local-stats-pixel fb-conv-api

Violeta vs Adrians5

Pienāca laiks cīņai, Adrianam pretim iznāca Violeta. Māsa ar tumši ziliem matiem un iespējams skaļāko balsi. Viņas biezās matu cirtas izdaiļotas ar spīdīgām sarkanām bumbiņām un baltu lenti. Brūnajās acīs, iespējams, jau saredzēja savu uzvaru pār izaicinātāju.

Nostājoties cīņas laukuma malā, Violeta noskaitīja cīņas noteikumus. Galvenā atziņa, kas palika Adriana prātā, bija, ka jāuzvar divi pokemonu, lai iegūtu Kaskādes žetonu.

Abus trenerus šķīra cīņas lauks, baseins ar diviem peldošiem baltiem pontoniem tajā. Tā bija perfekti piemērota ūdens pokemoniem ar divām paplātēm, kur atrastie pretiniekiem.

-Es izvēlos Umbreonu- Adrians cīņā meta nesen evolūciju piedzīvojušo pokemonu, lai noskaidrotu tā patieso spēku.

Umbreons no pokebumbas izleca ar graciozu lēcienu uz tuvākā pontona. Vienreiz pīkstoši iesaucies, gandrīz pilnībā melnais pokemons izstaipījās kā pamodies no ilgas guļas. Pokemona skaistumu novērtēja gan aizmugurē stāvošie draugi, gan Violetas māsas, kamēr pati ieturēja vēsu stāju.

-Mums būs smags darbiņš Šelder- pēc trīssimt sešdesmit grādu pagrieziena Violeta cīņā meta savu pokebumbu, no tās izlecot aptuveni trīsdesmit centimetrus augstam gliemežvāka veida pokemonam. Viņu raksturo dzelkšņains zili violets gliemežvāka apvalks, milzīgas baltas acis ar melnām zīlītēm un ārkārtīgi gara mēle, ko izmanto, lai ieraktos smiltīs. Tā paliek ārpus gliemežvāka pat tad, ja tas ir aizvēries. Zinātnieki izpētījuši, ka Šeldera apvalks ir cietāks pat par dimantu un agrāk cilvēki to izmantojuši kā vairogus.

-Šelder, lec ūdenī- Violeta izlēma spēlēt paslēpes, labi apzinoties, ka Umbreons nespēs uzbrukt ar tiešu uzbrukumu zem ūdens esošam pokemonam.

-Vēro viņu- Adrians nekrita panikā - viņam jāiznirst pēc gaisa- pašpārliecinātība viņam gandrīz maksāja uzvaru.

-Šelder burbuļu uzbrukumu- Violetas pokemons uzbruka esot zem ūdens.

Šeldera raidītais trieciens satricināja pontonu, Umbreonu iegāžot ūdenī. Tumsas pokemons bija kļuvus par bezspēcīgu atklātu mērķi jebkuram Šeldera uzbrukumam. Kā pirmo trenere viņam lika izmantot ūdens strūklu, kas tiešā tēmējumā nodarīja lielas sāpes peldošajam Umbreonam.

Umbreons centās nokļūt atpakaļ uz pontona, taču Šelders pa visām varītēm viņam to liedza darīt, pamanoties uzbrukt ar visiem viņa arsenālā esošajiem uzbrukuma veidiem. Beigu beigās ledus uzbrukums pielika punktu Umbreona mocībām.

Adrianam nācās atzīt sava pokemona sakāvi un turpināt cīņu no iedzinēja pozīcijām. Izvēle nebija vienkārša, nevienam no palikušajiem pokemoniem nebija ievērojamas priekšrocības pret ūdens pokemoniem, īpaši viņu teritorijā.

-Nav godīgi, šis nav cīņas lauks, tas ir baseins- Adrians sašutis piecirta kāju pret stikla virsmu.

-Neņaudi, kad abi spēlējam spēli pēc vieniem noteikumiem- Violeta novīpsnāja un arī atsauca Šelderu, cīņā raidot Goldīni. Tā bija balta zivtiņa ar oranžiem plankumiem un apļveida acīm, pār kurām ik pa brīdim pārklājās oranži plakstiņi. Bažīgu darīja indīgais rags uz pieres, kas bija viņas bīstamākais ierocis.

-Es izvēlo tevi, Hitmončen- Adrians cīņā saucw savu pirmo pokemonu, cerībā uz brīnumi.

-Goldīne, burbuļu uzbrukumu- Violeta neizdomāja jaunu divriteni, dodot vienreiz veiksmīgi nostrādājušai stratēģijai vēl vienu iespēju.

Šoreiz tā nebija tik veiksmīga, Adrians lika Hitmončenam palekties iespējami augstu, lai atgriežoties uz pontona, tas jau būtu atgriezies mierīgā pozīcijā.

-Tu nevari vēlēties, lai divreiz viens un tas pats nostrādā pret mani- puisis pakratīja rādītājpirkstu un deva savam pokemonam pavēli -pērkona dūri pret ūdeni.

Hitmončens elektrizēja ūdeni, kā rezultātā Goldīne vairs nebija spējīga cīnīties. Adrians pateicās brālim, ka iemācījis cīņas pokemonam elektrisko uzbrukumu, jo citādi viņam būtu no cīņas lauka jānoiet ar nokārtu galvu.

-Es padodos- Violeta atsauca savu pokemonu un gar laukuma malu devās Adriana virzienā -elektriskie uzbrukumi ūdens pokemoniem ir pārāk sāpīgi, lai cīņā mestu Šelderu- pār meitenes vaigu notecēja asara -apsveicu esi godam nopelnījis Kaskādes žetonu.

Adriana rokā nokļuva gaiši zilas lietus lāses formas žetons, ko viņš pievienaoja jau esošajam Varavīksnes žetonam.

44 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

emotion emotion emotion

11 0 atbildēt

👍

5 0 atbildēt

👌

3 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt