local-stats-pixel fb-conv-api

you bitch..;p8

Reiz man likās, ka varam būt ļoti labas draudzenes. Neņemot vērā mūsu strīdus par dzīves patiesību un ikdienas sīkumiem. Tam visam pa vidu bija cieša draudzība, kuru pat pašas nevarējām salauzt. Pienāca laiks, kad kļuvām tik kaitinošas viena otrai, ka rokas nestāvēja pie sāniem, bet otras matos, tas pielika punktu un ļoti pamatīgu.. Draudzībā parādījās plausa, kura ar katru dienu palielinājās, mēs to zinājām, bet izlikāmies, ka nemanām acīm redzamo. Viss notika tik ātri, ka neatceros, kurā brīdī viss palika tā kā ir tagad..Tu sāpināji mani un darīsi to ar kādu citu.. vai jau esi to izdarījusi..

Tu esi cilvēkus, kuram vajag kādu blakām, bet ne jau baru. Biju es tagad viņa, bet kad parādās trešā tu sāpini to otru, un kā vecu rotaļlietu ieliec plauktā, lai tā gaida, kad atkal paņemsi to, ja paņemsi.. tajā noskatoties man žēl, jo reiz es biju tā, kura sēdēja plauktā un gaidīja Tevi, bet manas rozā brilles sen ir nokritušas, tāpēc Tu nestājies man pretī, bet paej garām. Vēlos brīdināt Tevi. TAS NĀKS ATPAKAĻ un kāds Tevi iesēdinās plauktā!!!

20 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

"""Draudzībā parādījās plausa, kura ar katru dienu palielinājās"""

 

ES BĻE LĪKS SĒŽU ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9 1 atbildēt

kas ten kāds tīņu žurnāls. kurš vsp apstiprina šāda satura rakstus ?

5 1 atbildēt

nezinu, kas lika tev domāt, ka labāk būs, ja to ieliksi spokos, bet neteiksi tam cilvēkam ..

3 0 atbildēt

vai man tā tikai liekas, vai šī nav īstā vieta šim "rakstam"

3 1 atbildēt

uuu...atklāti...

1 0 atbildēt

Man ar tā bija ar vienu meiteni! Tas ir tik stulbi, ka tādi cilvēki ir, kuriem ir vienalga un kurus tu uzskati par saviem labākajiem draugiem!

Bet viņi vienkārrši tevi ignorē kad neēsat divatā! :(

+ tev par rakstu!

1 0 atbildēt

nu tad ej vinjai pa seju sakraamee. Buus vieglaak ap sirdi

0 2 atbildēt