local-stats-pixel fb-conv-api

Svešs mantojums | 1391

Laikam bija muļķīgi uzskatīt, ka turpmākajās dienās kas mainīsies, Dominiks kļūs par romantiķi un mēs dzīvosim kā tie piemīlīgie pāri videoklipos. Mēs neesam tie cilvēki. Bet, mums bija sava veida mīļums un veidi kā to izpaust.

Piemēram, kad vienā no treniņiem Logans aizsūtīja manā virzienā milzīgu uguns lodi, Dominiks izveidoja vairogu man aiz muguras. Vairogs bija neiedomājami vājš, apslāpēja vien daļu liesmu, bet ar to pietika, lai mana mugura nenosviltu, bet gan iegūtu vien vieglu apsārtumu. Tā viņš darīja ne reizi vien – paglāba no nāves, tomēr ļāva sajust savas kļūdas sekas. Kaitinoši, teikšu godīgi. Mana āda ir jūtīga un sūrstoša no uguns, bet viņš atsakās to izārstēt. Bet esmu pateicīga pat par to, jo viņš tādējādi parāda, ka tomēr esmu viņam svarīga. Tam pašam Loganam viņš izveidoja vairogu tikai vienreiz, kad maģija tik tiešām varēja viņu nogalināt. Citos gadījumos viņš ļāva puisim uz sevis izjust visu “burvību”.

Treniņi turpinājās, pat pastiprinājās, Dominiks īpaši lielu akcentu lika uz aizsardzību un pretinieku apmuļošanu. Tajā pašā laikā krietnu laiku vīrietis pavadīja pilī, spriedelējot ar Marianu, Enzo, Andrē un visu pārējo delegāciju, kuru es joprojām nezinu vārdos. Jau pirmajā plāna dzirdēšanas reizē man tas likās gana traks, tādēļ es pat nemēģināju slepeni noklausīties par ko viņi runāja, jo zināju, ka tas tikai vēl vairāk mani nobiedēs. Viņš man neteica precīzu datumu, bet es zināju, ka līdz ar katru stundu tuvojas tas brīdis, kad šurp dosies Teiti.

Rebeka... Rebeka mani no visas sirds nīst. Viņa nebilst ne vārda, vien uzlūko mani ar naida pilniem skatieniem. Es tik tiešām domāju, ka viņai tas ātri pāries, bet, nē, viņa dusmojas joprojām, nespēdama pieņemt manu lēmumu pārtraukt viņu abu attiecības. Leonardo ir zelta racējs, viņam nevajag parasto Rebeku. To apzinās ikviens šajā klanā, izņemot pašu Rebeku. Lai cik daudz es to neskaidrotu, meitene to nesaprot. Skaidra lieta, ka agri vai vēlu man nāksies izlaist viņu ārpus šīs mājas sienām, bet šobrīd nē. Zinu, ka neesmu tiesīga izlemt to viņas vietā, bet šoreiz es tomēr iešu pāri saviem principiem un to izdarīšu. Vienreiz es redzēju Leonardo “nemanāmi” staigājam ap mūsu māju, cenšoties atrast veidu kā sazināties ar Rebeku. Godīgi sakot, tas mani pārsteidza, es domāju, ka viņš aizmirsīs viņu tikko meitene pazudīs no acīm. Es devu viņam pāris mājienus, lai viņš vācas prom un drīz vien viņš paklausīja, aplūkojot mani ar slepkavas cienīgu skatienu. Protams, tas nenostrādātu bez Dominika aiz manas muguras. Šķiet, viņš šajā klanā ir galvenais baiļu iemesls. Daudzi cilvēki sāk iet pilnīgi citā virzienā, kad viņu ierauga vai piekaļ acis zemei, neuzdrīkstoties pat elpot. Man pašai tas liekas vien uzjautrinoši, vīrieša aura neuzdzen man nekādas bailes, pat vairāk, ar viņu es jūtos drošāk kā jebkad.

Mariana pēdējās dienas ir tik aizņemta ar gatavošanos gaidāmajam karam, ka pat neatrod laiku padusmoties uz mani vai Dominiku. Pat vairāk, šajās dienās viņa ne reizi nav man pievērsusi ne kripatiņu savas uzmanības. Es nevaru būt laimīgāka par to. Beidzot viņa nemeklē iemeslus, lai mani pārdotu citam klanam vai ko tamlīdzīgu.

Šorīt es devos uz tuvāko veikalu, lai sāktu sava plāna īstenošanu. Dominiks man vēl saņems par to ķircināšanu, kuru saņēmu dažas dienas atpakaļ. Es nu nebūšu tā, kas to tā atstās. Nē, pilnīgi noteikti, nē. Es atriebšos vēl cietsirdīgāk un nežēlīgāk. Pēdējās dienās viņš vairs nebija izspēlējis tamlīdzīgus trikus, bet tas nenozīmē, ka esmu to aizmirsusi. Viņš nevar vienkārši paspēlēties ar manām jūtām un tad likt to aizmirst. Tas tā nestrādā.

Tā nu es pavadīju veikalā pieklājīgas 30 minūtes, vienkārši cenšoties izlemt, kas atstās uz viņu vislielāko efektu. Pārdevējs/uzraudzis skatījās uz mani kā uz psihopātu, bet es šajā klanā esmu pietiekami ilgu laiku, lai tam vairs nepievērstu uzmanību. Par laimi, tagad es vismaz netieku uztverta kā potenciālā sieva un bērnu dzemdētāja. Visi zina, ka piederu Dominikam, un neviens nav tik traks, lai censtos to mainīt.

Mans iepirkums tiek pārtraukts. Ne tajā labākajā veidā.

Atnāk ziņojuma no pils.

Man ir nekavējoties jāierodas turp.

60 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt