local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #380

37. daļa

5. 20- Pieceļos. Kauli sāp, bet būšu dzīvotājs.

5. 35- Dzirdu, ka mamma vaid. Jāsaka diemžēl, bet tie ir ierastie vaidi, kas liecina par narkomāniju- atkal jau skan teksti par mitru kaķīti, kurš grib cieto koku. Teksti par klinšukāpeju, kurš, lai dodās uz pauguriņu un tamlīdzīgi narkotiku izraisītu halucināciju murgi.

5. 45- Pagatavoju savas brokastis un paēdu tās.

5. 47- Tikai tagad pamanu, ka man ir sms no Lienes. Tās teksts ir “Piedod lūdzu par to ko Pēteris izdarīja. Tā ir mana vaina. Es nezinu, ko tieši viņš izdarīja, bet viņs teica, ka tevi mazliet paaudzināja. Zinot viņu, tas bija ļoti sāpīgi. Es ļoti, ļoti atvainojos. Man nevajadzeja taisīt to skūpstu, bet tas konkurss radīja tādu azartu, ka uzvaras dēļ biju gatava uz visu.” Es šo lasot pasmaidīju. Mana mīla satraucās par mani un manu likteni.

6. 12- Ierodās mamma. Viņa paskatās uz mani ar diezgan vienaldzīgu sejas izteiksmi un padzerās ūdeni. Es klusēju.

6. 35- Esmu skolā. Cerams Pēteris šodien liks man mieru. Zinot viņu- maz ticams.

7. 23- Pamanu Zuzannu. Viņa pienāk pie manis un pastāsta, ka visa klase jau zin par to, kas vakar notika. Tad viņa mani pārsteidza sakot, ka Maigonis piedāvā pārmācīt Pēteri. Kā pateicību par to, ka palīdzēja viņiem izlīgt. Opcija interesanta, taču atteicos. Es nevēlos vairs vardarbību.

7. 45- Pie manis pienāk Pētera banda. Paša Pētera gan vēl nav. Es jūtu, ka tas labi nebeigsies.

8. 23- Man bija taisnība.

8. 45- Stundas vidus, bet joprojām izjūtu smeldzošas sāpes pakrūtē no maigajām dunkām, kuras saņēmu no Aleksandra, Džeremija un Fransuā.

9. 35- Pirmoreizi šajā dienā sanāk paskatīties uz Pēteri. Stundas vidū mūsu acis krustojās un viņa skatiens izteica visu- lieka mana darbība un vakardiena liksies kā paradīze, salīdzinot ar to, kas būs nākotnē.

12. 46- Par laimi tiku tam visam ātri cauri. Retā reize, kad priecājos, ka skolas diena ir īsa.

12. 54- Ierodos mājās un redzu, ka mamma sēž halātiņā un pīpē cigareti. Kā man nepatīk šis skats. Uz viesistabas dīvāna mētājās makšķere, kuru agrāk nebiju redzējis. Jautājoši paskatos uz mammu, viņa izliekās mani nemanām.

13. 59- Lasu grāmatu, gatavojoties rītdienai, bet iztraucē sms no Zuzannas. Tā jautā vai neesmu pārdomājis. Uz to atbildu, ka nē. Ka pats tikšu galā un nevajag vardarbīgu palīdzību.

19. 45- Visa diena pavadīta lasot grāmatas. Likšos gulēt.

96 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000