local-stats-pixel fb-conv-api

Apzinātie sapņi (lucid dreaming)19

459 2

Apzinātais sapnis ir apziņa, ka tu sapņo. Šī apziņa var mainīties no ļoti vājas faktu atzīšanas līdz pat tādai izpratnei ko nevar sasniegt pat dzīvē. Apzinātie sapņi parasti sākas regulārā sapnī, kad pēkšņi saproti, ka tu sapņo. To sauc par iniciēto apzināto sapni. Apzinātais sapnis notiek, ja no normāla nomoda stāvokļa tieši dodas sapņu valstībā. Kad tu to apzinies ir iespējams kontrolēt savus sapņus.

Soļi.

459 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

lusidie sapni.  ***** tads tulkojums. epic shit.

25 0 atbildēt

bet kā par nelaimi, tomēr palagā emotion

16 0 atbildēt

Googles tulkotājs šajā rakstā atkal ir uzdevumu augstumos.

5 0 atbildēt

Kur WILD tehnika ?

4 0 atbildēt

No sākuma tās realitātes pārbaudes labi darbojās. Bija interesanti paeksperimentēt ar sapņa vides vizuālo elementu mainīšanu- visu padarīt asāku vai izplūdušāku, krāsaināku vai bezkrāsainu, tikai debesis padarīt košākas, mainīt laikapstākļus. Taču tad tās realitātes pārbaudes beidza vienkārši darboties- plaukstas izskatījās normālas, palecoties nesāku lidot, sapņa vides elementu izskats un izkārtojums nemainījās tā kā tas mēdza mainīties. Vienu vārdu sakot- ši te skaidrā sapņošana panāca tikai to, ka mani sapņi kļūst tiktāl reāli, ka nav iespējams sapņa laikā pateikt ai tas ir sapnis vai nē.  Vienīgais, kas palicis, ar ko varētu kaut ko interesantu padarīt ir miega paralīze.

3 0 atbildēt

Ir gan gadījies, ka sāku sapņot pirms tā, pa īstam, aizmiegu. Sirds tad sitas ļoti strauji un ir ļoti dīvaini redzēt visu sev apkārt tik līdzīgu reālai videi, bet pilnīgi atšķirīgu, bet atverot acis tai pašā momentā sirds sāk pukstēt lēnēk un lēnāk, līdz norimst līdz normālam ritmam. Atliek aizvērt acis ciet un drīz vien no jauna var ieraudzīt savu guļamistabu, bet pavisam citādāk iekārtotu.

Parasti tas notiek, ja esmu tik ļoti noguris, ka "aizmiegu gultā kāpjot".

2 0 atbildēt

Izlaidi divas diezgan svarīgas metodes 1)wild (wake induced lucid dreaming), kas skaitās pati krutākā,taču visgrūtākā metode 2) deild (dream exit lucid dreaming)  emotion Lai tas viss sanāktu vajag baigo trenniņu  un pacietību , kā arī normālu miega ciklu.Kuram katram tā randomā nesanāks..:/

1 0 atbildēt

jo dzīvē neesi nevienu pašu kailu redzējis, neskaitot pornhub,  tāpēc centies to kompensēt to sapnī.

1 0 atbildēt
Ir daudz reizes bijis, kad apzinos ka sapņoju. Bet visu laiku kad to apzinos, mani sapnī mēģina nogalināt (vai ir drausmīgs murgs, kad mēğina nogalināt manu tuvāko). UN tās visas reizes es nevaru uzreiz pamosties. Drausmīgākais bija, kad n'tās reizes es mostos no murga, šķiet ka esmu realitātē, bet murgs turpinās. Beigās uzrāvos no miega pārbijusies ka nekad netikšu ārā no sapņa. Vēl stundu baidos ka neesmu realitātē. Pēc tā ir diezgan grūti aizmigt nākamajās nedēļās.
1 0 atbildēt

tulkojums tieshaam slikts. (pim. lusiidie sapnji). un paskaidrojumus vajag, kas ir realitaates paarbaudes, MILD tehnika utt..

 

veel lasiitaajiem nodereetu zinaat Stefana Lāberga iisto vaardu - 

Stephen LaBerge
0 0 atbildēt

Vājš raksts, ļoti. Nokopēji daļu no wikihow (un diezgan sūdīgi iztulkoji), īsti neko neizskaidrojot un nepaskaidrojot, labi redzams, ka paša pieredze ir niecīga. emotion Labāk pamācies vairāk un tad māci citus. emotion

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Apzinata-sapnosana/688503

0 0 atbildēt
Šodien tāds bija! To darīju pēc tava pirmā ieteikuma. Tikai vēlāk man apnika un vienkārši gāju gulēt. Pamodos kkādā nepazīstamā vietā un zināju ka sapņoju. Es dabūju magic powers, satiku savu mīļāko grupu un satiku arī dievu! 🤯😀
0 0 atbildēt