local-stats-pixel fb-conv-api

Realitātei acīs10

104 0

Dienas rit, viena pēc otras. Reizēm domāju, ka nav ne viena kas uzklausītu, nav ne viena kas saprot to kā jūtos, tomēr sēžu šobrīd šai virtuvē tik mierīgi vispār nesatraucoties par to kas notiek, jo blakus ir pareizie cilvēki. Cilvēki, kuri liek aizmirst par raizēm vai izdzīvo tās kopā ar tevi.

Draugi - neatņemama dzīves sastāvdaļa, reizēm domājam, kas tad tur, tie ir tikai cilvēki kas ik pa laikam apjautājas kā iet, tikai gaidot pretī to pašu jautājumu. Protams katram reizēm galvā svaidās šausmīgas domas par visādām lietām, arī man, citreiz ilūzijas, citreiz stipri pārdzīvojumi par notikušo un kā tas iespaidos nākotni. Mani tas piemeklē katru dienu, tomēr es no visa spēka cenšos tās negatīvās emocijas aizbaidīt prom. Katram ir jāatrod tas burvīgais cilvēks, nodarbe, hobijs, kas ļauj izbaudīt labo, kas liek ieskatīties skarbajai dzīvei acīs un tomēr spēt domāt pozitīvi.

Ir cilvēki, kas uzskata, ka zīmēt, gleznot, rakstīt, kad esmu emocionāli nestabila ir slikti, ka tas tikai atgādinās man par to, kas lika man to rakstīt, zīmēt, tomēr tas palīdz, tas nomierina. Tas spēlē lielu lomu manā dzīvē, tomēr ir viens cilvēks kas man dod tik lielu atbalstu, sniedz iedvesmu turēties, dod spēku pamosties katru dienu un es zinu, ka ja man būs slikti ir viens cilvēks, kas būs gatavs būt man blakus un es būšu viņai, ja viņai mani vajadzēs, vienmēr!

Es jums visiem novēlu atrast to, kas jums liek justies labāk, protams būs brīži, kad tu jutīsies atkal briesmīgi, bet tāda ir dzīve.

104 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Labāk atrast kādu nodarbošanos,jo draugi arī mēdz pievilt.

7 0 atbildēt

Jaa, taada ir shii dziive, un taa ir tik sasodiiti skaista un bagaata emotion

6 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt
Drūmi....
4 0 atbildēt

Tas, kas ir jāatrod, ir ticība. Ticība kaut kam, kas bez visa pārējā var dot dzīvei jēgu. Esmu piedzīvojis to, ka nevis draugi pazūd no manas dzīves, bet es izaugu citā līmenī. Tu aicini līdzi, bet viņus tas neinteresē. Vienīgā iespēja ir atrast atkal kādus, ar kuriem kopā nostaigāt nākamo izaugsmes posmu un cerēt, ka kāds no viņiem vēlēsies augt arī tālāk.. jāsaka, ka nekļūdīgs ir teiciens - draugi ir tie, ar kuriem Tev ir vienādas intereses.

1 0 atbildēt

Ir divi veidi kā skatīties uz negatīvām lietām. Došu piemēru: Cilvēkam ir bailes iet pāri tiltam, jo tas varētu sabrukt.

1) Psihologs teiktu: Katru dienu pāri šim tiltam iet simtiem cilvēku un nekas viņiem nenotiek. Iespēja, ka tas notiktu ar Tevi ir ļoti niecīga, tāpēc nav vērts uztraukties.

2) Otrs veids ir pajautāt: Bet kas tad notiks, ja tā arī sanāktu? No kā tad ir bailes? No tā, ka viss beigsies?

Redziet, otrais gadījums ir daudz pareizāks un jāsaka, ka gudrs un stiprs cilvēks ir tikai tas, kas nevis izvairās apzināties situācijas nopietnību, bet to apzinoties līdz galam, tāpat var satvert jēgu un māku priecāties.

Jāsaka, ka es esmu to satvēris.. Ja kādam interesē, tad varu pastāstīt privāti. Bet bez tā, būtu pilnīgā ...

1 0 atbildēt