local-stats-pixel fb-conv-api

Spocīgi stāsti.3

24 1

Biju ar tēti aizgājis sēņot.
Ieejam mežā, izklīstam. Es eju, te pēkšņi priekšā veca sapuvusi māja, pilnīgs grausts! Eju iekšā, neviena cilvēka, viss kluss! Iekšā māja bija pilnībā neskarta izņemot visur bija 10cm putekļu kārta.
Staigāju pa māju, ieraugu galds uzklāts, ēdieni uz šķīvjiem, dzērieni krūzēs. It kā kaut kādas kāzas bijušas, bet viss pamests un visi ēdieni sapuvuši.
Te pēkšņi pulkstenis pie sienas nedarbojas, rāda 3 naktī. Ieraugu pie sienas kalendārs 1974. gads!
It kā mistiski visi cilvēki būtu pazuduši!
Ātri bēgu prom no tās vietas, skrienu pie tēta skatos viņam jau pilns
sēņu grozs, saucu viņu lai nāk apskatās to māju, kas bija tur pārsimts metru uz sāniem. Ejam, skatos vieta kur bija māja vairs nekas nav tikai krūmi nezāles un sūnas!
Ātri braucām prom no tās vietas, kaut kas mistisks tur bija.

Tas notika Sātiņu pamatskolā, kura izbūvēta bijušajā kara hospitālī. Daudzi cilvēki šajā vietā ir saskārušies ar asinis stindzinošiem gadījumiem. Pirmais stāsts ir par diviem zēniem, kuri vēlu vakarā skrēja pa skolas gaiteni un tā galā pamanīja vīrieti baltā uzsvārcī. Tas intensīvī soļoja- uz vietas! Pats dīvainākais bija tas, ka vīrietim trīka kāju. Tagad šie zēni ir jau pieauguši un vēl nesen apsprieda redzēto. Tas nebija nosapņots. Spokainais ārsts pat skatījies viņiem acīs.
Vēl šajā pašā skolā ir telpa, kur dzīvo skolas sargs. Bet tur ir ļoti grūti uzturēties, jo kā aizver acis, tad tajā vietā, kur ir logs nāk iekšā krustnešu karavīri. Var jau likties smieklīgi, bet to nav stāstījis tikai viens cilvēks. Un šajā telpā neviens vairs labprātīgi neuzturās.

Reiz kāda sieviete brauca mašīnā no darba. Taču kopš viena pagrieziena viņai visu laiku sekoja kāds sarkans minibusiņš. No sākuma sievietei bija vienalga – droši vien brauc uz to pašu pusi, tad tā liela muiža. Bet mašīna turpināja sekot, un ik pa brīdim ieslēdza tālos lukturus, kuri izgaismoja sievietes mašīnu. Bet mašīna neapstājās no sievietes. Tad viņa nosprieda, ka brauks pa ceļu, pa kuru neviens nekad nebrauc, jo tur nav ne labs ceļš, ne gaismas. Viņa nogriezās pa to ceļu, bet mašīna turpināja sekot un slēgāt iekšā un ārā tālos lukturus. Nu jau viņa bija pārbijusies, un zvanīja policijai, lai viņi gaida pie viņas mājas un grābj ciet sarkanā busiņa šoferi. Sieviete aizbrauca mājās, kur policija kā jau runāts gaidīja. Kad arī minibusiņš apstājās policijas vīri pieskrēja klāt un grāba viņu ciet, bet vīrs kliedza: “neķeriet mani, bet viņu!!” Policija pamanīja, kā no sievietes mashīnas izkāpa kāds cits vīrs ar nazi rokās, bet tad viņš izgaisa. Beigās atklājās, ka vīrs kurš bija mašīnā bija centies pārgriezt sievietei rīkli, bet sarkanais busiņš to bija pamanījis un katru reizi kā šis gribējis uzbrukt ieslēdza tālos lukturus, lai izgaismotu mašīnu, un sieviete viņu pamanītu.

https://exs.lv/read/spoku-stasti

24 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

baisi emotion

0 0 atbildēt
Nošpikots
0 0 atbildēt