local-stats-pixel fb-conv-api

Oksa Polloka: Pēdējā cerība17

28 0

Tātad šodien esmu izdomājusi uzrakstīt aprakstu par jau daudziem labi zināmu grāmatu, kurā stāstīts par raganu [nezinu, kā lai savādāk viņu nosauc]. Pirmais, kāpēc rakstu par šo grāmatu ir tāpēc, ka spokos neatradu nevienu rakstu par Oksu [paziņojiet un iemetiet linku, ja tomēr existē tāds raksts].

Īss apraksts: Oksa Polloka grāmatas sākumā ir parasta 13 gadus veca meitene, kas kādu dienu skolā nokrīt un iegūst zilumu uz vēdera. No sākuma viņa domā, ka tas ir parasts zilums, un ka viņa dzīvo normālā ģimenē, bet kā jau jūs visi uzminējāt, tad viņa ir ragana un tāda pati ir viņas ģimene (izņemot mammu). Tātad grāmatā ir vēl viena pasaule Edēfija, kura ir briesmās un zilums nozīmēja, ka Oksa būs jaunā karaliene. Un tagad Oksa atklāj, ka viņai ir spējas lidot, šaut uguni utt. Starpcitu, Oksas vecmāmiņa Dragomira ir bijusī Edēfijas valdniece, un Oksas draugs Guss seko meitenei visas grāmatas laikā.

Izbaudiet rakstu, pievienojiet komentārus un lieciet plusus, ja patīk. ;)

Reklāma
28 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Izlasīju to *pēdējā cerība. Man arī ļoti patika, bet biju ļoti apbēdināta, ka nav vel daļas manā bibliotēkā, bet jau izlūdzu bibliotekārei paskatīties. :) :D

3 0 atbildēt

Jā, bet man tas pagaidām nesagādā problēmas, bet zinu, ka tas ir tikai pagaidām... ;]

3 0 atbildēt

Jebkuram, kuram tie vairāki simti lapaspušu nav par daudz. : ] Pie tam, ir grāmatnīcās otrā šīs grāmatas daļa! : ]]

3 0 atbildēt