local-stats-pixel fb-conv-api

4. Augusta horoskops1

22 2

#AUNS šī ir viena no tām dienām, kad ir jāļaujas lietu gaitai, jo kaut ko mainīt nav tavos spēkos, bet tā pat ir labāk! Beidz turēt sevī visu, kas sakrājies attiecībā uz kādu cilvēku – jums ir nepieciešams izrunāties!

#VĒRSIS vakars solās būt romantisks, bet dienas gaitā savukārt atklāsi daudz jauna par sevi, saglabā ticību! neļauj, ka citi tevi mēģina mācīt lietās, ko pat tā īsti nesaprot un tas nekas, ka viņiem itkā ir vairāk dzīves pieredzes!

#DVĪŅI nelielas problēmas parādīsies, bet tiekot ar tām galā tu gūsi fantastisku pieredzi. Izbeidz ar to negatīvo domāšanu – tā ap sevi savelc pārāk daudz negatīvas enerģijas, kas tevi slikti ietekmē dažādos līmeņos!

#VĒZIS jau ilgi gaidi zīmi lai varētu rīkoties – šodien tā parādīsies! Tiec galā ar iesākto, lai noveltu to smagumu, kas uz taviem pleciem guļ. Velti laiku tām lietām, ko vēl neesi paspējis izpildīt, šodien laika būs gana!

#LAUVA šodien nevajadzētu klausīt saviem impulsiem, bet ieslēgt veselo saprātu. Ne viss ko dzirdi ir patiesība… labāk atkāpis pāris soļus atpakaļ un paskaties uz visu no malas. Galvenais – nestreb karstu!

#JAUNAVA lai ātrāk sasniegtu savus mērķus, plāno savus soļus uzmanīgi, netici cilvēku solījumiem palīdzēt-viņi domā par sevi. Pārskati savas finanses – kā tu tērē naudu, citādi drīz vien vari attapties bez tās!

#SVARI arī paradīzē dažkārt ir problēmas, galvenais ir rīkoties, lai tās atrisinātu! Attiecības ir jākopj, centies izprast savas otrās pusītes vajadzības. Svarīgi protams ir neaizmirst par savām – visam ir jābūt līdzsvarā!

#SKORPIONS beidzot spēsi izrauties no ieilgušās rutīnas! Nekas nenotiek tāpat, iemācies ieraudzīt lietu kopsakaru! Centies neļauties dažādiem traucēkļiem un koncentrējies uz savu darbu – uzstādi prioritātes!

#STRĒLNIEKS vari piedzīvot mini identitātes krīzi, saprotams, kkas būs dzīvē jāmaina. Pārdomā kā tava rīcība ietekmē apkārtējos. Esi uzmanīgs esot cilvēkos – kāds tevis pateiktais vārds var spēcīgi ievainot kādu…

#MEŽĀZIS lai kas notiktu, esi atklāts, tā saglabāsi tīru sirdsapziņu. Rīcība pasaka vairāk nekā vārdi! Centies saglabāt labas attiecības ar apkārtējiem, neizrādi savu stūrgalvīgo pusi, bet gan meklē kompromisus!

#ŪDENSVĪRS lai gan nekas nenotiks kā plānots, tomēr izdarīsi daudz vairāk- visuma ceļi ir neizdibināmi! Izmanto brīvo laiku, lai parūpētos par savām vēlmēm un vajadzībām, tu esi pelnījis palutināšanu!

#ZIVIS nepretojies pārmaiņām- citādi tu turpināsi dzīvot ilūzijās! Kāpēc tu mokies? Paprasi taču palīdzību – cilvēki ir gatavi to sniegt! Esi pateicīgs par visu, kas tev šobrīd ir, jo zini, ka var taču būt arī sliktāk.

22 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Patika mans horoskops +

2 0 atbildēt