local-stats-pixel fb-conv-api

10 neparasti fakti par skorpiona zīmē dzimušajiem1

31 0

1. fakts

Iepazīstoties ar šīs zīmes pārstāvjiem, ļoti daudzi ir apmulsuši, un viņu jūtas ir diezgan pretrunīgas. Apziņa, ka Skorpioniem piemīt neizskaidrojama vara pār cilvēkiem, apkārtējos izsauc konkurences garu, bet vājiem un neaizsargātiem cilvēkiem – aizsardzības sajūtu.

2. fakts

No Skorpiona bieži vien gaida kaut ko bīstamu. No vienas puses – tas ir pamatoti, jo Skorpioni bieži mēdz atriebties un dara to no sirds, taču ir kāds “bet” – šīs zīmes pārstāvji to dara tikai tādā gadījumā, ja viņiem traucē vai kaitē.

3. fakts

Pārsteidzoši ir tas, ka Skorpiona seja gandrīz nemaz neatspoguļo viņa jūtas. Pēc tās nekad nevar pateikt, kas patiesībā notiek viņu sirdīs. Pat viņu acis paliek neskartas, neatkarīgi no tā, kādas vētras plosījušās viņa dvēselē.

4. fakts

Miers – tas ir tas, kas Skorpioniem nepatīk. Viņiem nepārtraukti ir vajadzīga emociju papildināšana. Dažreiz viņi daudz labāk jūtas tad, kad iet pa naža asmeni. Ikdienas rutīna viņus nenogurdina, jo viņiem ir ļoti lielas enerģijas rezerves, bet šo enerģiju viņiem pastāvīgi uz kaut ko jāiztērē, lai viņi ar to neiznīcinātu paši sevi.

5. fakts

Jau no agras bērnības Skorpionus var saukt par cīnītājiem. Nav svarīgi, kāda cīņa – pašiem ar sevi vai sabiedrību, taču viņi gandrīz vienmēr ar kaut ko cīnās. Protams, cīņas rezultāts ir atkarīgs no šīs zīmes pārstāvja stiprajām un vājajām pusēm.

6. fakts

Ļoti patīkami, protams, ir tas, ka Skorpioni bieži vien neuzskata par nepieciešamu kādam melot. Jā, Jūs varat nezināt, ko šis cilvēks domā, taču, ja viņš izsaka savas domas un viedokli attiecībā uz kaut ko, tad dara to ļoti tieši un atklāti.

7. fakts

Par cik Skorpioni pieder Ūdens stihijai, viņi ir patiesi cilvēka dvēseles pazinēji. Var pat likties, ka viņi redz cauri cilvēkiem, tāpēc paturiet prātā, ka 90 gadījumos no 100 viņi atpazīs Jūsu melus.

8. fakts

Maksimālisms – tā ir ļoti izteikta Skorpionu īpašība. Viņi to izrāda gandrīz jebkurā sfērā – mīlestībā, darbā, iepērkoties! Var teikt, ka vairumā gadījumu viņi saprot tikai “visu” vai “neko”.

9. fakts

Saziņa ar šīs zīmes pārstāvjiem ir aptuveni tāda – bērnam ir aizliegts ņemt rokās sērkociņus, taču viņam ļoti patīk skatīties uz uguni. Šajos cilvēkos piesaista briesmas. Ja esat gatavi riskēt – uz priekšu!

10. fakts

Šīs zīmes pārstāvju taktika – iet uz priekšu un neskatīties atpakaļ. Ja viņi savā priekšā redz mērķi, tad šķēršļi viņiem ir mazsvarīgi

31 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Vari par Ūdenvīriem faktus uzrakstit plz
1 0 atbildēt