local-stats-pixel fb-conv-api

Mani darbi braucot uz Poliju...10

86 5

Sveiki!
Man ir tikai 11 gadi😐
Mācos zīmēt, bet daudz kas nesanāk.
Lūdzu esat kritiski pret mani un tiem kuriem ir cits viedoklis, kā "sūds" vai "kaut kāds mēsls" komentāros ierakstiet ko man vajadzētu labot savos darbos :)
Paldies.

86 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kāda velna pēc jāzīmē uz līniju lapām? Tās līnijas izbojā visu zīmējumu, bet tā jau 11 gadiem nav slikti...

23 0 atbildēt

Khm , neko nesaku , darbiņi forši. Man draugs-meitene 10-12 gados radija mākslas darbus tādus no kuriem man mute bija atvērta... Viņa pat mākslas skolā nav gājusi ..

10 0 atbildēt

Pēdējais manupraat vislabākais, bet es tev ieteiktu rūpīgāk krāsot, visu sākumā zīmēt vieglītiņām ar zīmuli, zīmēt uz baltas lapas nevis uz līniju lapām. Tici man zīmējumu kvalitāte redzami uzlabosies un arī pašai būs prieks. emotion  vnk pati ari zīmēju, moš kādreiz publicēšu.

10 0 atbildēt

Iesaku atteikties no zīmuļiem, bet to vietā izvēlēties akvareļu krāsas- uz krāsu paletes vienu no iedobumiem pielej puspilnu ar ūdeni. Tad pa pilītei liec klāt krāsu. Tā ļoti labi un plūstoši varēsi veidot toņkārtas- no pavisam gaiša līdz tumšai, klājošai krāsai. Vēl iesaku sākt ar nozīmēšanu no attēliem- tur uzreiz varēsi redzēt visus atspīdumus un ēnas, tā arī veiksmīgāk iemācīsies strādāt ar ēnām un gaismām. 

Arī es pašmācības ceļā mācījos zīmēt, tiesa gan no šādām sadzīviskām lietām esmu pārgājusi uz portretu zīmēšanu, ar ko arī šad un tad piepelnos. Galvenais atrast, kas tiešām padodas. Pilnīgi niez nagi doties ciemos un  Tevpamācīt, kā jāzīmē, laikam ne velti studēšu vizuālās mākslas skolotājas amatu. emotion Katrā ziņā skaties youtube video, kur ir ļoti labas pamācības, vispirms noteikti sāc ar lietu kopēšanu, kad roka būs iestrādāta, varēsi zīmēt reālus priekšmetus no realitātes, kā arī fantāzijas. emotion

4 0 atbildēt
Ir forši, tikai mazliet traucē tas, ka zīmēts uz līniju papīra
2 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt
Nu re, tad laikam neesmu kaut ko sapratusi pareizi, bet mājās gan mēģini ar akvareļiem.
0 0 atbildēt

Nomaini līniju kladi pret kladi, kurai nav ne līniju ne rūtiņu. Pati zīmēju tādās ir tādas speciālās ar cietiem vākiem pie tam.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt