local-stats-pixel fb-conv-api

Stāstiņš par Rausīti - tīņu romāns. 9. daļa1

44 0

Tātad, mana pasaule tiktu sagrauta tā vai tā. Labi, ka Kaina mani šim sagatavoja un nedaudz izglītoja. Es varēju palaist garām to daļu, kurā stāsta par pubertāti un ķermeņu atšķirībām. To jau es zināju. Bet tad. Pienāca tas mirklis. Skolotāja atritināja plakātus. Es šausmās pasitos atpakaļ ar visu krēslu un pārmetu krustu. Tieši man acu priekšā bija attēls ar kailu meiteni. Es piesarku tik ļoti, ka manu seju varētu sarīvēt un izmantot kā sastāvdaļu aukstajā zupā. Lai arī attēls bija zīmēts, tur bija pietiekami daudz detaļu. Krūtis es biju kaut kad redzējis iepriekš, kad kāds klases grupas čatā iemeta Super Aņkas plikbildi. To reizi es atceros, jo pēc tam es mazgāju seju ar veļas balinātāju, lai taptu tīrs. Nedaudz tika arī acīs, un ar Jēzus svētību es kļuvu atkal tīrs, lai gan šad tad prātā man iemaldījās šis prātu stindzinošais skats ar Aņkas pupiem un viņas izplūdušajām miesām. Blakus meitenes attēlam bija arī vinas vadžainas zīmējums. Es varu apliecināt, ka, ja ķermeņa daļas būtu cilvēki, vadžaina būtu Aņka. Tā izskatījās pēc kāda nezvēra mutes, kura grib apēst gurķi vai jebkuru citu gurķa formas lietu, sākot no pirksta, beidzot ar baklažānu. Es turpināju sarkt un domāt, vai mums mājās vēl ir balinātājs.
- Tagad katrs nāks pie mana galda, mēs mēģināsim uz šī gurķa uzvilkt prezervatīvu. Katram būs jāizmēģina.
Es paskatījos uz Ritardu. Viņš pasmīnēja un piemiedza ar aci, liekot manīt, ka šī nebūs viņa pirmā reize, kad viņš to liek uz gurķa. Nespēju iedomāties, kāpēc tas būtu jādara. Varbūt gurķis tā turas ilgāk svaigs?
Pirmo izsauca Nervuzauru. Skolotāja viņai pasniedza spīdīgu paciņu. Drebošām rokām Dagnija mēģināja to atvērt. Beidzot viņai tas izdevās. Viņa iebāza pirkstus tur iekšā. Paciņā.
- Īīīīīī!, viņa iespiedzās. Tikpat drebošām rokām viņa izvilka to ārā. Tas bija tāds kā apaļš gumijas riņķītis. Viņa to saspieda pirkstos, un tas nokrita uz zemes. Visa klase sāka smieties. Nervuzaurs nosarka, sāka raudāt un izskrēja no klases. Skolotāja pateica Paulai, lai aiziet sameklēt viņu un nomierināt. Paula, acīm redzami, atvieglota izgāja no klases.
- Labi, nākamais!, skolotāja pārlaida acis klasei un apstājās pie Lolitas. - Lolita, nāc Tu.
Lolitas acis iemirdzējās. Viņa ar zobiem veikli atplēsa jaunu paciņu, veikli izķeksēja ārā aplīti, nolaizīja gurķi un veikli uzritināja prezervatīvu gurķim. Skolotāja ieplēta acis. Klases aizmugurē atskanēja čuksti. Jā, nebija šaubu, ka viņa to darījusi vairākas reizes. Es paskatījos uz Ritardu. Viņš pasmaidīja un piemiedza man ar aci. Es biju šausmās. Pārējie klasesbiedri bija izvirtību briesmās. Domā, Rausīt, domā. Man galvā iešāvās doma. Es pacēlu roku.
- Skolotāj? Es varu būt nākamais?
- Protams, Dristap. Es ļoti priecājos, ka Tava ticība Tev ļauj domāt atvērti un Tavs redzeslauks ir tik plašs., viņa pasmaidīja.
Viņa nezināja, kas notiks tālāk. Es paņēmu gurķi un sākumā pajautāju skolotājai, vai var aiziet nomazgāt, jo Lolita viņu bija aplaizījusi. Es izgāju ārā. Uz soliņa sēdēja Dagnija, kura joprojām izskatījās ļoti aizskarta un nokaunējusies. Paulas nekur nebija. Gan jau, ka aizgājusi uzpīpēt, jo viņa arī bija slikto meiteņu bariņā. Es gribēju pieiet pie Dagnijas parunāt. Un tad es sapratu, ka esmu pieļāvis kļūdu. Viņa ieraudzīja gurķi manās rokās un sāka spiegt un raudāt reizē. Es salēcos un sāku skriet uz tualešu pusi. Zēnu tualete bija aizslēgta uzkopšanas darbu dēļ. Ko darīt? Es nolēmu ieskriet meiteņu tualetē. Vēl viens spiedziens. Šoreiz tā bija Paula.
- Rausīt, ko Tu dari ar to gurķi? Nenāc man klāt!
- Nomierinies, Paula., es nočukstēju. - Man viņš tikai jānomazgā. Ko Tu pati te dari? Tev bija jāpieskata Nervuzaurs.
- Viņa teica, lai eju prom. Un man šodien sākās tās dienas., viņa nedaudz nosarka.
Kādas dienas viņai varēja sākties? Ā, jā. Pareizi. Meitenes. Es nolēmu neko vairs nejautāt, jo ideja, ka Paula asiņo no viņas Aņkai līdzīgā orgāna, man īpaši nelikās intriģējoša. Es nomazgāju gurķi un sāku to ēst.
- Rausīt, neēd skolas inventāru., viņa iespurdzās. - Labāk iedod man arī.
Es iedevu viņai pusi no gurķa, un tā mēs kraukšķinādami to ēdām meiteņu tualetē

44 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Tā izskatījās pēc kāda nezvēra mutes  emotion 

Gaidu nākamo daļu! 

7 0 atbildēt