local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #600

59. daļa

8. 30- 3. janvāra rītā mani uzmodina zvans no Zuzannas. Viņa vēloties parunāt par to, kas notika naktī uz pirmo janvāri un atvainojās, ka to dara tikai pēc divām dienām. Es uz to atbildu, ka būs pagrūti izrunāties, jo ja godīgi man nav nojausmas, kas notika, jo neko neatceros pēc tā, kad aizgāju gulēt.

8. 32- Zuzanna mazliet šokēta pasaka: “Tātad es biju tik ļoti slikta, ka tu pat neatceries?” es uz to atbildu, ka nesaprotu par ko viņa runā. Es biju ļoti daudz izdzēris un man tā nakts ir kā miglā tīta. Zuzanna nopūšās un pasaka: “Tu tiešam neatceries kā mēs pārgulējām? Dēļ tā, ka mani pameta Maigonis es biju pārraudājusies iepriekšējās dienās un es gribēju izlādēt nervus. Ja pirms 2-3 gadiem tas nozīmētu zāli vai vēnu graizīšanu tad, tagad viss ko gribēju ir sekss. Man pret tevi nav jūtu, taču gultā tu esi lielisks. Tu man esi vienīgais ar ko bijis pēc Maigoņa un tu nebiji diži sliktāks. Un ja tu jautāsi, kāpēc tieši tu, tad, jo mēs abi esam tādi kā atstumtie. Domāju, ka sapratīsi un tādā veidā viens otram palīdzēsi.” Es šajā brīdī stāveju muti vaļā. Jau otrā trakā ziņa pēdējās divās dienās. Pēc tam izskaidroju Zuzannai, ka tiešam viņa noteikti nebija slikta, bet es biju izdzēris krietni par daudz. Un uz viņas piedāvājumu vai es gribētu to kādreiz atkārtot atbildēju, ka laiks rādīs, jo es neesmu dzimumattiecību fanāts, bet ja atkārtosim tad noteikti bez alkohola, lai to var atcerēties. Zuzanna apmierināti pateica, lai man veicās un, lai turos, jo izklausos saguris. Atvadījāmies.

9. 20- Nav pagājis ilgs laiks kopš sarunas ar Zuzannu. Sēžu gultā un mēģinu saprast kā rīkoties tālāk. Ko man darīt- par māti es jau biju izsecinājis. Jāsamierinās. Ja tiešām ģimene brūk kopā tad pat ja izšķiršu viņu no Raita ir tikai laika jautājums, kad vietā būs, kāds kuldīdznieks, rīdzinieks, jelgavnieks vai slampēnietis. Bet par šo situāciju...Es zaudēju nevainību ar Zuzannu. Labi viņa ir tīri jauka meitenei un par to atstumtību viņai ir zinama taisnība. Iemesli, protams, ir dažādi- es esmu atstumts pateicoties Pēterim un viņa stulbumam, kā arī manam ģeniālajam intelektam, Zuzanna, jo viņa ir dīvaina. Drīzāk, jo bija dīvaina. Bet problēma ir tajā, ka es vēlējos, lai pirmā reize ir ar manu mīlu Lieni. Bet tagad nekā. Paga. Tas nekas slikts nav. Es tagad esmu pieredzējis un kā izrādās lielisks. Tas nozīmē es būšu lielisks arī Lienei. Vēl tikai jātiek vaļā no Pētera.

11. 20- Izeju pastaigā.

11. 40- Par tikšanu vaļā no Pētera domāju un piesauci nelaimi. Viņa četrotne pārsteidza mani pie netālā meža. Internacionālā, gandrīz vai Antantes cienīgā četrotne mani izsmērēja pa visiem tuvumā esošajiem dubļiem. Sāka snigt un par laimi visi četri aiztinās. Nobijās no sniega- cik smieklīgi.

12. 30- Atgriežos mājās.

17.30- Divatā ar mammu vakariņoju un viņa ieminās par vakardienu. Es tikai klusēju un klausos viņas skaidrojumus par to cik ļoti viņai trūkst mīloša vīrieša uzmanība. Un Raitis to sniedzot. Es klusēju un izlikos, ka man tas interesē.

19. 45- Laiks miegam.

181 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000