebkādu atbalstu. Galvas atbalstam izmantojiet ērtu spilvenu. Rokām ir jābūt nedaudz saliektām un novietotām gar ķermeni. Pirkstiem tāpat ir jābūt nedaudz saliektiem un tie nedrīkst skart viens otru un ķermeni. Guļot tādā ērtā pozīcijā, atkārtojiet vairākas reizes pie sevis: "Izpildot šos vingrinājumus, es arvien dziļāk un dziļāk ieiešu transā. Kaut arī es atradīšos transa stāvoklī, es palikšu modrs un apzināšos visu, ko teikšu vai darīšu. Atgriežoties normālā stāvokli, es skaidri un pilnībā atcerēšos visu, ko izjutu". Ar šīs formulas palīdzību jums būs vieglāk cīnīties ar vēlmi aizmigt un tieksmi aizmirst visu, kas noticis transa laikā, ar to sastopas daži iesācēji, uzsākot šos vingrinājumus.

Nākamais posms pēc sagatavošanās ir fiziskās relaksācijas sasniegšana, apzināti atslābinot muskuļus. Izveidojiet domās saikni ar labo delnu (vai kreiso, ja jūs esat kreilis), sajūtiet to un iztēlojoties tās domu tēlu atbilstoši augstāk aprakstītajai metodei. Pēc tam iedomājieties, ka jūsu labā roka atslābinās. Turpinot turēt šo tēlu savā acu priekšā, atkārtojiet pie sevis vārdus: Manas labās rokas delna ir atslābināta" 1-1,5 minūšu laikā vai līdz brīdim, kad sajutīsiet, ka delna ir atslābināta, ja tas notiks agrāk.

Ja jums ir grūtības ar rokas delnas atslābināšanu domās, pēc iespējas ciešāk saspiediet to dūrē, pilnībā sakoncentrējiet uzmanību uz saspiesto dūri, bet pēc tam pārstājiet sasprindzināt to un ieklausieties atslābinājuma izjūtās, kas radušās. Ļaujiet apziņai pilnībā iegremdēties šajās izjūtās un vienlaikus vairākas reizes atkārtojiet: "Manas labās rokas delna ir atslābināta". Šo muskuļu sasprindzināšanas un atslābināšanas tehniku var izmantot tikai tad, kad vairs nekas cits nelīdz, un pat šajā gadījumā ir jāaprobežojas tikai ar vienu vai diviem mēģinājumiem atslābināšanās apguves pašā sākumā. Ja jūs to izmantosiet pastāvīgi, apziņā var rasties psiholoģisks uzstādījums, kura rezultātā jums turpmāk nāksies pielietot šo vingrinājumu ikreiz, kad jūs ieiesiet transā. Tāds uzstādījums atņem daudz spēka un traucē iegremdēties transā maksimāli īsā laikā. Izpildiet šo vingrinājumu 2-3 reizes dienā, līdz varat izsaukt smaguma izjūtu savā labajā delnā.

Pēc tam, kad jūs iemācīsieties atslābināt labās rokas delnu, izdariet to pašu ar citām ķermeņa daļām zemāk norādītajā secībā. Nepārejiet pie nākamās formulas līdz brīdim, kad esat radījuši atslābinājuma sajūtu, kaut vai nelielā mērā, ar iepriekšminētās iedvešanas palīdzību. Veiciet atsevišķu ķermeņa daļu relaksāciju līdz brīdim kad sajūtat, kad esat iemācījušies viena seansa laikā atslābināt visu ķermeni pilnībā.

Iedvešanas kārtībai jābūt sekojošai: "Manas labās rokas delna ir atslābināta". "Mana labā roka ir atslābināta". "Manas kreisās rokas delna ir atslābināta". "Mana kreisā roka ir atslābināta". "Mana labā pēda ir atslābināta". "Mana labā kāja ir atslābināta". "Mana kreisā pēda ir atslābināta". "Mana kreisā kāja ir atslābināta" ."Mana mugura un kakls ir atslābināti".

