local-stats-pixel fb-conv-api

6 briesmīgas indes un universāla pretinde5

510 0

Kas ir bijusi īstenība vai izdoma, gadsimtu laikā kļuvis par vienu. Stāstu par indēm ir vairāk nekā gribētos. Tiesu medicīnas ekspertīze nebija pieejama un par to iedarbību var uzzināt vien no cilvēku stāstiem. Dažas no indēm ir kļuvušas par leģendām, bet, vai tās patiešām ir eksistējušas, nav pierādīts.

Eksistējušas vai izdomās, bet indes ir iedvesušas bijību, kā arī tikušas izmantotas kā uzticams līdzeklis pretinieku novākšanai, jo ļāva diezgan viegli izvairīties no soda. Vien ar dažiem izņēmumiem vēstures gaitā cita cilvēka nogalināšana ir bijis sodāms noziegums, tāpēc, piemēram, nemanāmi novākt ar indi kādu radinieku mantojuma iegūšanai un palikt nesodītam varētu būt labs risinājums.

Kur ir bijis pieprasījum, tur arī piedāvājums. Iepazīsimies ar dažiem no tiem.

510 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

To pēdējo Latvijā sauc par  mildronātu.  emotion 

27 0 atbildēt

Melna Karaliene Katrina Medichi varetu pastastit par indem... Vinjas,, aptiecinja,, bija pat tadas,kuras iedarbojas caur adu,pietika vakara panjemt palasit gramatu,kuras lapas apstradatas ar to, lai ritu sagaiditu ka nelaikjis...  Tad vel slavena Kurare inde,no dienvidamerikas augu maisijuma. Pazistama arste ,anasteziologje (Tartu Universitates Klinika) stastija ,ka to atshkjaidita veida lieto pacienta iemidzinashanai operacijas. Praktiski visam tautam bija un ir zinamas dazadas augu un dzivnieku valsts izcelsmes indes.

11 0 atbildēt