local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata - vasaras brīvlaiks #182

17. daļa

Rīts. Ceļos un domāju, ka visi vēl gulēs, taču ir manāma rosība. Domāju, ka varbūt jau kāzu naktī Čongs ir parūpējies par savas dzimtas turpināšanu, taču dzirdot negatīvi satrauktas balsis sāk šķist, ka kaut kas nav kārtībā un ir ļoti slikti.

Izeju no savas istabas un redzu noraudājušos Lieni. Pieeju pie viņas un jautāju, kas atgadījies. Liene slaukot asaras ar trīcošu balsi skaidro, ka viņa pēc balles esot sajutusies ļoti nogurusi un aizgājusi uz viņai un Čongam paredzēto istabu atgulties un sagaidīt Čongu, lai ķertos pie kāzu nakts jaukumiem. Čongs tā arī visa vakara un nakts laikā nav parādījies un neviens nezin, kur viņš palicis. Neviens kopš iepriekšējā vakara viņu nav redzējis. Manas acis iepletās plati, jo plati. Vai tiešām manas lūgšanas ir uzklausītas un šīs kāzas ir izjukušas, turklāt, man beigu beigās nebija jādara pilnīgi nekas?

Pieskrēja Zuzanna un jautaja vai neesmu redzejis Čongu. Es atbildēju, ka nē. Zuzanna uz mani paskatās ar aizdomām. Es novelku viņu malā no stresainajiem, Čongu meklējošajiem cilvēkiem un skaidroju, ka, lai cik ļoti es būtu cerējis, ka Čonga un Lienes kāzas vai laulība neizdosies es neesmu šī briesmu darba autors. Kāds ir parūpējies manā vietā par to vai arī pats Čongs ir nozudis pats un labprātīgi.

Kopā ar Zuzannu palīdzam pārmeklēt telpas un uzskrienam Mariannai. Viņa grib pārmeklēt, kādu no istabām, bet nevar dabūt durvis vaļā. Marianna mani un Zuzannu pieved pie telpas durvīm. Saprotu, ka ta ir tā pati istaba, kur atstāju Pēteri. Negaidot atverās durvis un tās atver Pēteris. Taču Pētera bālā seja un telpas aromāts nebija tas, kas izraisīja lielāko šoku. Telpā Pēteris nebija vienīgais. Telpā atradās arī Čongs. Kails, ļoti apmierināts Čongs.

Šajā mirklī Liene norāva savu gredzenu un iemeta viņam to sejā. Pēc tā Liene aizskrēja. Svētki bija beigušies. Pētera popularitāte tāpat. Visi šajā mirklī uzzināja par to, ka viņu piesaista vīrišķais dzimums. Paldies Čongam, kurš pašrocīgi uzvarēja sevi un iznīcināja Pētera reputāciju. Manas cerības iegūt Lieni ir atgriezušās.

146 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion +

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt