local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku dzīves hronika un atziņas (1)14

100 2

emotion

Mazliet pastāstīšu par sevi. Reģistrējos Spokos 2011.g. oktobrī un pirmie iespaidi radās ļoti slikti, gribēju pat izreģistrēties, bet toreiz nebija tādu iespēju. Pievienošu vienas sarakstes atstāstījumu, lai vieglāk saprast kas un kāpēc.

RE:profila dzēšana 2011-10-14 14:52:32

rasab:Kā var sevi izdzēst no lietotāju saraksta?

Atbilde: kāpēc vēlies to darīt?

rasab:

Tāpēc, ka neapmierina šejienes nebūšanas. Tā vakar visu dienu ielogojoties nokļuvu eden profilā, šorīt petersons65 profilā. Savā profilā nevarēju visu laiku tikt. Tagad ar mokām iegāju, nomainot paroli, izdzēsu jau savu haltūru un redzu, ka te ar kaut cik nopietnām lietām nedarbojas,bet rupjības raksta bez gala .

Atbilde:Šobrīd risinājums tai problēmai vēl tiek meklēts. Profilu izdzēst nevar, vari vnk portālu neapmeklēt, ja nevēlies.


rasab: Paldies par to pašu!

Pamēģināju uzrakstīt pirmo rakstu, bet nesekmīgi. Noteikumus gan biju izlasījusi, bet tas bija par maz lai raksts sanāktu publicējams.

bubble Tavs raksts izdzēsts 2011-11-26 14:13:14

Tavu rakstu Par dārgu izdzēsa administrators, pamatojoties uz nepietiekamu vai neatbilstošu saturu!
raksts pilnībā neatbilst noteikumiem emotion pārlasi tos un centīsimies spokus nepiemēslot emotion
Kā pievienot rakstu?

Tā arī nesapratu, vai saturs bija nepietiekams vai neatbilstošs. Biju pieļāvusi savu pirmo lielo kļūdu- nebiju atstājusi raksta kopiju. Nevarēju arī paanalizēt savas kļūdas.

2011. g. laikā uzrakstīju tikai 2 komentārus.

Apņēmības pilna rakstīju vēlreiz rakstu.

kapeika Tavs raksts izdzēsts 2012-01-29 01:13:52

Tavu rakstu Laba ideja skenera izmantošanai izdzēsa administrators, pamatojoties uz nepietiekamu vai neatbilstošu saturu!
Raksts neatbilst noteikumiem - bildes/vārdi stipri par maz.

Atkal rezultāts iepriekšējais, bet šoreiz man bija kopija un savas kļūdas redzēju. Arī kapeika

Uz kļūdām bija norādījis(usi )– paldies viņam(i) par to.

Vēl gada laikā uzrakstīju 5 komentārus-visus rīmēs, jo tā man vieglāk savas domas izpaust.

Tad mēģināju rakstīt pēc gandrīz 10 mēnešiem.


jacky Paldies Tev! 2012-10-25 15:08:12

Apsveicam ar pirmo pievienoto rakstu. Tas Tev ir nopelnījis +10 cepumus un +10 krutuma punktus

Pirmā, sekmīgi pievienotā raksta dienu (2012-10-25 15:08:12) uzskatu par aktīvas darbības sākumu Spokos

jacky Apsveicu! Sasniegts jauns krutuma līmenis! 2012-10-28 09:20:03 Apsveicam! Esi nopelnījis 500 krutuma punktus un pakāpies pa karjeras kāpnēm, sasniedzot trešo līmeni – „rēgs”.....

Ar vienu rakstu un 7 komentāriem tiku līdz 3. līmenim – rēgam. Ja sāk rakstīt, rodas iemaņas. No savām pirmo rakstu neveiksmēm guvu mācību. Nodomāju, ka jāpadarbojas mazliet vēl. Bija pašai sakrājušās dažas lietiņas, ko gribēju apkopot. Te atradu labu vietu kur diezgan viegli padodas apkopot tekstu un bildes, parādīt citiem, lai pārliecinātos vai nav muļķības sarakstītas. Veidojās gandrīz kā savējā datu bāze. Darbojos vienatnē un tikai nesen tuvākajiem cilvēkiem atklāju savu nodarbi.

jacky Apsveicu! Sasniegts jauns krutuma līmenis! 2012-10-30 21:09:50

Apsveicam! Tevi galīgi vairs nevar saukt par jauniņo Spokos, un par nopelnītajiem 1000 krutuma punktiem, tev tiek piešķirts „bubuļa” tituls.....

