local-stats-pixel fb-conv-api

Zināt nozīmē nezināt neko13

Kas ir tas, ko zinot kļūst zināms arī viss pārējais?

Mēs zinam tik , cik nezinam neko. Jo, ja tu zini, tad arī nezini. Un jo vairāk tu zini, jo vairak nezini. Tas ir kā ienirt okeānā. Jo dziļāk mēs ienirstam, jo lielāki plašumi mums pavēršas. Sēžot peļķē, mēs zinam kur sēžam, bet mēs nesēžam peļķē. Mēs pat nepeldam okeānā.

Cilvēks-necilvēks. Kā mēs varam teikt, ka esam „cilvēki”, varbūt nemaz neesam. Varbūt cilvēks ir kaķis,vai kāds , kuru apēdam. Varbūt kāds to ir zinājis un radījis ideju par”veģetārismu”?

Kāpēc jāpaiet gadsimtam, lai cilvēks pierādītu, ka viņam ir bijusi taisnība. Kāpēc tas, kas nezin nenieka, brēc visskaļak, un visi kā apburti ieklausās?

„Dzīvnieku ferma”, kā vēl precīzāk varēja atklāt šo pasauli- mūsu pasauli?

Es zinu, ka nezinu, jo ja, nezinātu – zinātu! Bet gribu uzzināt, lai zinātu, ka zinu!

„Mēs stāvam starp zināšanu un nezināšanu,mīklainā pustumsā, kur patiesība ir sajaukta ar meliem; bet kur tās sastopas,-neviens nezina”./Svami Vivekānanda/

34 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ar atvērtām acīm, stingri stāvam uz šīs zemes. Zombiji saviem bērniem maz ko iemācīs, bet tie, kas vel elpo - uz tiem ir cerība. 

4 0 atbildēt

Kopā mēs paveiksim brīnumus.

Paldies par ieguldīto darbu.  Izturību, iztēli, pacietību vēlot, Tavs kosmiskais draugs.

3 0 atbildēt
Padodiet rokas tiem kas slīkst, padodiet atbildes un meklējiet veidus kā informāciju padot saprotamu to Windows3 domāšanai. emotion Nelieniet kosmosā esot uz zemes, labāk palīdziet iznirt. Dodiet to būru atslēgas un domājiet kā to izdarīt.
1 0 atbildēt
Es zinu, ka es nezinu pilnīgi neko par vidusskolas matemātikas vielu un es par to lepojos, ka zinu.
1 0 atbildēt

Zināšana ir valoda, valodas spēja padara mūs gudrākus, ja izdomājam kā varētu kko pateikt īsāk un precīzāk, tas ļauj mums nodot vairāk otram sevis sakārtoto emotion

1 0 atbildēt
Kosmologi jūs! Nejūkiet prātā, stāstiet citiem ko redziet, ko piedzīvojiet un ko vēlieties. Beidziet atslēgties no šejienes, palīdziet citiem kāpt ārā. Nelieniet tik augstu, jūs apēdīs šeit. Ja es būtu sociumā, es nekad nelasītu to kas šeit rakatīts. Palīdziet atvērt acis, a ne runājiet slima suņa murgus. Viņi nesaprot ko tu gribi pateikt ar vārdiem "cilvēku ferma". Viņi saprot ja saka "šeit pilns ar idiotiem", viņi visi domā ka paši nav idioti. emotionDD Nelieniet tik augstu, apēdīs jūs šeit, vienkārši ir cilvēki kas neredz izeju. Un ja godīgi, es pats nezinu kas šeit jādara, vienkārši stāstu kā es šeit jūtos, un jums arī tas ir jādara, tikai zombiju valodā, nelieniet kosmosā jo jūs esiet uz zemes.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt