local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #462

80 0

Meitene gāja pa ielu rokās turēdama savu somu kurā atradās mammas dokumentu mape.Viņa to turēja stingri rokās it kā tas būtu kaut kāds dārgums.Viņa paņēma telefonu un sameklēja tajā Dafnes numuru.

-Čau vai varu aiziet līdz tevīm mums vajaga parunāt.

Viņa ātri uzrakstija sms.Un gaidija atbildi kas pienāca pēc pāris minūtēm.

-Hey jā protams gaidīšu tevi mazā.

Patrīcija pasmaidija neskatoties uz Dafnes un viņas lielo vecuma starpību viņas lieliksi sapratās.Viņas bija gluži kā labākās draudzenes.Patrīcija ātriem soļiem devās uz Dafnes māju.Paldies dievam viņa nedzīvoja nekur tālu tikai pāris kvartālus tālāk.Patrīcija pieklauvāja pie durvīm.

Tās atvērās un viņu priecīgi apskaudama sagaidija Dafne.

-Čau Patrīcij nu kā iet?

Patrīcija novilka jaku un paraustija plecus-Nezinu Dafne mana dzīve pašlaik ir viens liels juceklis.Dafne savilka uzacis un aicināja meiteni apsēsties.

-Nu tā stāsti visu kas tev ir uz sirds.Patrīcija ievilka dziļu elpu un sāka viņai visu stāstīt par mātes aizbraukšānu un viņas pēkšņo atgriešanos.Par epastu par mātes labo attieksmi pret viņu.Dafne uzmanīgi klausijās un nevienā vietā nepārtrauca meitenes stāstijumu.

-Un kāpēc tu domā ka atbilde slēpjas tavas mātes dokumentos?

-Es nēesmu īsti pārliecināta bet manuprāt atbilde ir meklējama šeit.Viņa pacilāja rokās lielo dokumentu mapi.Dafne nopūtās.Patrīcija izņēma visus dokumentus laukā no mapītēm un sadalija uz pusēm.Vienu pusi viņa deva Dafnei skatīties un otru skatijās un pētija pati.

Pirmās 20 minūtes bija garlaicīgas jo nekas interesants šeit nebija tikai ieraksti no bankas tur visādi veci līgumi kurus Patrīcija nesaprata.Bet tad Dafne pēkšņi paņēma rokās mapīti ar sarkaniem vāciņiem.Uz tās vāciņiem bija zīmogs kādu meitene nekad dzīvē nebija redzējusi.

Dafne pielika roku priekšā mutei.Patrīcija paskatijās uz viņu un jautāja-Kas noticis?

-Tu zini ko apzīmē šis zīmogs?

Patrīcija noraidoši papurināja galvu.Dafne tikai nopūtās un atvēra vaļā mapīti.Un jau pēc 3 minūtes lasīšanas viņai no šausmām sāka trīcēt rokas.Patrīcija pašlaik neko nesaprata.

Dafne lēnām pastūma mapīti uz Patrīcijas pusi meitene to paņēma un sāka lasīt.Bet jau pēc 3 lasīšnas minūtes viņa to nožēloja.

Tas bija līgums ar To saucamo prieka māju.Viņas māte bija prostitūta.Patrīcija dusmās aizlidināja mapīti pa gaisu.Dafne apsēdās viņai blakus un aplika roku ap pleciem.

-Tev nevajadzēja šādi to uzzināt.

-Tu to zināji?

-Nē pirmo reizi ko tādu uzzinu.Patrīcij varbūt mums no sākuma vajadzētu aprunāties ar tavu māti un dzirdēt ko viņa par to teiks.

Patrīcija rija asaras.-Ko viņa teiks?Kāda velna pēc viņai tas bija vajadzīgs?

Dafne tikai paraustija plecus-Tu jau zini ka mēs nekad nezinām kas notiek otra cilvēka galvā.

-Bet pa kuru laiku viņa to darija?Un cik ilgi viņa jau šito slēpj.

-Patrīcij manuprāt ir labāk ja viņa to slēpj jo tici man ar to nevajadzētu lepoties.

-Bet...Bet..ak dievs Dafne es nezinu ko darīt..

Viņa piespidās viņai klāt un sāka raudāt.Dafne glaudija viņas galvu un turēja viņu apskautu.Viņa saprata kā Patrīcija pašlaik jutās tas nebija viegli pieņemams.Tas bija šausmīgi.

-Klau mazā mums tagat ir jāaizbrauc līdz tavai mājai un viss mierīgi jāizrunā tu varēsi viņai neko neteikt jo runāšu es.Viss būs kārtībā es būšu tev blakus.

Patrīcija noslaucija asaras un piekrītoši pamāja ar galvu.Viņas piecēlās un devās uz mašīnu.Patrīcija piesprādzējās un atspiedās pret logu viņai klēpī gulēja visi dokumenti.Viņa nespēja uz tiem paskatīties viņai bija kauns.Savas mātes vietā.

Kad viņas piebrauca pie Patrīcijas mājas virtuvē dega gaisma tādat Viņas māte bija mājās.Viņas abas devās iekšā.Patrīcijas māte sēdēja virtuvē un skatijās savā portatīvajā datorā kaut kādu seriālu.Viņa pasmaidija kad ieraudzija ienākam Dafni.

-Sveika...

Dafne samāksloti pasmaidija un stūma Patrīciju uz priekšu.

-Vai kaut kas noticis?

Un tad viņa vienkārši neizturēja Patrīcija sāka raudāt viņa izvilka laukā no savas somas to sarkano mapīti un iesvieda to mātei sejā.

Viņa raudādama uzskrēja augšā savā istabā.Viņai viss bija vienalga viņa iekāpa savā gultā un paņēma rokās Mazulīti.

-Vismaz tu man nekad nemelosi.

Suņuks par atbildi nolaizija meitenei vaigu.Patrīcija pasmaidija un ieritinājās segā un ļāva asarām vaļu.

80 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

nebiju gaidījis tādu notikumu pavērsienu emotion

2 0 atbildēt

Dafne - personāžs, kurš parādās tikai tad, kad ir Patrīcijai vajadzīgs. Plus visa pasaule griežas ap Patrīciju emotion

0 2 atbildēt