Idejas pašas atnāk par ko rakstīt un kā iztikt atkal bez fotoaparāta. Te piedzima mana rakstu sērija rīmēs ,,Kas es esmu?’’ Pirmais raksts par spoku-bubuli . Bubuli uzzīmēju datorā no rimbulīšiem un pašportrets arī pašas zīmēts. Zīmēšanas talanta gan man nav, bet kur lai oriģinālu bildi ņemu.

bubble Piešķirts oriģinālraksta statuss 2012-10-30 21:09:50

bubble piešķīra Tavam rakstam oriģinālraksta statusu!
http://www.spoki.lv/foto-izlases/Mans-apbrinojamais-skeneris/599578

Smējos kā kutināta, jo šis raksts bija tas pats otrais mēģinājums rakstīt Spokos , ko izdzēsa kapeika . Tagad to gan biju papildinājusi. Rakstu atkal, visus rakstus apstiprina bez iebildēm. Pirmos rakstus pati novērtēju kā vienkāršos, bet nu jau bija drosme novērtēt par oriģināliem.


jacky Apsveicu! Sasniegts jauns krutuma līmenis! 2012-11-08 15:29:55

Apsveicam! Ne kurš katrs spēj sapelnīt 2500 krutuma punktus, taču Tev tas ir izdevies, un par to tiec atalgots ar „fantoma” titulu ...

Rakstu atkal. Grūtības ar pašas fotografētām bildēm, jo fotoaparāta man nav un mobilajam vecs modelis, kas nefotografē. Mana apbrīnojamā skenera iespējas arī jau izsmeltas – nevaru izdomāt ko noskenēt. Rakstu dažādas tematiskas rīmes un kombinēju bildes datorā. Bagāts dara kā grib, nabags – kā var.

Katru dienu pārbaudu konta stāvokli. Tur arī neiet visai gludi – gan ieripo man lieki cepumi kontā, gan neieripo tie, kas pienākas. Ziņoju vēstulēs administrācijai un bez domstarpībām lietas nokārtojas. Skatos kurus rakstus kad labāk pacelt un kuras ekstras pirkt un lai dienas bilance būtu vienmēr pozitīva.


jacky Apsveicu! Sasniegts jauns krutuma līmenis! 2012-11-22 22:04:11

Apsveicam! Pateicoties Tavām aktivitātēm, esi ticis pie 5000 krutuma punktiem un jau līdz ļoti augstajam „gara” līmenim.

Krutuma līmenis aug , bet manas iespējas bez fotoaparāta ar katru dienu sarūk. Varētu rakstīt rakstus rakstīšanas pēc, bet tas nav manā garā. Gribu rakstīt par to , kas patīk un tās ir receptes, varētu būt arī rokdarbi, vēl radu raksti, kur ir diezgan liela pieredze. Rīmes vienmēr pašas atnāk.

jacky Tu esi žurnālists! 2012-12-04 03:40:05

Tev nomainīja grupu uz "Žurnālists"

Tā ir vispirms atskaite man pašai. Kā ir gājis Tev - varēsi salīdzināt. Man būs prieks, ja pasmaidīsi.

Par žurnālista gaitām 2. daļā.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Spoku-dzives-hronika-un-atzinas2/619964

100 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ideāli, man arī jāpapēta sava spoka biobrāfija, bet izskatās mans ceļš tik ēkšķains gada garumā nebija :D

Strādā !  Tas ir vienīgais pasaules bauslis. Ikviens lai savu uzdevumu zina un dzīvē piepilda.  / E.Zolā. /

8 0 atbildēt

Viss ir atļauts, kas nav aizliegts.

7 0 atbildēt

:D es gan sākuma jutos , kā haizivs ūdeni,  ātri dabūju demonu :D Atausa atmiņā vecie spoki, kas pēc bloga izskatījas oi cik tas sen bija :D un, tad vispār piereģistrēties nevarēja, tik pa blatu sarunāt ar kādu moderātoru 

7 0 atbildēt
Mans pirmais raksts ko gribēju likt:D negribas acerēties, labi kad izņēma!
4 0 atbildēt

kapeika ir viņš vai viņa ? jo informācijā ir vīrieša vārds :D

4 0 atbildēt

feins raksts :) tagad skatos uz to savu vēstuli un šķiet, jā, par maz info, lai gan parasti lietotāji tiešām nav pat ielūkojušies noteikumos. un vienmēr jau var atbildēt un lūgt noprecizēt, kas īsti nebija ok.

bet labi, ka nepadevies pēc pirmajiem aplauzieniem :)

3 0 atbildēt

Tev bija vnk ģeniāls tas raksts par rokdarbu skenēšanu. Nofotografējot visu darbu un ieskenējot detaļas rodas ideāli precīzs priekšstats par visu- taisni žēl, ka cita darba līdz kaklam un pāri galvai, un nav iespējas Tavas idejas izmantot.

2 0 atbildēt

Kkāds milzīgs raksts ar pašreklāmu... 

0 0 atbildēt

šitā es centos izprast totalizatoru =)

0 0 atbildēt