Pēc tam pastipriniet atslābinājuma sajūtu, iedvešot: "Manas rokas ir pilnībā atslābinātas". "Manas kājas ir pilnībā atslābinātas". "Viss mans ķermenis ir atslābināts". Katru reizi, kad jūs veiksiet tādu iedvešanu, nospraudiet sev mērķi sasniegt atslābināšanās procedūras laika samazināšanu.

Drīz vien jūs iemācīsieties sasniegt pilnīgu ķermeņa relaksāciju, vienreiz atkārtojot trīs pēdējās formulas. Nākamais solis ir smaguma sajūtas radīšana tieši tāpat, kā jūs panācāt atslābināšanās sajūtu rašanos.

Sākumā jums ir pilnībā jāatslābinās, izmantojot augstāk minētās formulas un metodes. Pēc tam atjaunojiet domās saikni ar labās rokas delnu. Tagad jūsu uzdevums ir sajust smagumu rokā. Ja jūs esat labi iepazinušies ar smaguma sajūtu, liekot uz rokas vairākas smagas segas vai uzberot tai smiltis, jums būs viegli iztēloties savu roku šādā stāvoklī. Saglabājot šo domu tēlu, atkārtojiet frāzi: Manas labās rokas delna ir smaga" 1-1,5 minūšu garumā vai mazāk, ja smaguma sajūta rodas agrāk.

Nebēdājieties, ja jūs jau pirmajā reizē nejutīsiet smagumu. Izpildiet šo vingrinājumu vairākas reizes dienā līdz jums izdodas izsaukt šo izjūtu labās rokas delnā, pēc tam pārejiet pie citām ķermeņa daļām. Izsauciet šo sajūtu katrā ķermeņa daļā, secībā, kas norādīta zemāk, kamēr iemācāties sajust smagumu visā ķermenī viena seansa laikā.

Kārtība, kurā tiek atslābinātas ķermeņa daļas, ir analoģiska iepriekšējai: "Manas labās rokas delna ir smaga". "Mana labā roka ir smaga". "Manas kreisās rokas delna ir smaga". "Mana kreisā roka ir smaga". "Mana labā pēda ir smaga". "Mana labā kāja ir smaga". "Mana kreisā pēda ir smaga". "Mana kreisā kāja ir smaga". "Mana mugura un kakls ir smagi". Pēc tam pastipriniet smaguma sajūtu, izrunājot sekojošas formulas: "Manas rokas ir smagas". "Manas kājas ir smagas". "Viss mans ķermenis ir smags".

Vingrinājumu izpildes laikā jūs pamanīsiet, ka atkārtojot šīs formulas citas ķermeņa daļas pašas par sevi pārņem smaguma sajūta. Piemēram, kad jūs pasakāt frāzi: "Mana labā roka ir smaga", smaguma izjūta var rasties arī kreisajā rokā. Tāds simptoms ir laba zīme, kas liecina par ātru progresu. Turklāt, dažādās ķermeņa daļās, strādājot ar smaguma sajūtu, var spontāni rasties arī siltuma sajūta. Pēc neilgas prakses jūs iemācīsieties izsaukt smagumu ķermenī, vienu reizi atkārtojot trīs pēdējās formulas.

112 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Gandrīz  vai kā matrixā :)

6 0 atbildēt

man parasti sāk kkas niezēt,ja es mēģinu ko tādu.

6 0 atbildēt

Nu labi, piemēram, es esmu atslābinājusies utt. Bet kā es atdalos no ķermeņa? Man pašai ir kaut kas jādara, vai viss notiks pats no sevis? 

3 0 atbildēt

a kur turpinājums, kā tad tanī ceļojumā var sākt doties? :D 

2 0 atbildēt

taka matrixā :D

++

1 0 atbildēt

Noprovee un tad saki !

1 0 atbildēt

Vispār interesanti, man pašam par šo tēmu ir grāmata, tik diemžēl pēdējā laikā maz sanāk lasīt un neesmu iedziļinājies tajā tēmā tik nopietni lai varētu komentēt šeit rakstīto. Bet man patika emotion

1 0 atbildēt
Man shdn gadiijaas astraalais sapnis. Tas bija briesmiiigi, laiks arii aatri gaaja. Es veeljoprojaam visa triicu. Domaaju ka nekad netikshu atpakalj savaa kjermenii, jo nezinaaju kaa tikt.
1 8 atbildēt