local-stats-pixel fb-conv-api

Pagātnes ēna.0

19 0

Sapņi piepildās. Sapņi mainās un tie kļūst lielāki.

Mans sapnis ir piepildījies,nāķošais jau top.

Atveru acis. Izstaipos. Un atkal aiztaisu acis. Bet ilgi vairs nevaru palikt gultā,tapēc ceļos augšā un eju uzreiz uz virtuvi. Ieslēdzu tejkannu virtuvē un televizoru viesistabā. Aizeju atpakaļ uz virtuvi un uztaisu sev kafiju , un bļodiņā ieberu pārslas.Kad ūdens uzvāras apleju kafiju , ieleju pie pārslām pienu un eju sēdēt viesistabā uz dīvāna.

Iekārtojos kārtīgi dīvāna galā un skatījos multenes. Tā ir mana ik rīta enerģijas deva , kad vien man ir iedota brīvdiena. Šorīt rīts ir saulains , bez neviena mākonīša , arī kluss , mašīnas nekur nesteidzas un bērni neklaigā.

Kad esmu pāēdusi un izdzērusi kafiju , aizeju nomazgāt traukus un eju atpakaļ sēdēt uz dīvāna.

Pēc kāda laika Emīls piecēlās un gatavojās iet uz darbu. Viņš apsēžas man blakus ar bļodiņu pārslām un skatās ar mani multenes.

- Vai tu neesi par vecu brokastu pārslām un multenēm? - smejoties jautāju.

- Nē un nekad nebūšu. - viņš man parāda mēli un es viņam pretī.

Mēs abi esam kā mazi bērni , kas cenšas pieaugt , bet rezultāti vēl naz redzami , diemžēl. Un ir jau arī iemesls , kāpēc mēs no rīta ēdam brokastu pārslas un skatāmies multenes. Iemesls šobrīd samiegojies nāk uz mūsu pusi , ielien dīvānā un pieglaužas man klāt. Es pasmaidu un apķeru viņu.

- Labrīt,princesīt! Kā šonakt gulēji? Uzveici to nejauko pūķi? - viņa paceļ galvu un uzsmaida man.

- Es ne tikai viņu uzveicu,bet es viņu iznīcināju , es viņu padzinu no saviem sapņiem un mūžu , viņš vairs nekad , nekad neatgriezīsies.

- Mana stipriniece. Parādiji , kur ir viņa īstā vieta. - noņēmu matus malā no viņas sejas un noskūpstīju pieri.

- Brokastis vēlies? - Emīls jautā , iedevis buču Pandorai uz vaiga un aizgājis uz virtuvi.

Pandora atbrīvojās no mana apskāviena un priecīga aizskrēja uz virtuvi. Emīls viņu paņēma klēpī un piedāvāja visu ko , visu izņemot , ko Pandora visvairāk vēlas. Un tās ir pankūkas. Bet problēma ir tā , ka Emīls nemāk uzcept viņas un viņam nemaz nav laika. Tāpēc viņš viņai bļodiņa ieber pārslas un apsēdina pie galda.

Dienas vidu es ar Pandoru izgājām ārā. Tā kā bija ziema , mēs saģērbāmies silti , paņēmām ragavas un devāmies uz kalniņu , un pie reizes arī slidas. Ielikām mašīnā ragavas un slidas , un devāmies ceļā.

Pandorai patīk ziema. Viņai patīk sniegs , celt sniegavīrus , pikoties un taisīt sniega eņģelīšus. Viņa man parāda lietas , ko es jau sen biju atstājusi bērnībā. Pandora iemāca man atkal iemīlēt lietas , ko es darīju , kad biju mazāka ar saviem vecākiem vai brāli.Priecāties par sniegu , celt smieklīgus sniegavīrus , gatavoties ziemassvētkiem un pirkt dāvanas. Vairākus gadus nebiju tā gatavojusies ziemassvētkiem , pirms pieciem gadiem , kad Pandora piedzima , es sāku aizdomāties par dāvanām un ziemassvētkiem , pievērsu tam visam lielāku uzmanību. Viņa parādija , kāds var būt prieks darīt lietas priekš nozīmīgiem cilvēkiem.

Viņa ir kā sniegblatīte. Melni mati un balta. Viņa ir mana mazā sniegbaltīte. Viņa ir jauka , viņai patīk cilvēki . Lelle Melānija , kuru viņa ņem līdzi visur , viņai patīk pasakas , viņa tic pasakām un ir fantāziju pilna. Viņa ir apburoša.

Vakarā atgriežoties mājās, es saņēmu zvanu no priekšnieces , pēc divām dienām man esot jālidu ar viņu uz tikšanos un modes nedēļu . Lai cik ļoti gribētos atteikties ,jo pēc mazāk kā mēneša jau ir ziemassvētki , darbs ir un paliek darbs , pati jau izvēlējos kļūt par žurnālisti.

Kamēr Pandora krāsoja un skatījās televizoru es taisīju vakariņas un gaidīju , kad atnāks Emīls , lai parunātu par drīzo aizbraukšanu. Un kā velnu piemin velns klāt.

- Tēti. - Pandora aizskrēja pie Emīla un apskāva viņu. Un es varēju tikai smaidīt un skatīties cik labi viņi izskatās , tik pietrūkst Alises , bet tas vairs nav iespējams..

- Sveiks. - uzsmaidu viņam un atgriežos pie vakariņu gatavošanas.

Kamēr Pandora stāstīja Emīlam par šīs dienas piedzīvojumies es pabeiduz taisiīt ēst. Mēs visi apsēdāmies pie galda un ēdām vakariņas.

- Emīl , es pēc divām dienām lidoju uz tikšanos , es nezinu cik ilgi būšu prom. - viņš tikai pamāj ar ar galvu.

- Labi , tas ir izrunāts , lieliski.

Pēc vakarīņām es ar Pandoru paskatījāmies televizoru , bet tad aizvedu viņu izmazgāt zobus , uzvilku viņai pidžammu un palasīju priekšā pasaku. Un tad jau arī es noskalojos , uzvilku pidžammu un ielīdu gultā.

19 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000