local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #191

129 0

Patrīcija sēdēja virtuvē un dzēra kafiju.Viņai bija ļoti bail no visa kas ar viņu tagat varēja notikt.Viņa 3 reizes zvanija Nikalāvam bet viņš protams necēla.Tad viņa dzirdēja atveramies ārdurvis.Viņa piecēlās un izgāja koridorī.Tas bija tikai Lantiss.-Sveika.Patrīcija neko neatbildēja viņa bija nikna.

-Mums jārunā tagat un tūlīt-Viņa noskaldija.Lantiss tikai paraustija plecus un abi iegāja virtuvē un apsēdās.Patrīcija ieskatijās Lantisam acīs un teica-Kas tu patiesībā esi?Lantis pasmaidija un atbildēja-Cilvēks.Patrīcija nopūtās-Tak saki nopietni jo es visu tāpat jau zinu.

Lantiss sāka smieties-Ja jau tu visu zini tad kāpēc man jautā?

-Jo es vēlos dzirdēt patiesību no tevis.Lantiss es zinu ar ko tu patiesībā nodarbojies es zinu visu par tavu melno biznesu.Lantis atkal sāka smieties-Ooo es uzzinu jaunas lietas par sevi nu nu stāsti tālāk.Man paliek interesanti.

Patrīcija apstulba kā gan viņš tik mierīgi varēja uztvert viņas teikto?-Man nav nekas jāstāsta tas ir jādara tev mīļais.Lantiss paraustija plecus un pieliecās tuvāk meitenei-Tu uzķēries.

Patrīcija apstulba par ko viņš tagat runā?Tomēr Lantiss visu paskaidroja-Tev Nikalāvs sastāstija par mani visādas blēņas.Patrīcija bija šokā kā viņš zināja viņas brāli?Tomēr Lantiss beidzot meitenei izstāstija to ka tas bija tikai joks.Viņš izstāstija savu patieso nodarbošanos un apzvērēja meitenei ka nekad nav lietojis narkotikas.Patrīcija nosarka bet protams kāpēc gan viņa ātrāk par to neiedomājās.Beigās arī Patrīcija sāka smieties-Lūdzu nedusmojies.

-Viss kārtībā es vienkārši nespēju noticēt ka es uzķēros.Jā tas bija tik stulbi.

Lantiss piecēlās un piegāja meitenei klāt un apskāva viņu-Es apsolu nekad vairs tev nemelošu.Patrīcija pasmaidija-Nu to jau mēs vēl redzēsim.Viņa jutās atvieglota bet nedaudz dusmīga par to ka viņu apčakarēja.Bet īstenība tas daudz ko izskaidroja.Viņa bija laimīga ka viņai nebūs jāturpina izmantot

129 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt