local-stats-pixel fb-conv-api

Ome kūkas vairāk neceps6

266 0

Bij pierasts redzēt omi kūkas cepam, cepam, o-jā, bet tagad ome vairāk pievērsīsies repam, jā-jā. Šī ideja nav omes pašas, to izvilka vēl vakar vakarā kāds spociņš jauns no savas komentāru tašas,ja,jā.

Kā spokos būtu, kā būtu, ja mūsu ome vecumdienās par reperi te kļūtu, kā būtu?

Varbūt tā atzinību un lielu slavu gūtu, noteikti tā būtu, to šodien es jau jūtu, es jūtu, jā, jā.

Par kādu tēmu repot, to izgudrot nav grūti, nav grūti. Nav vārdi izdomāti , var pauzēs arī klepot, var klepot- khe, khe. Jau teicis reiz maesto - *) var dziesmu ieklepot un melodijas fonā jau ļāva parepot. Khe. khe. Kur repa pirmsākumi Latvijā, to visi labi zin, jau zin . Tie mēģināti teātrī, tos hronikās jau min, min - kad jāizdzied bija meldiņi, nav balss, bet tekstu zin, zin ja zin, par repošanas pirmsakumu pie mums to arī min. Khe,Khe.

Jau repos apspēlētas daudzas tēmas, katram tās pēc savas shēmas jā, jā.

shēmas, omei gan no dažām uznāk grēmas un atkal gribas vairāk klepot- khe, khe.

Kāds joku darītājs mums liels, khe khe, jau regulāri jokus kaisa, un šovā satīru par politiku taisa khe, khe. Skutelis ir studijā, vau! vau! Bet repu nejūt viņa sniegumā khe. khe - tik vau!

Omei šī shēma nav derīga - paātrā runā var aizrīties kā Skutelis savu vārdu plūdumā un aizmirst pat biziņa banku, kur pazuda nauda ārzonā Vau! Khe!

Kur atrast tādu vietu, khe khe, kur omei ierepot un savu jauno domu - bez teksta ieklepot khe khe?

Ir viena vieta spokos - to visi sen jau zin. Var pateikt savu domu, - ne vārda neminot khe, khe - ne vārda neminot, tik bilžu kaudzi parādot -khe,khe!...

*) Maestro zvanījis Imantam Skrastiņam, un izskanējusi tāda frāze, ko tagad ļoti bieži min gan dziedātāji, gan nedziedātāji: “Vai Tu varētu ieklepot vienu no manām dziesmām?” Un tā ieklepojums ir paveikts, un kur dziesma ir aizgājusi, mēs ļoti labi zinām. Kādā televīzijas pārraidē Imants Skrastiņš tika nosaukts par Latvijas vecāko reperi. Viņam ļoti nepatīk, ka viņu sauc par dziedātāju.

266 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Cik var tās literatūras, kad būs recepšu raksti?  emotion 

6 0 atbildēt

"Ome kūkas vairāk neceps"

Un mazāk arī nē?  emotion 

4 0 atbildēt

2.bildē ogas tiek slīcinātas pienā - vardabīga izturēšanās pret ogām.. Kur skatās Latvijas ogu aizsardzības biedrība??   emotion 

0 0 atbildēt