local-stats-pixel fb-conv-api

Apzināto sapņu sasniegšana9

37 0

Cilvēks 8 gulēšanas stundu laikā redz sapņus aptuveni 4-5 reizes. Katrs sapnis turpinās no 5- 30 minūtēm. Takā cilvēki katru nakti redz sapņus no pusotras līdz 2 ar pus stundām. Zinātniekiem ir skaidrs, ka cilvēki kuru miegs tiek pārtraukts paliek lempīgi, satraukti un lēnām saprot notiekošo.
Sapņi ir vajadzīgi, lai saglabātu smadzenes mundras, lai tās varētu pilnvērtīgi izpildīt savas funkcijas, tādas kā atmiņas un koncentrēšanās funkcionalitātes.

Apzināto sapņu praktizēšanai ir jāpieiet ļoti pamatīgi un nopietni. Lai sasniegtu apzināto sapņošanu ir divas izplatītākās pieejas.

37 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

man jau ir sanācis emotion

6 0 atbildēt

Šito es cenšos jau mēnešus atgūt atpakaļ ...  emotion Nē nopietni, pirms gada tieši vasarā bija kādas divas nedēļas ilgs periods, kad es pilnīgi skaidri biju apzinātajos sapņos, kuri atbilda apzināto sapņu klasificējošiem punktiem - piemēram mans prāts bija 'pieslēdzies' , ka es it kā sapņoju bet apzinājos un spēju pats kontrolēt savas domas tā ka tās nebija pieslēgtas sapņa scenārijam un viena interesanta fīča bija tāda, ka tajā sapnī bija slēdzītis kuru uzspiežot sapņa laikā varēja izbeigt sapni - praktiski kā es sapnī izlēmu to nospiest tā es pamodos ... Varbūt patiešām jāizmēģina tā dienasgrāmatas metode  emotion 

3 0 atbildēt

vislabaakais ir tad , kad nejaushi saakas miega paraliize  emotion 

1 0 atbildēt

Pirmais ir tiesam labs ,ljoti vienkarshs un 100% efektivs. Tiesham ,iebaz pirkstu el .rozete un momenta sapratisi - sapnjo vai ne ...

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

🙂

0 0 atbildēt