local-stats-pixel fb-conv-api

2 cilvēki, kuri dzimuši laimes krekliņā.7

70 0

Šodien reģistrējos spokos. Jau kādu laiku lasīju spoku rakstus un nolēmu, ka man arī kāds būtu jāievieto Šis man ir pirmais raksts, tātad, lūdzu bet lielas kritikas. Ceru, ka nav bijis emotion
Pašas tulkojums.

 

 

 

Freina Selaka (Frane Selak) pusē vienmēr ir bijusi veiksme. Viņš daudzas reizes ir bijis tuvu nāvei. Viņa pieredze sākās aukstā janvāra dienā 1962.gadā. Freins Selaks vilcienā devās uz Dubrovniku, vilciens noskrēja no sliedēm nogalinot 17 cilvēkus. Freinam izdevās izdzīvot ar salauztu roku un pāris zilumiem.
   Gadu vēlāk, Selaks lidoja no Zagrebas uz Rijeku. Lidmašīnai paceļoties durvis, kuras nebija kārtīgi nostiprinātas atvērās, un Selaks tika izvilkts ārā no lidmašīnas. Nelaimes gadījums atņēma dzīvību 19 cilvēkiem, bet Selakam atkal bija paveicies, jo lidmašīna neesot bijusi tik augstu, lai pēc kritiena siena kaudzē Selakam būtu kas vairāk par viegliem ievainojumiem.
1966.gadā viņš tikās ar trešo nelaimi, ceļojot ar autobusu, kurš iekrita upē. Četri cilvēki mira. Pārsteidzoši, Selakam atkal izdevās aizbēgt neskartam.
  
1970.gadā Selaks brauca savā mašīnā kad, pēkšņi, viņa automašīna aizdegās. Viņam noveicās, jo viņš atstāja automašīnu pirms uguns sasniedza degvielas tevrtni. Trīs gadus vēlāk, cita Selaka automašīna aizdegās. Tad Selaks zaudēja lielāko daļu savu matu.
  1996.gadā Selaks braucot pa kalnu ceļiem, pabrauca garām smagajai automašīnai, kura bija piekrauta ar koka baļķiem. Kad Selaks bija aizbraucis krietnu gabalu aiz šīs mašīnas viņš atpakaļskata spogulī ieraudzīja, ka šī kravas mašīna eksplodē.
  2003.gadā Selaks laimēja loterijā vienu miljonu.

 

 „Viņš pagājušajā diennaktī divas reizes brauca ar ātrās palīdzības mašīnu,” Teica policists. „Tas ir ārkārtīgi dīvaini, kā kāds ir cietis automašīnas avārijā un tajā pašā diennaktī arī vilciena avārijā. Nekad neesmu iedomājies, ka kas tāds varētu notikt Bilderā. 2008.gadā agrā septembra rītā, 46 gadus vecais bezpajumtnieks Roberts Evans (Robert Evans), bija cietis autoavārijā un nogādāts slimnīcā. Tās dienas pēcpusdienā, kad Evans devās uz savu dzīvesvietu zem tilta, viņš aizmiga pie dzelzsceļa sliedēm un piedzīvoja otro nelaimes gadījumu 24 stundās. Vilciens braucot garām bija skāris Evansa muguru un Evans atkal tika nogādāts slimnīcā.

70 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://oddee.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

es neteiktu ka Robert Evans ir dzimis laikes krekliņā.

 
1 0 atbildēt

bildīšu trūkst..

0 0 atbildēt

man jau šķiet ka nevis laimes kreklinā, bet vairāk nolādets ka tik daudz nelaimes ap viņu notiekemotion

0 0 atbildēt

Jā kur ir bilde "-" neko darit! Nēsi dzims laimes kreklā :) 

0 2 atbildēt