local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudušo relikviju noslēpums #220

21. daļa

Ceļš melnajā Range Rover bija ilgs. Sieviete, kura veda Kārtraitu turpmāk klusēja. Vērojot ceļu caur auto logiem Kārtraita redzēja slīdam garām mājas un kokus, šoseju, laukus – viņi bija tālu prom no Bristoles. Kad ceļš bija bijis vismaz četras stundas sieviete piestāja pie kādas lauku mājas vārtiem. “Kāp ārā ! “ viņa uzkliedza Kārtraitai un Kārtraita neriskēja neklausīt.

Izkāpusi no auto jaunā sieviete redzēja parastu lauku māju, netālu no tās esošu šķūni un tālumā pļavu. Nesaprotot, kāpēc šeit ir nonākusi un domājot vistrakākās domas Kārtraita pati sevi iedzina panikā :” Kāda tava draudziņa māja? Atvedi mani šeit nošaut un aprakt? Uz priekšu, man tāpat vairs nav ko zaudēt! “ Sieviete, kura viņu šeit atveda sāka smieties. “Ja es gribētu tevi nošaut tu būtu mirusi jau tonakt klubā. Tu ar savu sekošanu gandrīz izgāzi ļoti svarīgu misiju un tāpēc mani priekšnieki uzskata, ka tev ir jāierodās mūsu štābā. “ Kārtraita blenza neizpratnē uz sievieti, kura runā par kaut kādu štābu. Kāds štābs var būt vecā lauku mājā? Pussabrukušais šķūnis? Nē, sieviete viņu noteikti mēgina nomierināt, lai Kārtraita zaudētu koncentrāciju un tad lode pakausī vai pierē. “ Skuķēn, es lieliski zinu, kas tu esi. Tu esi detektīva Nelsona sekretāre, kura laiku pa laikam palīdz viņam ar uzdevumiem, kā izmeklētāja. Es arī lieliski zinu, ka klubā tu atradies nevis, lai izsekotu mani vai kādu citu, kas atradās klubā, bet lai izsekotu Dārsiju Džonsoni. Es arī zinu, kāpēc tu sāki mani un pārējo manu kompāniju izsekot, taču tā darot tu rīkojies ļoti stulbi. Visticamāk ,tu to neapzinies, taču tā rīcība gandrīz izgāza slepenu misiju, daudz svarīgāku par kādas pusmūža kuces izsekošanu un apdraud tavu dzīvību. Vairāk stāstīt bez savu priekšnieku atļaujas tev nedrīkstu. ”

Kārtraita pavērās sievietei acīs ar jautājošu sejas izteiksmi. Tas skanēja tik neticami, lai būtu īsti, taču sieviete runāja patiesību. Bet, kas tad tā par operāciju un kas ir šī organizācija? Lielu daļu slepeno dienestu viņa zināja, jo Nelsons šad un tad bija sadabojies ar tām un ja viņa līstu, kur nevajag viņa saņemtu zvanu vai ziņu. Savulaik tā jau bija bijis, kad Kārtraita Nelsona uzdevumā izmeklēja aizdomīgu slepkavību Taitī. Brīdī, kad Kārtraita bija nonākusi FIBprāt pārāk tuvu svarīgai informācijai, viņa saņēma zvanu pa tiešo no FIB, lai vācās prom. Kārtraita jautāja: “ Kas jūs esat un par kādu operāciju ir runa? “ Šķūņa durtiņas atvērās.

135 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000