local-stats-pixel fb-conv-api

Stāstiņš par Rausīti - tīņu romāns.1

63 0

Labdien, mani sauc Dristaps, bet draugi mani sauc par Rausīti. Mana mīļākā ģimenes locekle ir mana mamma, bet tētis arī ir labs loceklis. Viņš ir lielāks loceklis par mammu. Man ir arī citi ģimenes locekļi. Māsīca arī ir mans ģimenes loceklis, un es ar viņu bieži runāju.
Man patīk lasīt grāmatas, un mana mīļākā grāmata ir Bībele, jo tur rakstīts par manu labāko draugu Jēzu.
Dažreiz citi skolas bērni mani apbižo, jo es draudzējos un runāju ar Jēzu, bet man vienalga, jo es zinu, ka Jēzus mani ļoti mīl.
Šodien es skolā pamanīju kādu meiteni ar tumšiem matiem, viņa ir vecāka par mani, un man liekas, ka viņu sauc Kaina. Viņai drīz paliks 16, bet mana mamma saka, ka man nedrīkst draudzēties ar vecākām meitenēm, bet ja es paprasu viņām pases bildi, tad drīkst.
Ziemassvētkos man uzdāvināja planšeti, samsukas modeli. Es ieladēju WHATSAPP aplikāciju, jo mani klasesbiedri tur ir uztaisījuši klases grupu. Es ar viņiem čatoju (mamma teica, ka var), bet tad man pēkšņi un galīgi negaidīti uzrakstīja nezināms numurs.
- Čau, zini, kas es esmu?
- Nē.
- Es esmu Kaina, atceries?
- Labdien, te Rausīša vecāki. Vai jūs, lūdzu, nevarētu atsūtīt savu pases bildi?
- Labi, ņemiet.
Mani vecāki aizgāja. Es turpināju sarakstīties ar Kainu. Viņa man atsūtīja savu bildi. Viņa patiesībā ir diezgan skaista, bet viņai ir paliels dibens un dēlis.

63 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

umm... by one side wtf? you're kidding me right?

By other one, if its true, it looks like your life is ruined by parents...

5 0 atbildēt