local-stats-pixel fb-conv-api

Saulriets #37

125 0

Paldies, ka mani atbalstāt, paldies par plusiņiem, es cenšos, ja gribēsie daļiņu rakstat komnetāros, un ja kaut kas patīk vai nepatīk arī uzrakstat komentāros centīšos ņemt vērā.

Es nezināju kādu attaisnojumu man paskaidrot vecākiem, kāds tas varētu būt ? Es domāju visu ceļu līdz nepamanīju, ka es jau esmu pie pašām mājām. Es iegāju iekšā uztraukumu pilna.

-Mīļā, sirds ! Kāpēc tu tik ilgi laistīji mūsu dārzu ? Mūsu mājsaimniece to varēja izdarīt, nevajag mocīties. -Es nesapratu par ko mamma runā, bet tad sapratu, ka brālis man izpalīdzēja. Paldies viņam !

-Nekas mamm, viss ir labi, nežēlo mani, es vinekārši gribēju tev uztaisīt pārsteigumu. Es gribēju... -Viņa saķēra mani aiz galvas kā mazuli un noskūpstīja man pieri.

-Vai viss labi, tad ir vai ne ? Es iebraucu tikai pēc dokumentiem, tāpat drīz braukšu prom, uztaisīšu brokastis tavam brālim Maratam, paņemšu papīrus, koferi, tēti, un laidīšos projām, uz vineu nedēļu, kā jau runājām. Piedod, ka tik ilgi, darīšanas ir darīšanas. -Es noslaucīju mammas buču, un devos uz savu istabu čatot ar Rodžeru tālāk, cerams, ka viņš neapvainojās.

-Sveiks, es ceru, ka tu neapvainojies, jo mani vecāki, biznesmeņi, atbrauca mājās, ''aizmirsa'' svarīgus papīrus. Piedod, tiksmies lūdzu rīt.

-Ā... sveika, nē es neapvainojos, tas nekas, es tev jūtu līdz. Labi, rīt tiekamies.

-Atsūti man bildi, ar ko tu tagad dari ? -Es ļoti lūdzos, līdz viņš pikerita. Beidzot ! ! !

-Cerams, ka tu neapvainosies, es .... cerēšu, ka tu nebūsi dusmīga. -Viņš man atsūtīja bildi, kur viņš skūpstās ar meiteni, un viņam rokās bija kokteiļu glāze rokās. Mans mojito... Tu pati esi vainīga, bet re mana draudzene Žizele. -Es klusēju savu telefonu aiz dusmām nometu uz grīdas, un mans kokteilis arī šķīda gabalos. Es biju ļoti nikna. Nezināju ko darīt, tad brālis... ienāca iekšā.

-Mās, Elēn, tu raudi ?! Kurš ir tas āpsis kurš tevi sāpināja ? Es viņam sadošu ! Kur viņš ir ? -Es negribēju atbildēt, un noslaucāju acaras, viņš pacēla manu telefonu uz kura vēl bija mazliet izlijis kokteilis, viņš to kokteili noslaucīja, un apskatījās bildi, kuru viņš man atsūtīja, bet es pati uzprasījos, un tā gribēju !

125 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Apsveicami, Chuppy Bunny apsveicami, man patīk! 

2 0 atbildēt

Vajag vēl

0 0 atbildēt

Tagad vēlvienu obligāti bez atrunām.

0 0 atbildēt